xavier 11.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam. Poszukuje elektryka do wykonania instalacji. Lubin, Miroszowice. Może poleci ktoś swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzias32 12.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 do romans 11.Według mnie lepiej jest zrobić od razu drewniane niż dwa razy to samo robić i tak musisz je obić drzewem ,a ładniej wyglądają całe z drzewa.Niestety nie mam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzias32 12.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 "Poszukuje elektryka do wykonania instalacji. Lubin, Miroszowice. Może poleci ktoś swojego? " Xavier spróbuj u p.Arka tel. 0768543244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 12.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Może na hydraulika do c.o. i kanalizacji ma ktoś namiar? To co podano na poprzednich stronach już spisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzias32 16.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Firma budującaJak ktoś szuka ekipy budującej to mogę polecić tę,z którą budowała moja siostra(była bardzo zadowolona ) a teraz ja zaczynam. Co do cen to fajne,ja jestem zadowolona.Jak mi inny fachowiec(dla porównania) strzelił cenę to się za głowę złapałam,chyba zwariował. P.Adam 793-022-076. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.03.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jak mi inny fachowiec(dla porównania) strzelił cenę to się za głowę złapałam,chyba zwariował. nie tylko w tym temacie jest cos drozej i cos taniej , ale czesto ci , co maja najwieksze ceny na rynku , wcale nie sa najlepsi , a i wielu wsrod nich partaczy budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natala76 16.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam wszystkich poszukuje ekipy budowlanej na dom 140,5 m fundamenty sciany kominy proszę o namiary okolice lubina polkowic[ my budowalismy dom w tamtym roku w Jelonce, dobra ekipa robila nam wykopy i fundamenty. Wykopali, wylali lawe i fundament monoliczny (znacznie mocniejsze od bloczkow), ocieplili, zasypali, wylali plyte. Wszystko trwalo okolo tygodnia. Naprawde moge polecic : sebpol-beton 515 550 789[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romans11 17.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 do romans 11.Według mnie lepiej jest zrobić od razu drewniane niż dwa razy to samo robić i tak musisz je obić drzewem ,a ładniej wyglądają całe z drzewa.Niestety nie mam zdjęcia. Dzięki Andzias32 za pomoc tak też chyba zrobię A kogo polecacie do robienia schodów drewnianych? Dobrze i tanio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjc2 20.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Sprzedam słupy betonowe 7 szt. i siatkę na tymczasowe ogrodzenie budowy 660-821-479 Osiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 24.03.2009 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 My mame firme która nam zrobi strop, ścianki i dach za 21 tys. Tylko teraz czekamy bo kończą inna budowę ale może na dniach do nas zawitają. Pan + pomocnik ale na robocie sie znają Piksel bardzo Cie prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 24.03.2009 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dostalismy wycene z Oknoplasta na te najnowsze ona Platinium okolo 20 tys z roletami Dodam ze mamy duzo duzych okien i niestety malo typowych Nie wiem czy to duzo czy nie Powiedzcie mi co sdzoicie o roletach na pietrze? zastanawiamy sie czy sie decydowac czy nie Zdecydowaliscie sie na te okna ? Tez mam duze przeszklenia i strasznie boje sie wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 24.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam Szukam jakiegos blaszaka , moze byc uzywany. Moze ktos ma zbedny w dobrej cenie? Oraz steple czy cos co moze byc uzyte jako slupki ogrodzenia tymczasowego. Info na priv prosze MARIO0658 ZMIEŃ WIELKOŚĆ AWATARKA BO ROZWALASZ STRONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.03.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dostalismy wycene z Oknoplasta na te najnowsze ona Platinium okolo 20 tys z roletami Dodam ze mamy duzo duzych okien i niestety malo typowych Nie wiem czy to duzo czy nie Powiedzcie mi co sdzoicie o roletach na pietrze? zastanawiamy sie czy sie decydowac czy nie Zdecydowaliscie sie na te okna ? Tez mam duze przeszklenia i strasznie boje sie wyceny tak z roletami 25tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 26.03.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 w piatek założyli nam okna platinium-orzech. Jestem zachwycona !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 anna pokaz jakies foty nasze okna czekaja od stycznia w magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 26.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jeszcze nie robiłam zdjęc. Planuję jechac w sobotę na budowe-teraz trzeba z tych okien odkleic naklejki, no i zabezpieczyc je przed "fachowcami". Mam nadzieję, ze zrobie także zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola i piotr 26.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam serdecznie wszystkich sąsiadów tych bliższych i dalszych.W tym roku też zaczynamy zmagania ze sztuką budowania.Tymczasem poszukujemy garażu blaszanego na naszą przyszła budowę.Proszę o wiadomości,jesli ktoś ma takowy na zbyciu.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Zamówiliśmy do naszej Hanki okienka i zakupiliśmy dachóweczke L15 ceglastą anagobe szlachetną. z tego się cieszę ale z kasy jaka na to idzie to nie. budowa idzie do przodu przyszykowania pod strop i mam nadzieje że w maju dach będzie juz stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 27.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 ja mam garaz blaszak, malutki (wymiarów nie pamietam, ale jedynie maluch ma szanse tam wjechac). Bede chciala się go pozbyc, jednak jeszcze troszke-miesiąc, może dwa musi mi sluzyc. Sprawdzcie ogłoszenia producentów-ja niestety nie pamiętam skąd brałam, natomiast wiem,ze znalazłam kilka ogłoszeń producentów. Za ten płaciłam 1000zł-z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 28.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dostalismy wycene z Oknoplasta na te najnowsze ona Platinium To nie duzo przy nietypowych oknach Kasiu, Aniu zdradzcie co to sa za okna ,czy maja waskie profile? Jakie kolory dostepne sa w ofercie ,a moze polecicie jakis fajny kolorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts