markoto 09.10.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 czyzby na pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 druga komentująca - piąty albo szósty post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.10.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Dzieki Kochana Na zdjeciach ten pasek wyglada na dosc waski dlatego dopytuje bo zaczelam zmieniac koncepcje wysokiej zabudowy u siebie i zamiast 3 slupkow (3x60) chcialam wcisnac 4 (2x60 i 2x45 lub 50 ) ale wtedy po bokach zostaje mi tylko po 15 lub 10 cm (chyba jednak bedzie to zbyt malo:confused:) Markotko niedlugo dojdzie do tego ze Efilka bedzie mniej wiedziala(pozapomina szczegoly) niz osoby na biezaco interesujace sie wykonczeniowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 bo na pierwszych czeterech ustawialam linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 kakusek to watek dobrze dzialajacy na prace mozgu Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Ech, nastawiłam się na zdjęcia pięknych wnętrz, a tu już 3 strona z rzędu "pitolenia" i fotek ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 no wlasniepitolenie do pogaduch. a zdjęcia wkleiłam na początku i jak będę wklejać coś jeszcze to raczej tam poza tym margoth my mamy inklinacje do pitolenia i to jest nieuleczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 O jacie! Jaki ładny wątek! Bosko!!! A ja widziałam na żywo, tiruriru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 09.10.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Efilo, dzieki za odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 09.10.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 niektóre zdjęcia z pierwszego postu mi się nie wyświetlają och efilo, uwielbiam Twoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 10.10.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Efilo, wiedze że niezłe pielgrzymki forumowe do Ciebie ciągną......pomyśl kobieto o założeniu biznesu, przynajmniej częściowo zwrócą ci się koszty Wnętrza niepowtarzalne i ze zniecierpliwieniem czekam na drugą łazienkę, bo masz ją w płytkach, za którymi oczy wypłakałam......i w zasadzie wypłakuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 niestety nie mam kościstego tyłka Pierdu pierdu A o fotach nic nie powiem, bo nic nowego nie wymyślę - nuda i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Nina, sprawdzałam na dwóch kompach i nie mam problemu. Jak ci sie chce to sprawdź na innej przeglądarce. Leli o której łazience piszesz? o Le rablach? Jeśli tak to nie jest skończona (lustra brak więc druty wiszą ze ściany w najbardziej reprezentacyjnym miejscu ) Dorcia aj low ju tu Kiedy będę mogła rozkoszować się Twoimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 I ja sobie pooglądałam obrazki Dziki Efi i dzięki Markotko za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 11.10.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Masz niezaprzeczalnie PIĘKNIE urządzony dom. Aż kusi żeby się przechadzać i ręką gładzić powierzchnie z zachwytem...Szkoda, że łazienkę masz ciemną, bo choć niczego absolutnie jej nie zarzucam, to jako że ja planuję jasną, nie mogę się na Twojej inspirować. Poza tym jesteś dobrym fotografem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Frostzero nic straconego - jedną z łazienek Efi ma białą..! Uśmiechnij się ładnie, to może wrzuci fotki, bo chyba o niej zapomniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 jak sie kiedyś zbiore w sobie to zrobie zdjęcia białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) maryś my mindreader Edytowane 11 Października 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.10.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 maryś my brainreader ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.10.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 dzięki kakusku to ten sam szary oczywiście Edyś Słoneczko!!!!! Co za cudowna niespodzianka!!!! Jak Ci sie mieszka? Napisz coś proszę bo ostatnio Cie 'widziałam' chyba z milion lat temu a już na pewno na starym forum! P.S. Jaki tam finisz.. jeszcze tyle zostało Czesiulek! Nie było mnie długo i owszem, ale to w zupełności nie było ode mnie zależne. Jakbym powiedziała, że mieszka sie nie za specjalnie, to by mi pypeć z kłamstwa na języku wyrósł. Oczywiście, że jest bosko, po prostu kocham ten dom miłością nieograniczoną. Powiem więcej, pierwszy raz w tym roku nie chciałam wyjeżdżać na urlop. Teraz to ja się czuje jakbym była na wiecznych wakacjach. Wklepałam ostatnio kilka nowych fotek. Jak się zbiorę to jeszcze dodam parę z pokoi dziewczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts