efilo 08.05.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 I pozamykac pokoje na kłodke żeby nie musieć ich sprzątać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 istnieje cos takiego jak pomoc domowa - posprzata, umyje okna, poprasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.05.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Patrząc na kulejacy ZUS to raczej na emeryturze sama będę musiała dorabiać sprzatajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.05.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Patrząc na kulejacy ZUS to raczej na emeryturze sama będę musiała dorabiać sprzatajac nie wydaje mi się abyś była z tych co są uzaleznieni od ZUS-u:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 24.05.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witaj Efilo, piszę pierwszy raz u ciebie, ale jakiś czas temu zadałam ci pytanie na priv odnośnie twojego drewnianego tarasu. Pewnie nie pamiętasz. Otóż chciałabym znów poruszyć ten temat i zapytać cię jak sprawuje się Wasza Tatajuba? Jak z konserwacją po zimie? Jeśli możesz proszę powiedz mi jak oceniasz stan tarasu? czy deski poszarzały? Nasz taras z garapii odszarzaliśmy własnie nie dawno specjalnym środkiem Owatrolu i tej firmy olejem go potraktowaliśmy po uprzednim zmyciu myjką. Ale niestety nie odzyskał swojej pierwotnej miodowej barwy i nie udało nam się go dokładnie doczyścić. Stąd też pytanie o wasz taras i ewentualny sposób czyszczenia, bo może to mój gatunek taki, albo coś robimy nie tak. Na wykonawcę nie mam co liczyć. Sporo z nim było problemów i nie mam z nim kontaktu. Jeśli możesz to wrzuć proszę parę fotek obecnego wyglądu tarasu. Ps. piękny dom!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 tatajuba ciemnieje bardzo z wiekiem. a wlasciwie po kilku dniach na UV. z czego bylismy baaaardzo zadowoleni, bo cytrynowy kolor nijak nam nie pasował. nie odszarzalismy. na wiosne umylismy myjka i poolejowalismy. postaram sie znaleźć jakas fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 nie wiem czy coś to da ale to jedyne zdjęcie jakim dysponuje na chwile obecną http://img856.imageshack.us/img856/5707/tarasc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 24.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dziękuję ci bardzo. Ale to znaczy że deski nie pokryły się patyną po zimie? To zazdroszczę, gdybym wiedziała wcześniej wybrałabym ten gatunek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 po zimie byly brudne. po karcherze wrocil ladny kolorek. nie zakladam zeby to byla patyna. z tym że ja na zime były olejowane. jakoś mi głupio je tak zostawic bez ochrony na pluchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 24.05.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.05.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Masz przepiękne wnętrza i domek.Mam pytanko gdzie kupiłas kochana ten napis LOVE? Dziękuję z góry i pozdrawiam! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu/page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.05.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 mam pytanie bo nie moge odszukać...w bialej łazience nad "kibelkami" co to za lampki ??dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 mam pytanie bo nie moge odszukać...w bialej łazience nad "kibelkami" co to za lampki ??dziękuję za info to sa oczka Italux. Wpisz sobie w google grafika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ivy wklejałam dopiero co linka w pogaduchach, powinien być pare stron wczesniej lea LOVE to napis ze styroduru zrobiony na zamówienie w firmie zajmującej się reklama zewnetrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.06.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Hej Efilo! Boskie wnętrza-normalnie jak z katalogu!!!!! Mam pytanko- jakiej średnicy jest ten okrągły prysznic? Wygodnie się go użytkuję? Baaaardzo mi się podoba i też bym taki chciała tylko mój mąż nie bardzo do niego przekonany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naftalka 18.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witam. Będę wdzięczna za podanie nazwy okapu Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Naftalka to elica twin Nesska tuba jest boska. Bardzo wygodna. Nie zamienilabym się na inny prysznic No chyba ze jakiś magiczny. Niestety średnica nieznana. Jak uda mi się wymierzyć to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naftalka 18.06.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Efilo, ogromne dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.07.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Efilio trafiłam do Ciebie za zdjęciami Twojej pieknej kuchni. Mam do Ciebie pytanie - jakie masz uchwyty w swojej kuchni? Próbuje je wypatrzec na zdjeciach, ale ... nie dam rady?Czy moge cie prosić o odesłanie mnie do jakiś zbliżonych, o ile nie takich samych, w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 to zobal - katalog jest na stronie producenta. mam bodajże U9 albo U10 (to ten sam profil tylko różna długość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts