paulatomczyk 24.09.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Efilo mam do Ciebie pytanko:) Otóż planuję u siebie w kuchnii blat teakowy i chciałabym zapytać jak się sprawuje Twój palisander? chodzi mi o to czy się bardzo rysuje, jest trudny w utrzymaniu czystości itd. Zamawiałaś z DLH? warto u nich zamówić?Lokalny sprzedawca wycenił mi ten blat 2 x drożej niż w tym DLH.szok!!no i kolejne pytanko:) czy można gdzieś obejrzeć Twój ogród?Pozdrawiam i miłego weekendu życzę,Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 25.09.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Przypomniało mi się,że miałam zapytać jeszcze o uchwyty w meblach kuchennych- otóż chciałam do swojejkuchnii takie wpuszczane w płytę (nie widać ich)ale w studiu kuchennym powiedzieli mi, że ciężko będzie otwierać szafkę ze zmywarką. a jak to jestu Ciebie?odczuwasz jakiś dyskomfort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMaksKuba 26.09.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 witam Efilo wnętrza prześliczne gratuluje gustu i pomysłów też będziemy mieć dom z andresolą i małą galeryjką na piętrze i podobną wielkośc kuchni z jadalnią (27m2) kominek również w ścianie i taki prostokatny ale pod schodami u nas byłby, schody bedą w salonie więc mysle czy takie modułowe, dywanowe czy jednak betonowe coś jak u ciebie i panele takie same jak w galerii i hollu na poddaszu i własnie na schodach ...... zainspirowało mnie twoje oświetlenie te w sufitach podwieszanych co to jest jakies podłużne listwy?? mam w związku z tym )))) kilka pytań ale chyba bardziej na priva bo pewnie gdzieś juz o tym pisałaś jeśli zechciałabyś mi pomóc podpowiedzieć byłabym wdzięczna podaje mój meil [email protected] ................... natomiast tak siedze dziś przez całe popołudnie i nie moge znaleźć fotek twojego domku co to za projekt może masz już ogrodzenie, ogród itd )) jakieś rolety planujesz w przyszłości na okna a masz ich sporo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 kurcze dawno tu nie zaglądałam wmnich - kafle nazywają się vibrazioni firmy impronta z tego co kojarzę nie są już produkowane. światła są w konstrukcji z gipskartonu paulatomczyk - palisander jest ciemny i wzorzysty więc sprawuje się super. nie potrafię powiedzieć co by było gdyby był jednolity i jaśniejszy. ale jest wątek o blatach drewnianych z wypowiedziami użytkowników. z tego co pamiętam sobie chwalą stąd moja decyzja, żeby pójść jednak w drewno. trzeba tylko pamiętać że raz na jakiś czas będzie go trzeba zaolejować żeby zachował promienny wygląd drewno kupowałam w dlh i sobie chwalę. choć muszę przyznać że lepiej kupić blat dużo wcześniej bo te blaty u nich to jeszcze z wilgotnością nie halo są i bezpieczniej go wysezonować przed montażem co do uchwytów - ja mam wystajace wiec nie pomoge Ania kuchnie mam 'troszke' większą od Twojej, nie wiem na jakim jesteś etapie ale raczej nie upchniesz aż tyle co u mnie. Projektując nie zależało nam na takim wielkim pomieszczeniu ale niestety tak wyszło z innych przyczyn. Projekt indywidualny więc nie ma go gdzie obejrzeć a na forum pokazuje wnętrza. Jak masz pytania jakieś konkretne o oświetlenie to śmiało na priw jak nie chcesz tutaj. Polecam oprawy chors 80.60 czy jakoś tak. Ja mam zumtobela ale nie polecam. A rolety planuje rzymskie ale ciągle nie ma na nie kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.09.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A rolety planuje rzymskie ale ciągle nie ma na nie kasy. efilo, rozglądałaś się może już za roletami? Też mi się marzą rzymskie na pewno w kuchni i jadalni. Ja bym już najchętniej zamawiała, ale jestem zielona w tym temacie, znasz jakieś stronki, sklepy, godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 najlepiej odwiedzić miejscowy sklep z żaluzjami. ja mam takie dwa. niestety wyceny są powyżej moich możliwości budżetowych zwłaszcza jak chcę to zrobić na całym parterze na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 27.09.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 kurcze dawno tu nie zaglądałam wmnich - kafle nazywają się vibrazioni firmy impronta z tego co kojarzę nie są już produkowane. światła są w konstrukcji z gipskartonu paulatomczyk - palisander jest ciemny i wzorzysty więc sprawuje się super. nie potrafię powiedzieć co by było gdyby był jednolity i jaśniejszy. ale jest wątek o blatach drewnianych z wypowiedziami użytkowników. z tego co pamiętam sobie chwalą stąd moja decyzja, żeby pójść jednak w drewno. trzeba tylko pamiętać że raz na jakiś czas będzie go trzeba zaolejować żeby zachował promienny wygląd drewno kupowałam w dlh i sobie chwalę. choć muszę przyznać że lepiej kupić blat dużo wcześniej bo te blaty u nich to jeszcze z wilgotnością nie halo są i bezpieczniej go wysezonować przed montażem co do uchwytów - ja mam wystajace wiec nie pomoge Ania kuchnie mam 'troszke' większą od Twojej, nie wiem na jakim jesteś etapie ale raczej nie upchniesz aż tyle co u mnie. Projektując nie zależało nam na takim wielkim pomieszczeniu ale niestety tak wyszło z innych przyczyn. Projekt indywidualny więc nie ma go gdzie obejrzeć a na forum pokazuje wnętrza. Jak masz pytania jakieś konkretne o oświetlenie to śmiało na priw jak nie chcesz tutaj. Polecam oprawy chors 80.60 czy jakoś tak. Ja mam zumtobela ale nie polecam. A rolety planuje rzymskie ale ciągle nie ma na nie kasy. Dziękuje ci bardzo za odp:) widzę,że ty masz taką listwę wpuszczoną w front- przy takich uchwytach nie ma problemu z otwieraniem zmywarki? czy byłaby jakaś opcja,żebyć mi podesłała zbliżenie tego uchytu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 sorki za jakość zdjęc ale było już szarawo i komórka wtedy nie wydala http://img7.imageshack.us/img7/9735/img2853pm.jpg http://img585.imageshack.us/img585/9876/img2854i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 29.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 czyli te uchwyty są jakby wystające poza front? i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 efilo,mam pytanie o praktyczne użytkowanie drewnianego tarasu - troszke o tym dyskutowalismy w innym wątku.Jakie prace nalezy przy nim wykonać po okresie zimowym? nie ma problemu z odsnieżaniem - chodzi mi o możliwość uszkodzenia dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 jak odśnieżasz nie uszkadzasz dech. możesz olejowac od czasu do czasu. nie ma takiej konieczności - moje drewno nie wymaga olejowania - i tak mu nic nie będzie - jedynie co to oczywiscie spatynuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 czyli te uchwyty są jakby wystające poza front? i dziękuję paula sama cytowałaś wypowiedź w której napisałam że moje uchwyty są wystające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 jak długo juz masz taki taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 29.09.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 paula sama cytowałaś wypowiedź w której napisałam że moje uchwyty są wystające no fakt:)ale gapa ze mnie:)zakręcona jestem:) a czy nie byłoby kłopotem, żebyś wrzuciła mi jeszcze fotkę uchwytu w szufladzie (wersja otwarta i zamknięta) i w pionowych szafkach np tam gdzie masz lodówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 szuflada będzie wyglądać dokładnie tak samo jak zmywarka. a lodówka... spójrz na zdjęcie kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 29.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Popatrzałam:) a mam takie pytanie- czy mogłabym u Ciebie wrzucić zdjęcie projektu naszej kuchnii- może byś nam coś doradziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 wrzuc do projektow a tu daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 29.09.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 wrzuc do projektow a tu daj linka a mogłabyś mi podesłac linka do tych projektów? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?142331-Projekt-kuchni-wizualizacje/page103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 29.09.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 dzięki bardzo:)wrzuciłam tutaj : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?142331-Projekt-kuchni-wizualizacje&p=4921069&posted=1#post4921069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts