Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

Efilo mam do Ciebie pytanko:) Otóż planuję u siebie w kuchnii blat teakowy i chciałabym zapytać jak się sprawuje Twój palisander? chodzi mi o to czy się bardzo rysuje, jest trudny w utrzymaniu czystości itd. Zamawiałaś z DLH? warto u nich zamówić?Lokalny sprzedawca wycenił mi ten blat 2 x drożej niż w tym DLH.szok!!

no i kolejne pytanko:) czy można gdzieś obejrzeć Twój ogród?

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę,

Paula

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przypomniało mi się,że miałam zapytać jeszcze o uchwyty w meblach kuchennych- otóż chciałam do swojejkuchnii takie wpuszczane w płytę (nie widać ich)ale w studiu kuchennym powiedzieli mi, że ciężko będzie otwierać szafkę ze zmywarką. a jak to jestu Ciebie?odczuwasz jakiś dyskomfort?

witam Efilo wnętrza prześliczne gratuluje gustu i pomysłów też będziemy mieć dom z andresolą i małą galeryjką na piętrze i podobną wielkośc kuchni z jadalnią (27m2) kominek również w ścianie i taki prostokatny ale pod schodami u nas byłby, schody bedą w salonie więc mysle czy takie modułowe, dywanowe czy jednak betonowe coś jak u ciebie i panele takie same jak w galerii i hollu na poddaszu i własnie na schodach ...... zainspirowało mnie twoje oświetlenie te w sufitach podwieszanych co to jest jakies podłużne listwy?? mam w związku z tym :))))) kilka pytań ale chyba bardziej na priva bo pewnie gdzieś juz o tym pisałaś jeśli zechciałabyś mi pomóc podpowiedzieć byłabym wdzięczna podaje mój meil [email protected] ................... natomiast tak siedze dziś przez całe popołudnie i nie moge znaleźć fotek twojego domku co to za projekt może masz już ogrodzenie, ogród itd :))) jakieś rolety planujesz w przyszłości na okna a masz ich sporo!!!

kurcze dawno tu nie zaglądałam

wmnich - kafle nazywają się vibrazioni firmy impronta z tego co kojarzę nie są już produkowane. światła są w konstrukcji z gipskartonu

paulatomczyk - palisander jest ciemny i wzorzysty więc sprawuje się super. nie potrafię powiedzieć co by było gdyby był jednolity i jaśniejszy. ale jest wątek o blatach drewnianych z wypowiedziami użytkowników. z tego co pamiętam sobie chwalą stąd moja decyzja, żeby pójść jednak w drewno. trzeba tylko pamiętać że raz na jakiś czas będzie go trzeba zaolejować żeby zachował promienny wygląd :)

drewno kupowałam w dlh i sobie chwalę. choć muszę przyznać że lepiej kupić blat dużo wcześniej bo te blaty u nich to jeszcze z wilgotnością nie halo są i bezpieczniej go wysezonować przed montażem

co do uchwytów - ja mam wystajace wiec nie pomoge :)

Ania

kuchnie mam 'troszke' większą od Twojej, nie wiem na jakim jesteś etapie ale raczej nie upchniesz aż tyle co u mnie. Projektując nie zależało nam na takim wielkim pomieszczeniu ale niestety tak wyszło z innych przyczyn. Projekt indywidualny więc nie ma go gdzie obejrzeć a na forum pokazuje wnętrza. Jak masz pytania jakieś konkretne o oświetlenie to śmiało na priw jak nie chcesz tutaj. Polecam oprawy chors 80.60 czy jakoś tak. Ja mam zumtobela ale nie polecam.

A rolety planuje rzymskie ale ciągle nie ma na nie kasy.

efilo, rozglądałaś się może już za roletami? Też mi się marzą rzymskie na pewno w kuchni i jadalni.

Ja bym już najchętniej zamawiała, ale jestem zielona w tym temacie, znasz jakieś stronki, sklepy, godne polecenia?

kurcze dawno tu nie zaglądałam

wmnich - kafle nazywają się vibrazioni firmy impronta z tego co kojarzę nie są już produkowane. światła są w konstrukcji z gipskartonu

paulatomczyk - palisander jest ciemny i wzorzysty więc sprawuje się super. nie potrafię powiedzieć co by było gdyby był jednolity i jaśniejszy. ale jest wątek o blatach drewnianych z wypowiedziami użytkowników. z tego co pamiętam sobie chwalą stąd moja decyzja, żeby pójść jednak w drewno. trzeba tylko pamiętać że raz na jakiś czas będzie go trzeba zaolejować żeby zachował promienny wygląd :)

drewno kupowałam w dlh i sobie chwalę. choć muszę przyznać że lepiej kupić blat dużo wcześniej bo te blaty u nich to jeszcze z wilgotnością nie halo są i bezpieczniej go wysezonować przed montażem

co do uchwytów - ja mam wystajace wiec nie pomoge :)

Ania

kuchnie mam 'troszke' większą od Twojej, nie wiem na jakim jesteś etapie ale raczej nie upchniesz aż tyle co u mnie. Projektując nie zależało nam na takim wielkim pomieszczeniu ale niestety tak wyszło z innych przyczyn. Projekt indywidualny więc nie ma go gdzie obejrzeć a na forum pokazuje wnętrza. Jak masz pytania jakieś konkretne o oświetlenie to śmiało na priw jak nie chcesz tutaj. Polecam oprawy chors 80.60 czy jakoś tak. Ja mam zumtobela ale nie polecam.

Dziękuje ci bardzo za odp:) widzę,że ty masz taką listwę wpuszczoną w front- przy takich uchwytach nie ma problemu z otwieraniem zmywarki? czy byłaby jakaś opcja,żebyć mi podesłała zbliżenie tego uchytu?

Pozdrawiam

paula sama cytowałaś wypowiedź w której napisałam że moje uchwyty są wystające :)

no fakt:)ale gapa ze mnie:)zakręcona jestem:) a czy nie byłoby kłopotem, żebyś wrzuciła mi jeszcze fotkę uchwytu w szufladzie (wersja otwarta i zamknięta) i w pionowych szafkach np tam gdzie masz lodówkę ?