Madzia,Robert 07.10.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Efilo,gdzieś pewnie już było ale proszę jeśli możesz to napisz jaką farbą i w jakim kolorze malowałaś salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Efilo, pewnie przeoczyłaś moje pytanko: jaki format masz gresu na dole 60x60 czy 45x45? I jakiej grubości fuga do tego? I jeszcze raz powtórzę: Pięknie!!!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 07.10.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Piękny dom, bardzo w moim stylu. Rewelacyjna kuchnia no i ta czarna łazienka.. przy okazji, jeśli mogę zapytać - jakie to płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 madzia robertniestety nie pamiętam numerku szarej farbysmietankowa to kabe aquatex 1020 yukanie przeoczyłam. po prostu nie znam odpowiedzi. kafle oczywiscie 60x60 ale fuga? 2mm? chloe to vibrazioni firmy impronta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 08.10.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Dziękować,dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 08.10.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Efilo,do numeru farby w kolorze śmietankowym/kabe aquatex 1020/ brakuje jeszcze jednej literki lub cyferki jakbyś mogła sprawdzić i napisać byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 To niech bedze 10020. Teraz pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 08.10.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Pasuje kochana-dozgonna wdzięczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.10.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 HEJECZKA! Szukam cię jak wariat w dziennikach, a ty tu się rozgościłaś. Właściwie to nie wiem co mogę jeszcze powiedzieć na temat tych cudnych wnętrz. Chyba tylko to, że wiedziałam, iż tak będzie to wyglądac. Dech zapiera, co tu gadać. Wszystko jest w nieprawdopodobny sposób dopieszczone, wymuskane w najmniejszym szczególe. Aż chce się bez konca powracać do tych zdjęć i rozkoszować ich wyglądem . Efilko gratuluję z całego serca, że tak pięknie i zgodnie z założeniem udało sie wypracować taki finisz. Samych błogich i szczęśliwych dni życzę ci w swoim gniazdku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Madzia,Robert efi podawala kiedys ze wkuchni malowala na kolor szary farba Kabe 11660 wiec jesli potwierdzi ze ten sam kolor zostal uzyty w salonie to masz numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Efilo, dzięki wielkie:) I tak mi pomogłaś Ehhh.... Twój salon namieszał mi w głowie (też planuję niewielką wstawkę z drewna i miało to być ciemne drewno, takie jak blat w kuchni i okna, ale jak zobaczyłam Twoje jasne.... nie wiem co robić:bash: wygląda cuuuudnie:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 dzięki kakusku to ten sam szary oczywiście Edyś Słoneczko!!!!! Co za cudowna niespodzianka!!!! Jak Ci sie mieszka? Napisz coś proszę bo ostatnio Cie 'widziałam' chyba z milion lat temu a już na pewno na starym forum! P.S. Jaki tam finisz.. jeszcze tyle zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 09.10.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Kakusku wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 09.10.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 (edytowane) Hej Efilo, a co to za piekna narzuta na lozu...? Kolor bialy ....? Pamietam, ze dyskutowalas z dziewczynami na temat narzuty, ale za szybko strony leca, i nie moge odszukac watku . Z jakiego materialu jest zaglowie lozka, i co to za klolor ? Czy mieli w swojej ofercie nizsze zaglowia ? Moglabym prosic orientacyjna cene na priv ? Z gory dzieki Edytowane 9 Października 2010 przez Hanneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.10.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Nie ma za co-rowniez jestem fanka domku Efilo Efi moglabys zmierzyc jak wysoko od podlogi zaczyna Ci sie wysoka zabudowa w kuchni , ile "wystaje" (chyba 10 cm?) i jak szerokie sa te szare opaski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 na lozu jest narzuta z home&you bellisima zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 kakusku zmierze ale zakładam że wystaje 10 cm a opaska ma 20 cm. opaska ma tą samą szerokość na dole jak i z boku czy z góry. haneczka kolor łóżka beż. po pomalowaniu na jasno ściany - ciemny beż. to jakiś materiał w rodzaju alcantry. chyba wysokość zagłówka jedna ale na 100% nie powiem bo ja chciałam wysokie. zobacz sobie łóżka w Almi Decor. oczywiscie markotka ma racje - to narzuta z H&Y kolor śmietankowy, na bank nie biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 wlasnie teraz sobie pomyslalam jakie to dziwne uczucie jak wie sie o czyims domu tak duzo jaka narzuta jaki naroznik jakie kafle jaka posciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 no wiesz... gdyby były moje stare komenty to Twoje wpisy znalazłabym na 100% na pierwszych stronach (z pięciuset ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 hehe sprawdziłam na której stronie ja się u Ciebie pierwszy raz wpisałam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts