szocik 03.07.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 20.07.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 hazeleyes zacznę od najłatwiejszej sprawy - pyroliza. to oczywiscie jest bajer bez którego da się żyć. ale... ja sobie nie wyobrażam takiego życia. piekarnik musisz czyścić przynajmniej raz na miesiąc bo inaczej wnętrze będzie ulegać destrukcji. wyszorowanie silną chemią to zadanie upierdliwe, szkodliwe dla zdrowia i kuchenki i co tu dużo ukrywać - mało efektywne, bo zawsze zostaną ci jakieś zakamarki których nie doczyścisz - choćby dlatego że na górze masz grill. pyroliza to bajka - włączasz, zapominasz o sprawie a potem otwierasz piekarnik i mówisz: WOW! normalnie nowy piekarnik. czy dodałam że blachy i ruszty czyszczą się też w środku? podsumowując - jak masz kasę to bierz. indukcja - jak tylko spróbujesz to z tekstu z butlą gazową będziesz się śmiała do rozpuku. nie przejmuj się - indukcja jest identyczna w obsłudze jak gaz tylko nie przypala rączek ebonitowych, haha. ma jeden jedyny minus - nie możesz nad ogniem przypalić cebuli będziesz naprawdę zachwycona. indukcja w większości nowych kuchni to nie moda tylko wygoda. no i nie ma nic wspólnego z gotowaniem na zwykłej kuchni ceramicznej. co do wyboru to niewiele pomogę. ja nie miałam w ogóle wyboru bo w tym czasie moja teka była jedyną kuchnią która miała układ liniowy. teraz może już coś się pojawiło. na pewno nie wybrałabym płyty ze slajderem i z ramką stalową tylko z facette czy jak to się tam nazywa - znaczy wolę taką zeszlifowaną. śmieszne jest to że to jest jakoś tak kosmicznie zrobione że mimo że ten szlif jest z górki to nawet jak cos wykipi to nie spada z płyty na blat tylko sie zatrzymuje na brzegu. Efilo nie wiem czy się na mnie nie gniewasz za tak duże opóźnienie w odpowiedzi na privie, ale odważę się jeszcze zapytać o coś tutaj Z tego co zauważyłam mamy w zasadzie te same piekarniki, tylko że w opisie mojego nie napotkałam się na perylizację, lecz na system ecoclean. Z tego co czytałam to podobno nie do końca to samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 20.07.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Efilo i jeszcze o jedną rzecz chciałam zapytać możesz mi powiedzieć gdzie dokładnie kupowałaś kabinę Ronala ??? Jesteś z niej zadowolona?? Ja też muszę mieć zrobioną na zamówienie i jestem na etapie poszukiwań.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 zamawiałam w katowicach w opexie. nie pamietam jak sklep sie nazywa, ale wydaje mi się że ktokolwiek je sprzedaje jest w stanie zamowic na wymiar. a co do ecoclean to nie wiem. mój ma literke P w numerze seryjnym - od pyrolizy wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 26.07.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dzięuję Efilo, właśnie napisałam do serwisu Siemensa i czekam na odpowiedź. Opex już namierzyłam więc z pewnością się przejadę Montażem także oni się zajeli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.07.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 montaż zapodał ravak we własnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 29.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) Witaj Efilo:)Gdzie kupiłaś te śliczne glutkowate lampy z salonu???? Wiem, że kiedyś takie były w VOX-ie, ale je wycofali:( A wnętrza są cudne!!!! Wszędzie szukałam zdjęć czarnej łazienki i dopiero u Ciebie znalazłam. Czy masz w niej wannę czy brodzik? Ja planuję wannę z parawanem ale nie wiem jak będzie wyglądała czarna? Edytowane 29 Lipca 2012 przez SylwiaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.08.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 cześć, nie mam wanny, to mała przysypialniana łazienka - mamy tam tylko brodzik, w dodatku otwarty więc nawet parawanu nie uświadczysz gluty to nie te z voxu tylko lacrima z firmy vistosi, do kupienia w 'dobrej aptece' jak to mówią w reklamach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 01.08.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wielkie dzięki. Niestety przegrałam walkę z mężem który powiedział, że zniesie wszystko poza zwisającymi nad głową glutami. Cóż, czasami trzeba zgodzić się na kompromisy:( Twoje wnętrza są super i chociaż sądzę, że każdy powinien mieć taki wystój w jakim będzie się czuł najlepiej a nie "zrzynać" od innych to jednak czuję się bardzo przez Ciebie zainspirowana... Jeśli to nie tajemnica to jakiego koloru masz pozostałe ściany w sypialni? Myślałam również o czarnej ścianie za łóżkiem, ale pokrytej mięsistą, wytłaczaną, czarną tapetą. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 09.08.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 poszukam , jeszcze jedno czy blaty palisandrowe zamawiałaś gotowe już zrobione na wymiar z dlh ? Wczoraj facecik w mało znanym studiu kuchennym powiedział mi cenę ponad 5 tys. za metr 6 cm. blatu palisandrowego, spodziewałam się że tani nie jest ale aż tyle:jawdrop: efilo przepiękne te Twoje wnętrza, zdradź co to za meble u młodego bo bardzo mi się podobają i ile młody ma lat szkolniak czy nastolatek. wciąż nie mogę się zdecydować na mebelki dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 09.08.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 ups nie ten cytat "łapnęłam":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 beata meble są z firmy fiorentino. ale nie powiem że polecam. młody już nie taki młody bo za miesiąc skończy 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stufi 29.08.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 witaj efilo na początku przywitam się i pełna zachwytu pochwalę przepiękne wnętrza. naprawdę jest cudnie mam pytanko dot. szarego koloru w kuchni. możesz mi podrzucić co do za firma i kolor? dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Haaalllooo,could you please clear up some space in your message box?'cause I need your help, tak na gwałtu rety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakrzyś 04.09.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam, na początek chciałam się przywitać i powiedzieć WOW!!! Wnętrza po prostu bajka!!! Jak z katalogu. Mam pytanie w temacie kuchni,a konkretnie oświetlenia- gdzie zakupiłaś (o ile jeszcze pamiętasz te kinkiety wiszące po prawej strony okna? (pozwoliłam sobie wkleić Twoje zdjęcie z pierwszej strony). I naprawdę wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Kasia&krzyś.. poszukaj .. na pewno pisze co to... Wpisz może w wyszukiwarkę... Efi ma olbrzymią cierpliwość, że odpowiada setny raz na te same pytania... I pewnie z stronę, dwie/trzy była na to pytanie odpowiedź . Powodzenia w szukaniu..I to chyba massiwy.) ale mogę się mylić, bo to nie moja bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 to clin aquaform. kupowałam chyba w luminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Efi.-... powinnaś dostać order za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.09.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 co do koloru szarego to kabe aquatex kolor 11660 - przynajmniej tak twierdzi google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakrzyś 05.09.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Efilo, ja chętnie ten medal za cierpliwość Ci wręczę )) Piękne dziękuję za odpowiedź!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts