vze 29.03.2009 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Jak ksztaltuja sie ceny oknoplusa w stosunku do oknoplastu ,czy ogladal ktos ich profile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 29.03.2009 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Zamówiliśmy do naszej Hanki okienka i zakupiliśmy dachóweczke L15 ceglastą anagobe szlachetną. z tego się cieszę ale z kasy jaka na to idzie to nie. budowa idzie do przodu przyszykowania pod strop i mam nadzieje że w maju dach będzie juz stał Ponawiam moja prosbe Gdzie zamawiales okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.03.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam okna zamawialismy na głogowskiej w Legnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek129 31.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 potrzebuje piach do zasypania fundamentów może ktoś ma jakieś namiary potrzebuje około 200 ton najlepiej okolice lubina polkowic ale tu chyba tylko jedna możliwość obora bo tam piaskownoia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 01.04.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 potrzebuje piach do zasypania fundamentów może ktoś ma jakieś namiary potrzebuje około 200 ton najlepiej okolice lubina polkowic ale tu chyba tylko jedna możliwość obora bo tam piaskownoia ja przyczaiłem się przy wyjeździe z tej piaskowni i zapytałem kilku gości, kto może mi przywieźć trochę piachu:) znalazł się dosyć szybko chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 01.04.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ja potrzebuje humus-nie duzo-jakies 5 ton. Wiecie coś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 08.04.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 potrzebuje piach do zasypania fundamentów może ktoś ma jakieś namiary potrzebuje około 200 ton najlepiej okolice lubina polkowic ale tu chyba tylko jedna możliwość obora bo tam piaskownoia ja przyczaiłem się przy wyjeździe z tej piaskowni i zapytałem kilku gości, kto może mi przywieźć trochę piachu:) znalazł się dosyć szybko chętny. nie pisz takich rzeczy na forum od tego jest priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 08.04.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 romans11 ja bylem dzisiaj w skladzie budowlanym gdzie w listopadzie byla najnizsza cena stali w okolicach polkowic i lubina cena nastepujaca : fi 12 zebrowana 2450 zl za tone fi 10 2560 zł za tone fi 6 3290 zł za tone - cena taka wysoka poniewaz zostalo im ze starych dostaw a nowych nie maja cement mozna kupic od 9 zł za worek (25 kg ) bloczki na fundament w cenie 3,5 zł z dostawa 25 km ( ilosc 1000 szt ) najtańsza stal jest w legnicy od 1,7 - 2,1 za kg. (trzeba oczywiście się targować)- sam kupowałem w grudniu i lutym(ceny takie same) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 08.04.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 potrzebuje piach do zasypania fundamentów może ktoś ma jakieś namiary potrzebuje około 200 ton najlepiej okolice lubina polkowic ale tu chyba tylko jedna możliwość obora bo tam piaskownoia Ja płaciłem 100zł. za wywrotkę (3 osiowa) tylko bliska odległość jak jesteś zainteresowany mogę popytać info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 09.04.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Czolem He he fajnie czytac jak sie robi piaskowe "wałki". Zajmujemy sie takimi usługami- koszt zakupu na piaskowni + paliwo Oborora Polkowice- 2 x 17 km to dla nas min 200,- zl netto. A gdzie amortyzacja, wyplata kierowcy, oplaty drogowe i wiele wiele innych. Dziwne to nasze społeczeństwo, wszyscy potępiają złodziei, ale jak się tylko nadarzy okazja to każdy od niech kupuje cieszac sie ze zrobił dobry interes. Inaczej jednak ta mina się wygina jak rano wybitą szybe w aucie i brak radia zauwazy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 09.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 potrzebuje piach do zasypania fundamentów może ktoś ma jakieś namiary potrzebuje około 200 ton najlepiej okolice lubina polkowic ale tu chyba tylko jedna możliwość obora bo tam piaskownoia ja przyczaiłem się przy wyjeździe z tej piaskowni i zapytałem kilku gości, kto może mi przywieźć trochę piachu:) znalazł się dosyć szybko chętny. nie pisz takich rzeczy na forum od tego jest priv Ale o co chodzi? Przecież to legalne. Kupiłem piach z rachunkiem w piaskowni, a facet mi go przywiózł (tez dał rachunek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 10.04.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam Dalej poszukuję elektryka do wykonania instalacji, a także poszukuję ekipy do ocieplenia domku Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 10.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wpisz swoje ogłoszenie na http://www.szukajfachowca.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 11.04.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 potrzebuje piach do zasypania fundamentów może ktoś ma jakieś namiary potrzebuje około 200 ton najlepiej okolice lubina polkowic ale tu chyba tylko jedna możliwość obora bo tam piaskownoia ja przyczaiłem się przy wyjeździe z tej piaskowni i zapytałem kilku gości, kto może mi przywieźć trochę piachu:) znalazł się dosyć szybko chętny. nie pisz takich rzeczy na forum od tego jest priv Ale o co chodzi? Przecież to legalne. Kupiłem piach z rachunkiem w piaskowni, a facet mi go przywiózł (tez dał rachunek). Skoro się czaiłeś to rachunek miałeś na piach a nie na piach z usługą! Pozdrawiam i kończę temat! WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek129 13.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 potrzebuje wykopać dziurę w ziemi około 5 m żeby wpuścić tam szambo które będzie zbudowane z kręgów fi 120 i takich studzienek że tak nazwę będzie dwie jedna od drugiej około 0,5 metra oddalone czyli u podstawy wykop musiałby mieć około 3,5 metra na dole czy to skomplikowane wykopać taka glęboką dziurę może macie jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 13.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Skoro się czaiłeś to rachunek miałeś na piach a nie na piach z usługą! Pozdrawiam i kończę temat! WESOŁYCH ŚWIĄT! Tak kolego, siedziałem w krzakach i się czaiłem, miałem też moro;) Wesołych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 15.04.2009 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam Budujących i Remontujacych . Widze że w temacie co drugi coś potrzebuje to i żeby nie odbiegać od normy potrzebuje dekarza do obejżenia i poprawienia mojego dachu. gdyby znalazł sie chetny to prosz o kontakt na priv lub 600 873 204. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 17.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam szukam stempli do podparcia stropu Ma ktoś może do odsprzedania lub namiary gdzie mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 18.04.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam szukam stempli do podparcia stropu Ma ktoś może do odsprzedania lub namiary gdzie mogę kupić Na kiedy, ile i jakie długie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.04.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 SPRAWA STEMPLI JUZ ZAŁATWIONA DZIĘKI ZA ZAINTERESOWANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts