Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

HEJECZKA!:p

Szukam cię jak wariat w dziennikach, a ty tu się rozgościłaś.

Właściwie to nie wiem co mogę jeszcze powiedzieć na temat tych cudnych wnętrz. Chyba tylko to, że wiedziałam, iż tak będzie to wyglądac.;)

Dech zapiera, co tu gadać. Wszystko jest w nieprawdopodobny sposób dopieszczone, wymuskane w najmniejszym szczególe. Aż chce się

bez konca powracać do tych zdjęć i rozkoszować ich wyglądem . Efilko gratuluję z całego serca, że tak pięknie i zgodnie z założeniem udało sie

wypracować taki finisz. Samych błogich i szczęśliwych dni życzę ci w swoim gniazdku.

dzięki kakusku

to ten sam szary oczywiście

Edyś Słoneczko!!!!! Co za cudowna niespodzianka!!!! Jak Ci sie mieszka? Napisz coś proszę bo ostatnio Cie 'widziałam' chyba z milion lat temu a już na pewno na starym forum! P.S. Jaki tam finisz.. jeszcze tyle zostało :rolleyes:

Hej Efilo, a co to za piekna narzuta na lozu...? Kolor bialy ....? Pamietam, ze dyskutowalas z dziewczynami na temat narzuty, ale za szybko strony leca, i nie moge odszukac watku ;) .

Z jakiego materialu jest zaglowie lozka, i co to za klolor ? Czy mieli w swojej ofercie nizsze zaglowia ? Moglabym prosic orientacyjna cene na priv ?

Z gory dzieki

Edytowane przez Hanneczka

kakusku zmierze ale zakładam że wystaje 10 cm a opaska ma 20 cm. opaska ma tą samą szerokość na dole jak i z boku czy z góry.

haneczka

kolor łóżka beż. po pomalowaniu na jasno ściany - ciemny beż. ;) to jakiś materiał w rodzaju alcantry. chyba wysokość zagłówka jedna ale na 100% nie powiem bo ja chciałam wysokie. zobacz sobie łóżka w Almi Decor.

oczywiscie markotka ma racje - to narzuta z H&Y kolor śmietankowy, na bank nie biały