wojgoc 21.08.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Efilo,może juz było takie pytanie lub będzie należeć do grupy "słodkich tajemnic" - jakie zastosowałas u siebie parapety?i czym kierowałaś się przy wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2011 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 nie, nie jest to słodka tajemnica co prawda nie bardzo to widać ale wybór zdeterminowały parapety w salonie. są szerokie długie i tuż nad ziemią - idealne miejsce do przesiadywania dla dzieci (swoją drogą moje przemyślenia to strzał w dzisiątkę - za kanapą kruszka chowa się z lalkami i tylko słychać jakieś mruczenie ). stąd decyzja żeby były ciepłe - od razu odpadły wszelkie kamienne. wybór padł na drewno i nie bardzo musiałam się nad tym zastanawiać, bo bardzo mi się pomysł spodobał. drewno jest ciepłe nie tylko w dotyku ale i w odbiorze. ponieważ w większości domu przewija się jako stały motyw bielone drewno jesionowe to nie miałam problemu z określeniem gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 22.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 kobieto, czy ty śpisz w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Oczywiście tylko akurat nie w tym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.08.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.08.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 kobieto może nie śpisz? mam pytanie co do chemii czyszczącej, a ty wiesz prawie wszystko;)mam śliczne korki klik-klak w umywalkach. niestety po czyszczeniu Ajax bathroom zostały mi plamki, takie kropki jak po kroplach wody, nie do usunięcia. myła sprzatająca może zostawiła na dłużej niż trzeba ( do 10 minut) i po korkach. wodę mam ze zmiękkczacza, więc teoretycznie odpada. a odkamieniacze powinny puścić tkamień od wody. a tu plamy jak kamień nie do wyczyszczenia. na 3 korkach. 2 w miarę uratowane. 1 nieużywany, drugi moj często wycierany do sucha. może znasz jakiś środek? czy reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Nie śpię ale nie pomogę. Jeśli to chemia załatwiła korki to zakładam ze pomoże tylko ich wymiana. Reklamacje pewnie Ci odrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 chyba chemia:jawdrop: ale zareklamuję, w marketach różnie bywa.leroy merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.08.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ale to nie market rozpatruje reklamację, tylko wysyła do producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 z tym jest różnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 witam efilo. Podziwiałam juz wczesniej Twoje wnetrza i na wszystko, co mnie zaintrygowało u Ciebie (sporo tego było:-)) znajdowalam odpowiedz, ale pytania o gabaryty grzejnika w łazience nie znalazlam:-) u mnie kibelek wypada podobnie jak u Ciebie-w okolicy "tegoz" grzejnika i zdecydowałabym sie na taka sama wielkosc.Z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie mam bladego pojęcia ale może uda mi się w weekend zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 06.09.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Kochana jak masz pieknie u siebie !!! Naprawde sliczne wszystko. Wiesz mnie zainspirowala najbardziej twoja sypialnia a w zasadzie ukryte drzwi na scianie z drewna. Tez planujemy taka scianke, skladane drzwi do lazienki i garderoby. Naprawde swietne. Moglabys cos podpowiedziec o wykonaniu tej sciany? Czy to byly kawalki plyt drewnianych? Eh chcilabym u siebie cos podobnego Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia_999 06.09.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dawno mnie nie było na forum i jak weszłam to mnie zamurowało gratuluję wnętrz i pomysłów !!! i normalnie nie wiem jak ja wróce do mojego domu po tych pieknosciach to sie wydaje............ strasznie słaby pozdrawiam i życzę kolejnych cudnych pomysłów i realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 stills takie sciany sa robione z plyt fornirowanych, drewniane bylyby dooooosc drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.09.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Efilo, wiem, ze pytałam , wiem, ze gdzieś to zapisałam, ale jak czas nagli to ciężko to odnaleźć w 300 pozycjach ulubionych. chodzi mi o lampy w kuchni czy to pet? u Ciebie wyglądają na krótsze? czy je częsciowo chowa sie pod tynk, zabudowę obniżonego sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 nie wiem o które pytasz bo troche ich jest jednak duża szansa że pytasz o chors optique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.09.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 nie kochana , chodzi mi o te szaro/białe tuby wiszące u powały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.09.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) to i ja sie od razu niesmialo przypomne w kwestii wymiarow zehnder'a:oops: Edytowane 7 Września 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 to i ja sie od razu niesmialo przypomne w kwestii wymiarow zehner'a:oops: jesli na odp. Efilo czekasz powyżej 7dni to znaczy, ze temat jest objęty zaslonką tajemnicy - czasem coś przez nią może prześwitywać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts