Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Link nie chodzi bo zmieniają wygląd strony i tak kilka rzeczy jeszcze nie hula

http://www.stobrawa.pl/

to ich strona ale nie wiele jeszcze można pooglądać, z drzwiami i zamkami sie wyjaśniło po prostu instrukcji nie czytaliśmy tam sie klamkę unosi i hula, kobieta przez telefon wszystko wyjaśniła, człowiek całe życie sie uczy i nie wiele umie, wiec już zamknięte, na szczęście nikomu wczoraj w nocy nie przyszło do głowy by oglądać mój domek.

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam was moi drodzy, właśnie rozpocząłem budowę w okolicy Głogów Polkowice i juz zaczyna się problem. Pewnie nie ja pierwszy i nie ostatni w tym temacie, i może ktoś juz borykał się z taka sprawa jak utwardzenie drogi , niestety moja właśnie tego wymaga, by beton mogli dowieźć. Jak było ciepło to wydawała się ok a teraz ojojoj

czy ktoś może doradzić co zrobić , jaki materiał, skąd go wziąść ? jak na razie znalazłem tylko jakiś bazalt 1150 zł za 25t , doradzicie cos kochani ?

Roko1

Polecam tłuczeń betonowy, mamy taki na bazie w Lubinie. Moge dostarczyc za jakies 950 zl za wywrotke 25 tonowa. Utardzalismy tym drogi w Chrostniku, sprawdza sie doskonale, praktycznie sam sie zageszcza, nie wymaga mechanicznego utwardzania. Pozdrawiam

Na ile metrów drogi wystarczy taka warotka??

Bo do tego jescze trzeba przygotować podloże (wykorytkować koparką) - moze sie okazac ze nie jest to maly wydatek.

Gość rob***
Roko1

Polecam tłuczeń betonowy, mamy taki na bazie w Lubinie. Moge dostarczyc za jakies 950 zl za wywrotke 25 tonowa. Utardzalismy tym drogi w Chrostniku, sprawdza sie doskonale, praktycznie sam sie zageszcza, nie wymaga mechanicznego utwardzania. Pozdrawiam

A sprawdzałeś czy drogę pod górkę w Kazimierzowie da radę tym utwardzić ?

Rob