efilo 07.09.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Zmierzylam. Mniej wiecej 120x45 - dopasujesz do wymiarów katalogowych prawda? Żona a jednak j.w. P.S. Biały to złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 jesli na odp. Efilo czekasz powyżej 7dni to znaczy, ze temat jest objęty zaslonką tajemnicy - czasem coś przez nią może prześwitywać .. Są tylko dwie takie sytuacje i obie wywołały niemal wojnę wiec już wszyscy chyba wiedza jakie Na resztę pytań z wielka przyjemnością odpowiadam. O ile znam odpowiedzieć. Trzeba mieć tez na uwadze ze często pisze z telefonu. A to nie jest super wygodne wiec odpowiedzi długie zostawiam sobie na bytność przed kompem. No i się rozgadalam z telefonu zamiast opisać ścianke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.09.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) jesli na odp. Efilo czekasz powyżej 7dni to znaczy, ze temat jest objęty zaslonką tajemnicy - czasem coś przez nią może prześwitywać .. aha:-) ale przypomnialam sie, bo mialam "obiecane" te pomiary;) EDIT: Dzieki Efilo;) tak, dopasuje-chodzilo mi o wymiary w przyblizeniu. Wydaje mi sie, ze taka wielkosc sprawdzi sie tez u mnie. Edytowane 7 Września 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.09.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 tak? a to dzięki lecę lukać na stronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) Niestety zawsze zapominam dOkladnej nazwy. Chyba ON1 czy samo ON. A może OS? Edytowane 7 Września 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Chors Optique ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Są tylko dwie takie sytuacje i obie wywołały niemal wojnę wiec już wszyscy chyba wiedza jakie Na resztę pytań z wielka przyjemnością odpowiadam. O ile znam odpowiedzieć. ja kojarzę jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Bo wpadles po aferze w sprawie pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 09.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Na poczatku chciałabym się przywitać i powiedziec,że masz boskie wnętrza:)mam kilka pytań odnośnie kuchnii- czy lodówkę masz tak zabudowaną w meblach, czy najpierw robiliście jakąś obudowę- bo widzę, że nie wystaje poza meble, a wszystkie wizualizacje które miałam robione wystawały za meble i jaki masz model okapu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Bo wpadles po aferze w sprawie pierwszej uff, myslalem już, że brałem czynny udzial w obydwu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 cześć paula bo większość lodówek sbs jest o 10 cm głębsza, a ponadto drzwi gdyby były zlicowane nie mogłyby się otwierać ze względów konstrukcyjnych. moja ma 60 cm głębokości, a drzwiczki otwierają się w świetle lodówki (nie wystają po otworzeniu poza miejsce lodówki) nie jest zamontowana na stałe tylko jest wstawiona we wnękę. mogę ją w każdej chwili wysunąć. okap to elica bodajże twin - są chyba tylko dwa podwójne więc nie będziesz mieć problemu z rozpoznaniem na stronie producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Efilo-ja wpadam jak zawsze z zachwytem,ale przede wszystkim z podziekowaniami!!!!!JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA NAMIARY NA STUDIO KUCHENE!!!!!!Wlasnie od nich wrocilam-kuchnia zamowiona,zaliczka zaplacona teraz tylko czekam z niecierpliwoscia na efekt koncowy!!!Jeszcze raz dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 12.09.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 dzieki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Gumisiowa dobrze radzę pilnuj tematu i okazuj swoją 'niecierpliwość'. paula nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 12.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 efilo mam jeszcze jedno pytanko- jak się nazywa ten element, który masz na ścianie w kuchnii? prostokąt podzielony na 6 kwadratów? szukam czegoś do siebie na ścianę ale w poziomie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Szafkakuchenna zamowiona razem z reszta mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.09.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 efilo-troche mnie wystraszylas-cos wiecej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 14.09.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 oo jaka prosta odp:)no ale już przynajmniej wiem:) mam jeszcze pytanko o lampy w salonie nad stolikiem (takie 3) dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Pytasz o gluty? Lacrima vistosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 14.09.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 tak o gluty mi chodziło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts