efilo 19.08.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 i znowu będzie afera trzebaby go wreszcie spisać na straty i założyć ogródkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 i znowu będzie afera trzebaby go wreszcie spisać na straty i założyć ogródkowy no way, chyba że zdjęcia gdzieś wrzucisz, bo ja muszę wracać regularnie kilka razy w tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 tez bedzie afera bo nie pokazesz wszytskich fotek jak sie nie obrocisz to z tylu d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.08.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Czesio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 jak sie nie obrocisz to z tylu d... hehe albo - "dlaczego masz takie zaparowane okna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie ma to jak podtrzymać na duchu no to teraz czekamy na post o towarzystwie wzajemnej adoracji vel przeroście formy nad treścią ewentualnie o zarozumialstwie autorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 hehe albo - "dlaczego masz takie zaparowane okna" o właśnie, jak mogłam o tym zapomnieć, ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie ma bacia, wszystko spadnie na mnie z wojgocem ... bardzo się przyjaźnimy ... że tak się*wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 nie masz racji zawsze zbieram cięgi ja mimo że to nie ja zaczynam. vide sprawa tego kogoś sprzed kilku stron. to nie ja napisałam że nie pokazuje domu z zewnątrz a i tak na pewno było do mnie. nie do końca co prawda wiem bo ja takich ignoruje wiec nie wiem co napisali ale zakladam ze tak wlasnie było po pierwszym poscie wysokich lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 no tak wtedy byla moja wina, tzrebabylo siedziec cicho dlatego teraz o lampie sie nie odezwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.08.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 wojgoc, gdybyś się*trochę przyłożył i poszukał to byś się*zorientował, że jest to element wyposażenia domu efilo, który jest jej słodką*tajemnicą Tyle razy się już to przewijało ... a Ty adwokatem efilo jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 az ciekawe kto zaczal z równie ambitną dyskutantką u mnie w starym wątku. też nie ja dyskutowałam a mnie sie oberwało. aczkolwiek to zapewne był tylko pretekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 pożyjemy zobaczymy ps. wtedy nie było dyskusji ... przed dyskusją* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 a Ty adwokatem efilo jesteś? MÓ WI ŁAM ? edit: nie nie jestem, ale mam mniej kultury niż właścicielka wątku, która jak się*NIE zorientowałeś omijała temat tajemniczego czegoś przy schodach szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.08.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ok, wycofuje pytanie o lampe.dopytywałem, bo sam mam problem z oświetleniem klatki a znalazlem na Twoich fotach coś, co baardzo przypomina mi moja koncepcję a której nikt nie chce wykonać.widać, nie jestem tak błyskotliwy i umiejący czytać wiersze i to co jest między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.08.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 MÓ WI ŁAM ? edit: nie nie jestem, ale mam mniej kultury niż właścicielka wątku, która jak się*NIE zorientowałeś omijała temat tajemniczego czegoś przy schodach szerokim łukiem czy musisz się znowu ze mną kłócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 wojgocchapeaux bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 wojgoc, nie kłóciłam się, tylko odpowiedziałam na Twoje pytanie o adwokata. Skoro uważasz, że to kłotnia, Twoja sprawa Efilo, zmieniając temat, czy Twoje Tolomeo w sypialni mają*największe z możliwych abażurów? Tak się zastanawiam jakiej wielkości lampy ładnie się przy łóżu komponują, i stwierdzam, że chyba w małe (średnica 18-25cm) nie ma się co bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ja mam 32 czyli te średnie. jakbyś je miała zamiar zamówić to daj znać - zamienimy się bo luby narzeka że są za duże choć ja twierdzę że są super i bardzo ładnie się komponują. takie kurduple na takim dużym stelażu wyglądałyby CHYBA dziwnie. P.S. i proszę zakończyć wymianę zdań wojgoc-monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Na razie do Tolomeo jeszcze nie dorosłam. Miałam zupełnie inną wizję. Pytałam raczej pod kątem wielkości samych opraw. I wydawało mi się że Twoje są te duże Moim zdaniem są bardzo OK. Do takiego wielkiego ramienia pasują, do kinkietów to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts