bluezee 06.10.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 (edytowane) A więc tak-mamy zamontowane drzwi dąb szary ryfla dre, ale na białych futrynach, ściany są pomalowane na jasny szary. Panele podłogowe są białe. Czy futryny mogą być w innym kolorze niż drzwi? Macie w swoich zbiorach zdjecia,gdzie futryny są w innym kolorze niż drzwi? Sen z powiek spędzają mi te futryny a nie ma już odwrotu. Edytowane 6 Października 2010 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 06.10.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Czy futryny mogą być w innym kolorze niż drzwi? Pewnie że mogą, pod warunkiem że Tobie się podoba i akceptujesz taki stan rzeczy A na poważnie to nie widziałam nigdy żeby drzwi były w innym kolorze niż ościeżnica. Pokaż nam zdjęcia to ocenimy jak to wygląda, może wcale nie jest tak źle A jeśli jednak jest to zawsze można spróbować przemalować ościeżnice na kolor zbliżony do koloru drzwi bądź ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meana 06.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam!! ja mam drzwi w kolorze olcha ale wiszą.niestety na starych stalowych futrynach. ponieważ farby do metalu zbliżone do olchy wychodziły w kolorze mówiąc wprost kupy, pomalowaliśmy je na ciemny brąz. jakoś nigdy nie miałam dylematu, czy tak wypada czy też nie. Ty przynajmniej masz białe futryny i niałe panele, a ja panele mam jeszcze w innym odcieniu (dąb stary). Ale w końcu to wszystko koło brązu, więc się nie przejmuję.poza tym te ciemnobrązowe futryny ładne mi kontrastują z mocnożółtymi ścianami w przedpokoju.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meana 06.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A więc tak-mamy zamontowane drzwi dąb szary ryfla dre, ale na białych futrynach, ściany są pomalowane na jasny szary. Panele podłogowe są białe. Czy futryny mogą być w innym kolorze niż drzwi? Macie w swoich zbiorach zdjecia,gdzie futryny są w innym kolorze niż drzwi? Sen z powiek spędzają mi te futryny a nie ma już odwrotu. Witam!! ja mam drzwi w kolorze olcha ale wiszą.niestety na starych stalowych futrynach. ponieważ farby do metalu zbliżone do olchy wychodziły w kolorze mówiąc wprost kupy, pomalowaliśmy je na ciemny brąz. jakoś nigdy nie miałam dylematu, czy tak wypada czy też nie. Ty przynajmniej masz białe futryny i niałe panele, a ja panele mam jeszcze w innym odcieniu (dąb stary). Ale w końcu to wszystko koło brązu, więc się nie przejmuję.poza tym te ciemnobrązowe futryny ładne mi kontrastują z mocnożółtymi ścianami w przedpokoju.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts