Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2:

nie, nie jest to słodka tajemnica :)

co prawda nie bardzo to widać ale wybór zdeterminowały parapety w salonie. są szerokie długie i tuż nad ziemią - idealne miejsce do przesiadywania dla dzieci (swoją drogą moje przemyślenia to strzał w dzisiątkę - za kanapą kruszka chowa się z lalkami i tylko słychać jakieś mruczenie ;) ). stąd decyzja żeby były ciepłe - od razu odpadły wszelkie kamienne. wybór padł na drewno i nie bardzo musiałam się nad tym zastanawiać, bo bardzo mi się pomysł spodobał. drewno jest ciepłe nie tylko w dotyku ale i w odbiorze. ponieważ w większości domu przewija się jako stały motyw bielone drewno jesionowe to nie miałam problemu z określeniem gatunku.

Gość monika996
kobieto może nie śpisz? mam pytanie co do chemii czyszczącej, a ty wiesz prawie wszystko;)mam śliczne korki klik-klak w umywalkach. niestety po czyszczeniu Ajax bathroom zostały mi plamki, takie kropki jak po kroplach wody, nie do usunięcia. myła sprzatająca może zostawiła na dłużej niż trzeba ( do 10 minut) i po korkach. wodę mam ze zmiękkczacza, więc teoretycznie odpada. a odkamieniacze powinny puścić tkamień od wody. a tu plamy jak kamień nie do wyczyszczenia. na 3 korkach. 2 w miarę uratowane. 1 nieużywany, drugi moj często wycierany do sucha. może znasz jakiś środek? czy reklamować?

• 2 weeks później...
witam efilo. Podziwiałam juz wczesniej Twoje wnetrza i na wszystko, co mnie zaintrygowało u Ciebie (sporo tego było:-)) znajdowalam odpowiedz, ale pytania o gabaryty grzejnika w łazience nie znalazlam:-) u mnie kibelek wypada podobnie jak u Ciebie-w okolicy "tegoz" grzejnika i zdecydowałabym sie na taka sama wielkosc.Z góry dziekuje.

Kochana jak masz pieknie u siebie !!! Naprawde sliczne wszystko. Wiesz mnie zainspirowala najbardziej twoja sypialnia a w zasadzie ukryte drzwi na scianie z drewna. Tez planujemy taka scianke, skladane drzwi do lazienki i garderoby. Naprawde swietne. Moglabys cos podpowiedziec o wykonaniu tej sciany? Czy to byly kawalki plyt drewnianych?

Eh chcilabym u siebie cos podobnego :)

Pozdrawiam serdecznie