Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

do romans 11.Według mnie lepiej jest zrobić od razu drewniane niż dwa razy to samo robić i tak musisz je obić drzewem ,a ładniej wyglądają całe z drzewa.Niestety nie mam zdjęcia.

Firma budująca

Jak ktoś szuka ekipy budującej to mogę polecić tę,z którą budowała moja siostra(była bardzo zadowolona ) a teraz ja zaczynam. Co do cen to fajne,ja jestem zadowolona.

Jak mi inny fachowiec(dla porównania) strzelił cenę to się za głowę złapałam,chyba zwariował.

P.Adam 793-022-076.

Jak mi inny fachowiec(dla porównania) strzelił cenę to się za głowę złapałam,chyba zwariował.

nie tylko w tym temacie jest cos drozej i cos taniej ,

ale czesto ci , co maja najwieksze ceny na rynku ,

wcale nie sa najlepsi ,

a i wielu wsrod nich partaczy budowlanych

Witam wszystkich poszukuje ekipy budowlanej na dom 140,5 m fundamenty sciany kominy proszę o namiary okolice lubina polkowic
[

my budowalismy dom w tamtym roku w Jelonce, dobra ekipa robila nam wykopy i fundamenty. Wykopali, wylali lawe i fundament monoliczny (znacznie mocniejsze od bloczkow), ocieplili, zasypali, wylali plyte. Wszystko trwalo okolo tygodnia. Naprawde moge polecic : sebpol-beton 515 550 789[/i]

do romans 11.Według mnie lepiej jest zrobić od razu drewniane niż dwa razy to samo robić i tak musisz je obić drzewem ,a ładniej wyglądają całe z drzewa.Niestety nie mam zdjęcia.

Dzięki Andzias32 za pomoc tak też chyba zrobię:)

A kogo polecacie do robienia schodów drewnianych?

Dobrze i tanio:)

My mame firme która nam zrobi strop, ścianki i dach za 21 tys.

Tylko teraz czekamy bo kończą inna budowę ale może na dniach do nas zawitają.

Pan + pomocnik ale na robocie sie znają :)

Piksel bardzo Cie prosze o namiary :wink:

Dostalismy wycene z Oknoplasta na te najnowsze ona Platinium okolo 20 tys z roletami

Dodam ze mamy duzo duzych okien i niestety malo typowych

Nie wiem czy to duzo czy nie

Powiedzcie mi co sdzoicie o roletach na pietrze? zastanawiamy sie czy sie decydowac czy nie

Zdecydowaliscie sie na te okna ? Tez mam duze przeszklenia i strasznie boje sie wyceny :(

Witam

Szukam jakiegos blaszaka , moze byc uzywany. Moze ktos ma zbedny w dobrej cenie?

Oraz steple czy cos co moze byc uzyte jako slupki ogrodzenia tymczasowego.

Info na priv prosze

MARIO0658 ZMIEŃ WIELKOŚĆ AWATARKA BO ROZWALASZ STRONE

Dostalismy wycene z Oknoplasta na te najnowsze ona Platinium okolo 20 tys z roletami

Dodam ze mamy duzo duzych okien i niestety malo typowych

Nie wiem czy to duzo czy nie

Powiedzcie mi co sdzoicie o roletach na pietrze? zastanawiamy sie czy sie decydowac czy nie

Zdecydowaliscie sie na te okna ? Tez mam duze przeszklenia i strasznie boje sie wyceny :(

tak

z roletami 25tys

jeszcze nie robiłam zdjęc. Planuję jechac w sobotę na budowe-teraz trzeba z tych okien odkleic naklejki, no i zabezpieczyc je przed "fachowcami". Mam nadzieję, ze zrobie także zdjęcia :p

Witam serdecznie wszystkich sąsiadów tych bliższych i dalszych.

W tym roku też zaczynamy zmagania ze sztuką budowania.

Tymczasem poszukujemy garażu blaszanego na naszą przyszła budowę.Proszę o wiadomości,jesli ktoś ma takowy na zbyciu.

[email protected]

Zamówiliśmy do naszej Hanki okienka i zakupiliśmy dachóweczke L15 ceglastą anagobe szlachetną. :) z tego się cieszę ale z kasy jaka na to idzie to nie. budowa idzie do przodu przyszykowania pod strop :)

i mam nadzieje że w maju dach będzie juz stał :)

ja mam garaz blaszak, malutki (wymiarów nie pamietam, ale jedynie maluch ma szanse tam wjechac). Bede chciala się go pozbyc, jednak jeszcze troszke-miesiąc, może dwa musi mi sluzyc.

Sprawdzcie ogłoszenia producentów-ja niestety nie pamiętam skąd brałam, natomiast wiem,ze znalazłam kilka ogłoszeń producentów. Za ten płaciłam 1000zł-z montażem.

Dostalismy wycene z Oknoplasta na te najnowsze ona Platinium

To nie duzo przy nietypowych oknach :p

Kasiu, Aniu zdradzcie co to sa za okna ,czy maja waskie profile? Jakie kolory dostepne sa w ofercie ,a moze polecicie jakis fajny kolorek ? :wink: