lodowka1 24.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dzięki za namiary na koparkę, a proszę o namiary ma małą ciężarówkę, by przywieź piach, taka do 15-18 ton z wywrotką, bo na takie powyżej 25 ton to mamy ale nie wiedzie na budowę, bo ja się w Lubinie buduje i są już chodniki i nie chcę by je poniszczyła bo ich naprawa będzie mnie potem drogo kosztowała. Jak zadzwonisz pod te numery podane wyżej (do koparkowych) to pisaek też załatwisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam Ja za to poszukuję cieśli i dekarzy do dachu ok. 290m2 w Miroszowicach. Termin - wiosna '09. Może ktoś poleca swoją ekipę? Pozdr. jakbys mial problem z cieslą to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salam1 24.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Polecam do dachu braci Ludynia , jeśli chcesz mogę podać numery.A może ktoś ma namiary na sprawdzoną ekipę do wykończeniówki , szukam także solidnego płytkarza .Pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 24.09.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ponawiam moja prosbe o namiary na ekipe budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 29.09.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Polecam do dachu braci Ludynia , jeśli chcesz mogę podać numery. Można prosić o namiary na tych braci Ludynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.09.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Polecam do dachu braci Ludynia , jeśli chcesz mogę podać numery. Można prosić o namiary na tych braci Ludynia? 601169094 - Karol Ludynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remekb 30.09.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Polecam do dachu braci Ludynia , jeśli chcesz mogę podać numery. Można prosić o namiary na tych braci Ludynia? 601169094 - Karol Ludynia W razie czego polecam tez Marek Łosin firma DekMar 609458515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Albert66 07.10.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, Ma ktoś może stemple do sprzedania? takie 3 metrowe potrzebuję, 50 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian2510 07.10.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 agataB napisał: Czy ktoś może polecić koparkę na wynajem, albo ktoś z forumowiczów ma swoja i podnajmie. Może być mała. Potrzeba mi do zrobienia porządku na działce, podebrania na chodniki na ogrodzenie z przodu i takie tam drobne pomoce. Dzwoniłam do tych firm co ma ulotki ale tam cena nie schodzi z 100 - 120 zł za godzinę i jeszcze doliczają dojazd z bazy to najczęściej pół godziny. Dzięki za wszystkie informacje. aga tel. 512521171 90 zł za godz. pracy, za dojazd jak za godz. pracy (przyjamniej do mnie w Chocianowie zawołali sobie 130 zł za koparke . nie ma mozliwosci zbicia ceny nawet w przypadku bliźniaka . zadzwonilem do pana z nr powyżej , umówilismy sie na robote ( dojazd płatny dodatkowo jak za godzine pracy - 25 km ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 07.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ja też byłam zadowolona z usługi, pan nie tylko wykopał ale przywiózł piasek i wywiózł ziemię zbędną za drobna opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 07.10.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja wiem że to forum budowlańców ale może znacie może kogoś kto szuka mieszkania w Lubinie, 2 pokoje na Pawiej sprzedam chętnie umeblowane. I na mnie naszła czas, jeszcze trochę i fundusze się skończą więc trzeba myśleć o sprzedaży. A może ktoś się zna na podatkach interesuje mnie czy sprzedając mieszkanie, jeżeli wszystkie pieniądze potem idą na budowę to także płaci się 2% podatku od kwoty sprzedaży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 08.10.2008 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nie już tej ulgi, ale jest ulga meldunkowa, tzn. jeżeli byłaś zameldowana w tym mieszkaniu ponad rok to wtedy masz możliwość skorzystania z tej ulgi... i nie płacisz podatku dochodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 08.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja wiem że to forum budowlańców ale może znacie może kogoś kto szuka mieszkania w Lubinie, 2 pokoje na Pawiej sprzedam chętnie umeblowane. I na mnie naszła czas, jeszcze trochę i fundusze się skończą więc trzeba myśleć o sprzedaży. A może ktoś się zna na podatkach interesuje mnie czy sprzedając mieszkanie, jeżeli wszystkie pieniądze potem idą na budowę to także płaci się 2% podatku od kwoty sprzedaży??? od dnia sprzedazy mieszkania masz dwa lata na wykorzystanie pieniedzy jakie za nie dostalas - ale tylko na cele mieszkanioweI oczywiscie fakturki trzeba przedstawic Ulga meldunkowa obowiazuje w stosunku do ludzi ktorzy kupili mieszkanie chyba od stycznia 2007 roku - tak nam tlumaczono w US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 08.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Potrzebuje namiary na stolarza ale firme robiaca krete azurowe schody Mamy nie za duzo miejsca a jescze beda mi murowac spizarke i nie wiem czy mam ja zmniejszac czy nie Moze jakbym zawolala stolarza to by mi fachowym oiem powiedzial ile moga zajac miejsca takie schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław G 08.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Poszukuję dobrej ekipy do ogrodzenia z cegły klinkierowej i ogrodzeń kutych (bramy przesuwnych) w okolicy Głogowa. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.10.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja wiem że to forum budowlańców ale może znacie może kogoś kto szuka mieszkania w Lubinie, 2 pokoje na Pawiej sprzedam chętnie umeblowane. I na mnie naszła czas, jeszcze trochę i fundusze się skończą więc trzeba myśleć o sprzedaży. A może ktoś się zna na podatkach interesuje mnie czy sprzedając mieszkanie, jeżeli wszystkie pieniądze potem idą na budowę to także płaci się 2% podatku od kwoty sprzedaży??? od dnia sprzedazy mieszkania masz dwa lata na wykorzystanie pieniedzy jakie za nie dostalas - ale tylko na cele mieszkanioweI oczywiscie fakturki trzeba przedstawic Ulga meldunkowa obowiazuje w stosunku do ludzi ktorzy kupili mieszkanie chyba od stycznia 2007 roku - tak nam tlumaczono w US dołączam swoje trzy grosze - po akcie not. masz dwa tyg. na złożenie oświadczenia w US, że kasę ze sprzedaży przekazujesz na budowę - czyli na "inne cele mieszkaniowe" http://www.money.pl/podatki/poradniki/artykul/kto;zaplaci;10;procent;od;sprzedazy;mieszkania,120,0,178552.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 08.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam Jestem autoryzowanym instalatorem firmy Sotralentz jeżeli ktos z Państwa jest zainteresowany POŚ zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 09.10.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Okradli mi budowe.... Wlamali sie do zamknietej budy i wyniesli wszystkie narzedzia.... Dajcie mi znac, jesli ktos bedzie chcial okazyjnie sprzedac narzedzia budowlane, z betoniarka włacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 10.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 anna wspolczuje A gdzie sie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 10.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Okradli mi budowe.... Wlamali sie do zamknietej budy i wyniesli wszystkie narzedzia.... Dajcie mi znac, jesli ktos bedzie chcial okazyjnie sprzedac narzedzia budowlane, z betoniarka włacznie! Podaj w jakim rejonie się budujesz bedziemy bardziej uwazni na okazje i może jakiś krótki opis co Ci ukradli Współczuje Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts