agataB 08.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Link nie chodzi bo zmieniają wygląd strony i tak kilka rzeczy jeszcze nie hula http://www.stobrawa.pl/ to ich strona ale nie wiele jeszcze można pooglądać, z drzwiami i zamkami sie wyjaśniło po prostu instrukcji nie czytaliśmy tam sie klamkę unosi i hula, kobieta przez telefon wszystko wyjaśniła, człowiek całe życie sie uczy i nie wiele umie, wiec już zamknięte, na szczęście nikomu wczoraj w nocy nie przyszło do głowy by oglądać mój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roko1 11.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam was moi drodzy, właśnie rozpocząłem budowę w okolicy Głogów Polkowice i juz zaczyna się problem. Pewnie nie ja pierwszy i nie ostatni w tym temacie, i może ktoś juz borykał się z taka sprawa jak utwardzenie drogi , niestety moja właśnie tego wymaga, by beton mogli dowieźć. Jak było ciepło to wydawała się ok a teraz ojojoj czy ktoś może doradzić co zrobić , jaki materiał, skąd go wziąść ? jak na razie znalazłem tylko jakiś bazalt 1150 zł za 25t , doradzicie cos kochani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 11.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 utwardzenie drogi , niestety moja właśnie tego wymaga, by beton mogli dowieźć. To jest problem betoniarni - a ich kierowcy sa przyzwyczajeni do takich warunkow. A jaka jest to droga bo jeżeli gminna to trzeba udac sie do gminy. A dla siebe to tylko auto terenowe aby dojechać na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 14.04.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Roko1Polecam tłuczeń betonowy, mamy taki na bazie w Lubinie. Moge dostarczyc za jakies 950 zl za wywrotke 25 tonowa. Utardzalismy tym drogi w Chrostniku, sprawdza sie doskonale, praktycznie sam sie zageszcza, nie wymaga mechanicznego utwardzania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 14.04.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Roko1 Polecam tłuczeń betonowy, mamy taki na bazie w Lubinie. Moge dostarczyc za jakies 950 zl za wywrotke 25 tonowa. Utardzalismy tym drogi w Chrostniku, sprawdza sie doskonale, praktycznie sam sie zageszcza, nie wymaga mechanicznego utwardzania. Pozdrawiam Na ile metrów drogi wystarczy taka warotka?? Bo do tego jescze trzeba przygotować podloże (wykorytkować koparką) - moze sie okazac ze nie jest to maly wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.04.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dajcie namiary na kierownikow budowy musze szybko kogos znalezc Mielismy osobe ktora miala sie zajac wszystkim i ..................klapa Stoimy przez nia w miejscu Juz prawie 3 miechy nanosi niewielkie zmiany w projekcie na tel nie odpowiada szkoda slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 16.04.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Marek.bu Zakladajac ze grubosc 20 centow to powinno wystarczyc na jakies 80m2. Korytowanie mozemy wykonac za jakies 5zl za m2. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 19.04.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam!! Potrzebuje namiar na sprawdzone firmy wykonujące posadzki z naszego regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 19.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam. Jeśli ktoś jest na etapie wyboru projektu i jest z okolic Lubina, zapraszam do mnie, odstąpie jakieś 15-20 katalogów z projektami. Oczywiście za free, juz mi nie potrzebne, a zabierają miejsce.. Jak ktoś chętny: GG: 2661730. Ale pogoda, zapewne nie pomaga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.04.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam!! Potrzebuje namiar na sprawdzone firmy wykonujące posadzki z naszego regionu. cześć Z Rzeszotar polecam ekipę pana Roberta Prośniaka - posadzki lusterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.04.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Podajcie mi ceny "naszego regionu" za położenie mb parapetów zewnętrznych z płytek klinkierowych.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 19.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Polecam firme od posadzek P. Prosniaka, ostatnio wlasnie korzystalem z uslug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 19.04.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 szukam firmy, ktora zajmuje sie sprzedaza i montazem szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 19.04.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Polecam firme od posadzek P. Prosniaka, ostatnio wlasnie korzystalem z uslug cześć Z Rzeszotar polecam ekipę pana Roberta Prośniaka - posadzki lusterko a jakieś namiary telefoniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 19.04.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Prosze o namiary pana Roberta Prośniaka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 19.04.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 601931129 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_P 21.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 szukam ekipy budowlanej z okolic Legnicy, Jawora do wykonania stanu surowego zamknietego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.04.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Gdzie tanio można kupić dąb do palenia w kominku? Po moich poszukiwaniach - cena za kubik to średnio 150 zł. Proszę o namiary od Głogowa po Złotoryję. Znalazłam w Zielonej Gorze ale do nas nie przywiozą - za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rob*** 24.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Roko1 Polecam tłuczeń betonowy, mamy taki na bazie w Lubinie. Moge dostarczyc za jakies 950 zl za wywrotke 25 tonowa. Utardzalismy tym drogi w Chrostniku, sprawdza sie doskonale, praktycznie sam sie zageszcza, nie wymaga mechanicznego utwardzania. Pozdrawiam A sprawdzałeś czy drogę pod górkę w Kazimierzowie da radę tym utwardzić ? Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 szukam ekipy budowlanej z okolic Legnicy, Jawora do wykonania stanu surowego zamknietego jak chcesz , to zajme sie dachem , o ile bedzie wolny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts