elesde 25.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 witam swojakow;) jestem tomek i wraz ze swoja zona mamy zamiar zaczac budowe w okolicach lubina konkretnie siedlce wszystko jest ok.projekt zezwolenie tylko poki co brak ekipy budowlanej moze macie jakies sprawdzone firmy bylbym wdzieczny o jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.05.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 ...w Krotoszycach?podoba mi sie okolica i moze uda mi sie tam kupic dzialke. ...fajna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 25.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 poki co brak ekipy budowlanej moze macie jakies sprawdzone firmy bylbym wdzieczny o jakies namiary Witamy witamy jak mozna sie łatwo zorientowac jest to najczęściej zadawane pytanie na tym forum :) i niestety zazwyczaj bez odpowiedzi a z czego chcecie budować swój domek?? macie już materiały?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 28.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam Wszystkich okolicznych budujących My też planujemy ruszyć latem (jak nam tylko potwierdzenie klepną) w Kazimierzowej koło Polkowic. Pierwsze pytanko do kompanów gdzie nalepiej stal na zbrojenie i inne materiały na fundamenty w naszej okolicy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.06.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam wszystkich budujących w okolicach Lubina i Legnicy. Widzę ze poszukujecie ekip budowlanych, nie wiedziałam, że już tak krucho jest, jeżeli mogę się przydać to mam namiar na jednego Wykonawcę ale nie obiecuję, że on jest teraz wolny. Jeżeli chodzi o dobrego elektryka też mam namiar. Ja natomiast poszukuje kupić ziemię nie mam na myśli działki tylko ziemię muszę wyrównać teren i chciałabym jakąś dobrą niedrogą ziemię tak, żeby można było na niej chociaż trawę posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 06.06.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Te okolice są bogate w super fachowców,domek mam k/Wrocławia,a znalazłam rewelacyjną ekipę do inst.co ze Złotoryi,świetnych fachowców od tynków i od wylewek,też z tych okolic.Nie wiem czy teraz mają wolne terminy.Kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik71k 07.06.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Szukam firmy budowlanej termin sierpień - wrzesień 2007 Lubin - Toszowice. Czekam na oferty Na początku dziękuję wszystkim, którzy dali znać o ekipach budowlanych mi na priv. Mam już na szczęście to za sobą. Ekipę budowlaną mam– umowa podpisana na cały stan surowy otwarty z dachem– materiały zapewnia firma. Papiery złożone w starostwie, więc czekamy tylko na wydanie pozwolenia i ruszamy. Życzę wszystkim, którzy szukają ekipy powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena111 18.06.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 my zaczynamy 21 maja w Karczowiskach... pozazdrościć . witam sąsiadów... z leszczynowej i z electusa Witam ! Czy ktos ma namiary na taniego kierownika budowy z okolic Lubin,Legnicy ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 18.06.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 deRoot: z tajnych źródeł wiemy, że zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deRoot 18.06.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 deRoot: z tajnych źródeł wiemy, że zaczynasz no, tak . jeszcze nawet nie zacząłem dobrze fazy projektowania domu, a już mam dość "fachowców"... jak przez to wszystko przebrnąć i nie zwariować??? ale nie dam się, muszę tam zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 19.06.2007 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 jak przez to wszystko przebrnąć i nie zwariować??? im dalej w las tym "lepiej" ale trzeba mieć cel przed oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.06.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Wszystkich poszukujących ekipy budowlanej w okolicy Lubina czy Legnicy zachęcam przeczytanie "moich żalów" w temacie " CZARNA LISTA NIESOLIDNYCH - DOLNOŚLĄSKIE" - tak ku przestrodze, może komuś się przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No........... rozszalał nam się region w budowaniu i na forum cisza............. Tak ostro budujecie, czy nie piszecie, bo leje i nie ma o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No........... rozszalał nam się region w budowaniu i na forum cisza............. Tak ostro budujecie, czy nie piszecie, bo leje i nie ma o czym? ja akurat to nie mam o czym pisać no chyba że napisze, że jestem zla na mojego architekta, bo cos długo adaptuje nasz projekt, na banki też jestem zła, bo wiekszość ma niekompetentnych pracowników, na pogode tez jestem zła... bo co to za lato?? Hmmm mogę sie pochwalic piekną wysoką trawą, która wybujała na naszej nie naruszonej jeszcze działeczce, zdjęcia na priv... zamiast budowania będa siankosy... może ktoś napisze cos optymistycznego?? pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deRoot 05.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a ja jestem zły na energiapro lubin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ojejku.... mi na razie bardzo za skóre nie zaszli... ale cena za przyłączenie nas do prądu mogłaby byc troszke niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deRoot 05.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ja przez nich nie mogę wystartować z niczym... wstrzymałem wszystkie działania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 szok, to ja bym chyba była baaaaardzo wściekła a nie zła... nie da sie ich jakos pogonic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deRoot 05.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 pewnie ktoś chce w łapę, ale jeszcze nie wiem, ani kto, ani ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 05.07.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 deRoot: w Energii pro najbardziej sie nam pierdzielili - można stracić przez nich nerwy i zdrowie, komuna na maxa, jak ktoś chory albo na zwolnieniu - już nic się załatwić nie da, jak sobie przyponę.. my chyba podpiszemy umowe z wod gaz a gmina jak chce to niech nas przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts