Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to aquatex - dobrze kryje ładnie sie zmywa i kryje niedoskonałości bo to mat. no i w przeciwieństwie dolateksu 'podobno' oddycha :) ja jestem z niej zadowolona. ma jeden minus - to farba krzemianowa więc mozliwe jest wybarwianie tylko na jasne pastelowe kolory

http://www.grupapsb.com.pl/files/MagazineDocument/503/farby_kabe_nr3(27).pdf

Edytowane przez efilo

Widziałam że rozpoczęliście sezon kominkowy, a doskonale pamiętam że masz strukturę nad kominkiem położoną. Mam pytanko czy nie okopciła się Wam? Pamiętam że strasznie mi się to podobało, ale nie wiem jak się to będzie sprawdzać. U mnie w domu będzie płaszcz wodny i z założenia częste palenie. Wiem że Mario to Twoja koleżanka ona na ścianie kominkowej ma coś szarego (nie wiesz może co to jest?) ślicznie dziękuję za odpowiedz

Efilo mam już namiar gdzie znajdę te farby Kabe u mnie w mieście, ale chciałam spytać na jaką cenę mam się nastawić? Chodzi mi o ten szary kolor. Czy możesz to porównać do jakiejś popularnej farby, czy raczej mam się nastawić na wyższy rząd cyfr? ;)

Czesc efilo

Jestem pełen podziwu dla twojego pieknego domku !!

Naprawde asz miło sie patrzy na tak dopracowane, zgrane i wymuskane wnętrza twojego domku moje serdeczne gratulacje !!

Mam małe pytanko i pewnie nie ostatnie :)

a mianowicie o twoja loduweczke side by side co to za firma? Jesli bendziesz tak mila przyblirzyc jej cene?

Przyznam ze wiele ich widzialem ale twoja jest pierwsza która Jest symetryczna ;)

Czesc efilo

Jestem pełen podziwu dla twojego pieknego domku !!

Naprawde asz miło sie patrzy na tak dopracowane, zgrane i wymuskane wnętrza twojego domku moje serdeczne gratulacje !!

Mam małe pytanko i pewnie nie ostatnie :)

a mianowicie o twoja loduweczke side by side co to za firma? Jesli bendziesz tak mila przyblirzyc jej cene?

Przyznam ze wiele ich widzialem ale twoja jest pierwsza która Jest symetryczna ;)

'P.S. Dla dociekliwych robię "byki" jak by przeszkadzało to sorki !! Tak mają dyslektycy :)

Tak mają lenie. Każda przeglądarka ma opcję automatycznego sprawdzania pisowni.