monika996 18.10.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 no cześć Efilo. dawno cię nie slyszalam. jak tam????? coś nowego w twoim pięknym domku wymyślilaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 efilo- a Twój finishparkiet jest klejony ? Nam kazali przykleić i nie widać zimą szpar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.10.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 monika po miliardzie lat wreszcie zamowilam rolety hehe a wiatrołap jak nie był zrobiony tak nie jest - najbardziej obskórne miejsce w domu za to pralnia nabrała kształtów i jest coraz bardziej ergonomiczna i pakowna. nawet pies ma swoją szafkę mirela klejony. no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Czy rzymskie biale zamowiłaś????? a za wiatrolap się bierz, bo ciekawa jestem co wymyślisz???? na jak to wejście do domu nie zrobione:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xgundziax 22.10.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pytanie do efilio - czy meble w kuchni wystają z tej ściany szarej opaski. Jeśli tak to ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin80 27.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 WitamOglądam Pani dziennik, wnętrza są imponujące. Moje pytanie jakie ma Pani klamki w drzwiach wewnętrznych??? (firma i model) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stufi 02.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 efilo mam pytankota lampka na ścianie w biało szare pasy to z jakiej firmy? szukam i szukam i znaleźć nie mogę. znalazłam coś z aquaform ale jakieś wielkie rozmiary. twoja wydaje się że ma ok. 20-30cm.będę wdzięczna za odpowiedź.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 xgundziax - wystają o ok. 10 cm. zrobiłam dla Ciebie fotke, postaram sie wkleic. dolphin to firma Tupai, z tego co pamiętam to model Image (do tego był jakiś numer ale tego już nie sposób spamiętać, kupowałam chyba na klamki.pl, kojarzy mi sie 2002 ale to moze byc sciema) stufi kurcze byłam przekonana że to aquaform. ten długi co znalazłeś to na pewno baset - to nie ten. może mi sie przypomni albo znajde to ci napisze, skoro piszesz ze nie aquaform to albo juz ich nie ma w sprzedaży albo faktycznie to inna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 05.11.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ile razy tu nie zaglądam, tyle razy zachwycam się od nowa. Jest pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Efi .. zajrzyj do Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xgundziax 06.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Efilio bardzo dziekuje za odpowiedź widze że to prawda co piszą forumowicze o Tobie - zawsze można na Ciebie liczyć! Jeszcze jedno jakie masz uchwyty w szafkach w kuchni bo wyczytałam na forum że to zobal U - 9 ale czy wszędzie są takie same. Jakie są uchwyty w tej ścianie z opaską bo tam ich nie widać za bardzo i czy kolor mebli to czysta biel? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.11.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jeszcze mnie tu nie było, ale szybko to nadrobię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.11.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 xgundziaxtak, wszędzie takie same uchwyty kolor frontów to czysta biel, jak gdzies wygląda inaczej to wina balansu bieli fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiahinc 01.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witam, mam pytanie jakiej firmy sa meble u dzieci w pokojach ? Szczegolnie interesuje mnie łóżko u córki w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula13 01.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam.Przypadkowo trafiłam na forum m ,jestem zachwycona Twoim domem .Mam tyle pytań ,że nie wiem od czego zacząć.Pierwsze pytanie jaki masz model drzwi wew. są śliczne.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 02.01.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Efilo, przyczłapałam od Gumisiowej, u której podpytywałam o kuchnię...dziewczyny - to co robicie w swoich domach jest boskie!!!! Mogę się wprowadzić do Was - po trochu u każdej, po cichutku se przysiądę gdzieś w kąciku i będę się zachwycać - oczywiście zachwyt niemy, bo mi słów brakuje na pieśni pochwalne...Jesteście niesamowite.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eve1984 04.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Przyłączę się do pytania o mebelki do pokoju Córerczki... jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulinaf 20.01.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Efilo, na jaką wysokość jest wysoka zabudowa u Ciebie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 kasiahinc, eve Dziewczyny meble u córci są francuskiej firmy Sauthon. Seria bodajże się nazywała Laura ale już jej nie ma. Ale są inne. Polecam te meble są wyjątkowej jakości. Paula drzwi są mojego projektu wykonane na zamówienie. Justka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 paulinaf no to zabiłaś mi ćwieka. nie mam bladego pojęcia. powiem szczerze że chyba nawet nigdy nie zostało to ustalone bo się liczyła szerokość szarej opaski a reszta to była wypadkowa tych wartości i wysokości pomieszczenia. ale sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts