agataB 07.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 a co ja sama mogę? mało nas tu chyba zagląda, bo buduje sie wielu ludzi nawet sie nie trzeba rozglądać za bardzo ale może niewielu ma co do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 07.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 zapraszam grupy budujacych na terenie dolnegosląska do odwiedzinia targów we wrocławiiu 7-9 marzec 2008 hala ludowa ,polecam odwiedzenie stoiska nr 40 ceramika i klinkier ,systemy ellewacyjne, podłogi rustikalne z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 08.03.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 http://www.halaludowa.wroc.pl/?id=65&impreza_id=334&function_id=info jednocześnie odbywają się targi drewna DREWOOD http://www.wigor-targi.com/targi,6,Drewood+2008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdim 09.03.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam wszystkich. Będę budował się w Oborze k. Lubina. Obecnie czekam na pozwolenie. Mam nadzieję, że wczesnym latem ruszymy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witajcie!!! Od dziś jestesmy właściecielami pięknej działeczki w Polkowicach. Mam nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona. Dorota i Marek Cześć Powodzenia w budowaniu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.03.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam wszystkich. Będę budował się w Oborze k. Lubina. Obecnie czekam na pozwolenie. Mam nadzieję, że wczesnym latem ruszymy pozdr Buduj, załóż dziennik i pisz Powodzonka i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 10.03.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Powodzenia. Ja jutro po pewnych perturbacjach odbieram projekt, budowa w radwanicach. Szukam namiarów na dobrego, solidnego i w miare taniego architekta oraz kierownika budowy. Jeżeli a na pewno znacie takie osoby to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 10.03.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam wszystkich. Będę budował się w Oborze k. Lubina. Obecnie czekam na pozwolenie. Mam nadzieję, że wczesnym latem ruszymy pozdr Buduj, załóż dziennik i pisz Powodzonka i pozdrowionka i CIERPLIWOŚCI I WYTRWAŁOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Legnica 11.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hallo Hallo Zwracam się do Was z wielką prośbą o namiary na sprawdzone ekipy budowlane. Mam zamiar rozpocząć budowę w kwietniu w Gniewomirowicach koło Legnicy a tym czasem nasza ekipa wystawiła nas do wiatru:( Z góry wielkie dziękiPozdrawiamyMarcin i Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 12.03.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam Krajan z Gniewomirowic Zapraszam do mnie do domku to pogadamy... Pozdrawiam Tomaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 12.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Widzę jakąś zmniejszoną aktywność na forum:( pewnie wszyscy ostro ruszyli z budową W każdym razie mi się udało:) ruszyłam w lutym i wczoraj widziałam już otwory okienne:) ściany pną się do góry:) Super sprawa po wielu miesiącach walk zobaczyć, że domek w końcu powstaje:) Wszystkim budującym i czekającym na rozpoczęcie prac życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 wypadła mi dzisiaj ekipa od tynków , jeśli ktoś może polecić swoją to czekam - termin ... no cóż...najchętniej na koniec przyszłego tygodnia- aby je "poświęcić" można było tynki maszynowe cementowo-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fredziolina 14.03.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam Forumowiczów Budujemy dom w Lubinie, tutaj nasz wątek http://forum.muratordom.pl/dom-w-koniczynce-2-g-wiezba-jest,t98951.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.03.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Edziu dziękujemy za informacje o licytacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadax 16.03.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Bylam juz na tym forum jakos chyba rok temu.Rozmarzylam sie wtedy ze od marca tego roku rusze z budowa i....niestety. czekam na papierzyska w sprawie mojej dzialki,sprawa ciagnie sie od wrzesnia,jesli juz zaczely mi sie "schody" to co bedzie dalej? Dzialeczka zaklepana,ogladana tylko urzad gminy Krotoszyce,a scislej mowiac jeden z urzednikow grzebia sie i grzebia a ja czekam Bede sie budowac-mam wielka nadzieje-w Czerwonym Kosciele pod Legnica,a projekt domku to Skrzat z Muratora-takie tam malenstwo Mam nadzieje ze bede tu bywala.Bardzo wiele sie od Was ucze,a jeszcze tyle przede mna Zazdroszcze Wam doswiadczenia i sily,ja boje sie strasznie ale zarazem bardzo chce!!!! Mysle ze moge liczyc na Wasza pomoc? I moze ktos buduje w tamych stronach??? a moze gdzies w okolicy jest SKRZAT chetnie pogadam POZDRAWIAM ps.i jeszcze czegos tu nie rozumiem-jestem strasznie zielona-dlaczego data wyslania posta to maj 2007???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.03.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 ruszyłam w lutym i wczoraj widziałam już otwory okienne:) ściany pną się do góry:) Super sprawa po wielu miesiącach walk zobaczyć, że domek w końcu powstaje:) Wszystkim budującym i czekającym na rozpoczęcie prac życzę powodzenia:) widzisz, nie taki wilk straszny......gdyby tylko ludzie byli życzliwsi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 19.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 poszukuje sprawdzonej firmy zakładającej odkurzacze centralne (Beam-a), możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wszystkim budującym w naszej okolicy życzę Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja http://www.edycja.pl/upload/kartki/290.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 23.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Wesołych zdrowych świąt i lanego poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts