Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam!

Mam do sprzedania solidne stemple budowlane ok. 160 sztuk. bardzo tanio,

posiadam również kilkanaście sztuk płyt osb 22mm po stropie w b. dobrym stanie również tanio,

wiadomość na priv - okolice Lubina

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Namiar na firmę koło Agawy 501518894, p.Sebastian.Polecam.Wykonywali u mnie wszystkie prace ziemne.A operator p.Robert istny magik,najlepszy w gminie hehe.
A może ktoś zna w okolicy jakiegoś pojedynczego solidnego murarza, który ewentualnie mógłby z moim mężem nasze ytong -owskie mury postawić? Bo te ekipy takie drogie cholera, juz na wszystkie mozliwosci patrzymy i rozważamy... :-?
Namiar na firmę koło Agawy 501518894, p.Sebastian.Polecam.Wykonywali u mnie wszystkie prace ziemne.A operator p.Robert istny magik,najlepszy w gminie hehe.

Nr cosik nie taki podałeś :-? sprawdź proszę czy oby na pewno to dobry numer tel. ??

A może ktoś zna w okolicy jakiegoś pojedynczego solidnego murarza, który ewentualnie mógłby z moim mężem nasze ytong -owskie mury postawić? Bo te ekipy takie drogie cholera, juz na wszystkie mozliwosci patrzymy i rozważamy... :-?

To dlaczego szukasz w okolicy?

Ja swoje ekipy wyszukałem w lubuskim tam jest wszystko o połowę taniej ( codziennie dojeżdżają po 55km i nie narzekają). Tych z naszych okolic nawet nie pytam bo im się w głowach poprzewracało i ceny kosmos!!!

np. u nas dach 80- 100zł. u nich 50-55zł./m

na kiedy potrzebujesz ekipę? pytam, bo mam bardzo solidną! jednak jeszcze ich nie chce wypuścic.Buduja od samego początku i teraz wykańczaja. Myślę, ze jeszcze ze 2 miesiące im zejdzie.

Szukam kogoś solidnego do dachu. Materiał juz zamówiony czeka

dach 2 spadowy 280mkw

może możecie kogos solidnego polecić

Szukam ekipy do tynków zewnetrznych.....No i może polecicie,które tynki wybrać, bo czytajac prasę i inne fora tylko sobie mętlik w głowie zrobiłam:)

Elewację będę chciała jasną-biel lub jasny popiel lub beż, wokół ciemna opaska z płytek.

dach 2 spadowy 280mkw

dwie ekipy współpracujące ze sobą: cieśla - Polak: 605 58 67 08 i dekarz - Kurnyta: 600 21 40 56

dach 2 spadowy 280mkw

dwie ekipy współpracujące ze sobą: cieśla - Polak: 605 58 67 08 i dekarz - Kurnyta: 600 21 40 56

polecam u nas spisali sie na medal