remekb 21.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Szukam jakiejs firmy do stanu surowego otwartego bez dachu. Prace chcialbym rozpoczac tak w okolicach maja - czerwca. Czy ktos moglby kogos polecic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.04.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam mam do sprzedania cegłę rozbiórkową oczyszczoną w bardzo dobrym stanie. cena 0,60 zł/szt tel. 0505167474 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 23.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 potrzebuje namiary na kogos dobrego do tynkow (glownie cementowo-wapiennych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 23.04.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 u mnie właśnie robią tynki-chłopcy z Bolesławca. Robią i gipsowe, i cementowo-wapienne. Są w miarę tani, jednak jaki będzie efekt, to za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 23.04.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 u mnie właśnie robią tynki-chłopcy z Bolesławca. Robią i gipsowe, i cementowo-wapienne. Są w miarę tani, jednak jaki będzie efekt, to za kilka dni w takim razie czekam na opinie i ewentualnie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 27.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Może na hydraulika do c.o. i kanalizacji ma ktoś namiar? To co podano na poprzednich stronach już spisałem. 512 381 620 Jest z Nowej Soli ale chyba tam też jezdzi, zajmowal sie dlugo handlem w tej branzy wiec ma dostep do duzych rabatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ale grzes 04.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ja potrzebuje humus-nie duzo-jakies 5 ton. Wiecie coś na ten temat ? posiadam na zbyciu w legnicy 606666417 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 05.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Może ktoś wie, gdzie w Lubinie i okolicy znajdę fachowców od wentylacji mechanicznej nawiewno - wywiewnej i rekuperatorów, najlepiej łączacych całość z GWC? Naszą przygodę z budową czas zacząć, jak tylko dostaniemy kredyt to w lipcu ruszamy.a może ktoś ma już dzialającą pompę ciepła, albo planuje taka inwestycję - z chęcia porozmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.05.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam mam do odsprzedania 36 pustaków Teriva firmy Betard w dobrej cenie w tym jest 31 z deklem i 5 bez dekla. Pustaki są keramzytobetonowe jak ktoś ma potrzebe to zapraszam o kontakt. Mogę wysłać zdjęcia na maila. Cena 4,80 zł/szt Mam takze do sprzedania cegłę oczyszczona rozbiurkową stan bardzo dobry Cena 0,60 zł/szt kontakt 0513219238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 06.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 potrzebuje namiary na kogos dobrego do tynkow (glownie cementowo-wapiennych) Witam. Jestem na tym wątku pierwszy raz,miałam dobrych tynkarzy z Chojnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alegria 07.05.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wysłałam wiadomość na priv w sprawie blaszaka. Nie wiem czy oferta nadal aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asica25 07.05.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam.Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może namiary na dobrego architekta, który wykona dobrze adaptacje projektu, najlepiej z okolic Lubina lub Polkowic? Proszę o przesłanie wiadomości na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 07.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam.Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może namiary na dobrego architekta, który wykona dobrze adaptacje projektu, najlepiej z okolic Lubina lub Polkowic? Proszę o przesłanie wiadomości na priva wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwagga 09.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam! Budujemy dom w Pogorzeliskach. Tak dobrze szło, juz mieliśmy nawet strop wylewać. Wszystko było przygotowane, ale nie zdążyliśmy, bo dziś w nocy odwiedził nas jakiś ....(tu użyłam baaaaaaaaaaardzo niecenzuralnego słowa), rozebrał szalunki i zaopiekował się metalowymi stemplami. Przy okazji zabrał 100 szt. porotermu. Gdyby komuś proponowano okazyjny zakup to proszę o informację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 09.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Można oszaleć z tymi złodziejami Też ciągle się martwię żeby coś nie zginęło. Porozmawiajcie z sąsiadami, niech zerkają czy ktoś niepowołany nie pląta się po Waszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwagga 10.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Właśnie mielismy okazję przekonać się jak wygląda czujność sąsiadów. Rozpoczęliśmy dziś w nocy pilnowanie działki. Przyjechaliśmy późnym wieczorem, przy światłach samochodu rozkładaliśmy namiot. Byłam pewna, że ktoś z ciekawości przyjdzie sprawdzić co się dzieje, ale gdzie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 10.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 W takiej sytuacji nasi sąsiedzi pewnie też by nie przyszli, ale myślę, że zadzwoniliby do nas z informacją, że coś niepokojącego się dzieje na naszej budowie. Mieliśmy już taką sytuację, zadzwoniło do nas dwóch sąsiadów (jesteśmy Im za to wdzięczni) - na szczęście był to fałszywy alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian2510 10.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 witam Gdzie moge dostac piasek do murowania w okolocach polkowic i lubina ( najlepiej chocianów) . W piaskowni Obora sprzedaja prywatnym osoba . ?? Jesli tak to prosze o podanie ceny . Piasek do murowania fundamentów. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek129 11.05.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Bierz gotowa zaprawe ze składowic, a numer na piach to na pria wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 11.05.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Powiedzcie mi ile za m2 ociep[lenia poddasza polozenie welnypoloenie stelazapolozenie foliiposzpacglawanieakrylowaniei przetarcie pod malowanie ale trzeba swoje materily kupic Ile za to moze byc? mamy wstepna cene ale chce sie zorientowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts