Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
Witaj Efilo, piszę pierwszy raz u ciebie, ale jakiś czas temu zadałam ci pytanie na priv odnośnie twojego drewnianego tarasu. Pewnie nie pamiętasz. Otóż chciałabym znów poruszyć ten temat i zapytać cię jak sprawuje się Wasza Tatajuba? Jak z konserwacją po zimie? Jeśli możesz proszę powiedz mi jak oceniasz stan tarasu? czy deski poszarzały? Nasz taras z garapii odszarzaliśmy własnie nie dawno specjalnym środkiem Owatrolu i tej firmy olejem go potraktowaliśmy po uprzednim zmyciu myjką. Ale niestety nie odzyskał swojej pierwotnej miodowej barwy i nie udało nam się go dokładnie doczyścić. Stąd też pytanie o wasz taras i ewentualny sposób czyszczenia, bo może to mój gatunek taki, albo coś robimy nie tak. Na wykonawcę nie mam co liczyć. Sporo z nim było problemów i nie mam z nim kontaktu. Jeśli możesz to wrzuć proszę parę fotek obecnego wyglądu tarasu. Ps. piękny dom!!! Pozdrawiam serdecznie

tatajuba ciemnieje bardzo z wiekiem. a wlasciwie po kilku dniach na UV. z czego bylismy baaaardzo zadowoleni, bo cytrynowy kolor nijak nam nie pasował. nie odszarzalismy. na wiosne umylismy myjka i poolejowalismy. postaram sie znaleźć jakas fotke

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...