Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolor ościeżnicy:(

bluezee

Recommended Posts

A więc tak-mamy zamontowane drzwi dąb szary ryfla dre, ale na białych futrynach, ściany są pomalowane na jasny szary. Panele podłogowe są białe. Czy futryny mogą być w innym kolorze niż drzwi? Macie w swoich zbiorach zdjecia,gdzie futryny są w innym kolorze niż drzwi? Sen z powiek spędzają mi te futryny a nie ma już odwrotu. Edytowane przez bluezee

Czy futryny mogą być w innym kolorze niż drzwi?

Pewnie że mogą, pod warunkiem że Tobie się podoba i akceptujesz taki stan rzeczy :D A na poważnie to nie widziałam nigdy żeby drzwi były w innym kolorze niż ościeżnica. Pokaż nam zdjęcia to ocenimy jak to wygląda, może wcale nie jest tak źle ;) A jeśli jednak jest to zawsze można spróbować przemalować ościeżnice na kolor zbliżony do koloru drzwi bądź ściany :rolleyes:

Witam!! ja mam drzwi w kolorze olcha ale wiszą.niestety na starych stalowych futrynach. ponieważ farby do metalu zbliżone do olchy wychodziły w kolorze mówiąc wprost kupy, pomalowaliśmy je na ciemny brąz. jakoś nigdy nie miałam dylematu, czy tak wypada czy też nie. Ty przynajmniej masz białe futryny i niałe panele, a ja panele mam jeszcze w innym odcieniu (dąb stary). Ale w końcu to wszystko koło brązu, więc się nie przejmuję.poza tym te ciemnobrązowe futryny ładne mi kontrastują z mocnożółtymi ścianami w przedpokoju.pozdrawiam

A więc tak-mamy zamontowane drzwi dąb szary ryfla dre, ale na białych futrynach, ściany są pomalowane na jasny szary. Panele podłogowe są białe. Czy futryny mogą być w innym kolorze niż drzwi? Macie w swoich zbiorach zdjecia,gdzie futryny są w innym kolorze niż drzwi? Sen z powiek spędzają mi te futryny a nie ma już odwrotu.

Witam!! ja mam drzwi w kolorze olcha ale wiszą.niestety na starych stalowych futrynach. ponieważ farby do metalu zbliżone do olchy wychodziły w kolorze mówiąc wprost kupy, pomalowaliśmy je na ciemny brąz. jakoś nigdy nie miałam dylematu, czy tak wypada czy też nie. Ty przynajmniej masz białe futryny i niałe panele, a ja panele mam jeszcze w innym odcieniu (dąb stary). Ale w końcu to wszystko koło brązu, więc się nie przejmuję.poza tym te ciemnobrązowe futryny ładne mi kontrastują z mocnożółtymi ścianami w przedpokoju.pozdrawiam