efilo 04.10.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Mokre drewno jest śliskie stąd deski są ryflowane. Ale jak Ci się takie bardziej podoba to bierz. Mnie się nie podobają akurat. No i się bardziej będą niszczyć niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A co do trawnika to wojgoc ma rację - teraz już trawka przygotowuje się do zimy, nie jest dokarmiana, właściwie już nie ma co kosić poza jakimiś kilkoma wysepkami gdzie w sierpniu mi się troszke wiecej nawozu sypnęło i jeszcze go nie przeżarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Wojgoc ....zimowa pora??????? A gdzie Ty mieszkasz, że już zimę masz???? A Ty masz jakieś swoje komentarze , dziennik? Bo linku nie widzę... nie mam jeszcze zimy, nawiazalem tylko do tego co napisala efilo wojgoc bardzo proszę. po czyszczeniu przed olejowaniem na zimę dziennika nie prowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 hehe aż poszłam zobaczyć co ja takiego o zimie pisałam a tu faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.10.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 efilo,zdradź jeszcze jak długie masz dechy w jednym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 4,20 - coś koło tego. może 4,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kurteczka a ja zasililam trawnik nawozem florovitem jesiennym, to zle? Podobno ten jesienny ma wzmocnic trawe przed zima ale nie ma powodowac jej wzrostu. No zobaczymy. A tarasu drewnianego zazdroszcze, piekny, tez chcielismy drewniany ale koszty nas przerosly. Moze w nastepnym domu jak zbudujemy bedzie drewniany Kochana pokaz jesien u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 efilo tak z ciekawości pytam , ile m2 ma twój taras? i jeszcze jedno pisałaś na poprzedniej stronie, taras wyczyszczony na zimę, to czyszczenie to delikatne szlifowanie czy mycie karcherem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja też zasiliłam chyba chlorovitem , czy fitem. podwojnie, bo było nierówno. na opakowaniu pisało, zeby za 6 tygodni jeszcze raz zasilić. czyli u mnie wypada sam poczatek listopada. trawa w niektórych miejscach jest zieleniutka, a w niektorych......zółta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 reni nie wiem. może koło 30 m2? czyszczenie karcherem. TAR bardzo dobrze. Ja kupiłam właśnie jesienny substral. Akurat wole długodziałający na te miesiące kiedy się nie zasila. Ja mówiłam o zasilaniu azotem pisząc że już trawa przestaje być zielona i rosnąć a nie że w ogóle się nie zasila. monika po jesiennym nawozie właściwie nie powinna trawa zzielenieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 no to luzik, cos nie doczytalam, wlasnie zakupilam cebulki kwiatow wiosennych (krokuski, hiacynty itp. ) wsadze na skalniak zeby ta najwczesniejsza wiosna cos sie dzialo. no dobra ide dalej do roboty kosztorys robic bleee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 05.10.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam efilo na Twoją odpowiedź zawsze można liczyć dlatego zapytam Po mału przymierzam się do zakupu żelazka do prasowania. Czy masz może jakieś sprawdzone ?? Nie mogę tez znaleźć deski Viledy takiej jaką ma moja mama. Kupiła już dawno temu ale jest super wygodna, bo masywna, przez co bardzo stabilna i szeroka, z półką na ubrania do prasowania. Czy i w takowej kwestii będziesz skłonna poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 05.10.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 I jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy są jakieś porządne noże kuchenne które szczególnie możesz polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2011 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 jestem zadowolona z dwóch noży poza zepterem. do filetowania z ikei i z noża firmy fiskars. myślę że jakbym miała kupować w jakiejś rozsądnej cenie (a nie japońskie np) to bym spróbowała tego fiskarsa. żelazko mam takiePHILIPS GC 4870/02. jestem bardzo zadowolona. deskę kupiłam w praktikerze. nie pamiętam już z której jest firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 a znasz te nożehttp://pl-pl.forum.ibood.com/7105-6_elementowy_zestaw_nozy_kuchennych_z_magnetycznym_blokiem_yaounde_jupiter_sabatier_2_lions_internat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.10.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 efilo - dlaczego deski nieryflowane się bardziej niszczą ? Dlatego, że tymi ryflowaniami woda spływa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 nie mirelo, dlatego że piasek naniesiony utknie w rowkach. a jak ich nie ma to będzie szorował po desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 06.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) Efilo, czy to te z poniższych linków?http://www.karba.pl/noz-szefa-kuchni-21-cm-fiskars-857308.htmlczy seria Avanti:http://www.nowoczesna-kuchnia.pl/pl/p/Fiskars-AVANTI-Noz-szefa-kuchni-21cm-837008/115A żelazko to właśnie to:http://www.electro.pl/produkt-PHILIPS_zelazko_PHILIPS_GC_4870_2F02_Azur-307594,162.htmlDo tanich nie należy ale mówisz że warte swojej ceny? I ostatnia sprawa czy Te z Fiskarsa są równie dobre jak te z Zeptera ? Edytowane 6 Października 2011 przez bea111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 aaa... super, dzięuję wobec tego.Ja też jestem z tych co wolą gładkie. Ryflowane kojarzą mi się jakoś z tymi plastikowymi dostępnymi obecnie w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.10.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Efilo, czy to te z poniższych linków? http://www.karba.pl/noz-szefa-kuchni-21-cm-fiskars-857308.html czy seria Avanti: http://www.nowoczesna-kuchnia.pl/pl/p/Fiskars-AVANTI-Noz-szefa-kuchni-21cm-837008/115 A żelazko to właśnie to: http://www.ronatsklep.pl/1260,zelazko-philips-gc-4870-02.html Do tanich nie należy ale mówisz że warte swojej ceny? niewiele rzeczy u efilo nalezy do tanich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts