gabsien 11.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Powiedzcie mi ile za m2 ociep[lenia poddasza polozenie welny poloenie stelaza polozenie folii poszpacglawanie akrylowanie i przetarcie pod malowanie ale trzeba swoje materily kupic Ile za to moze byc? mamy wstepna cene ale chce sie zorientowac u mnie 40 zl za m2 (sama robocizna oczywiście:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 12.05.2009 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A mozesz mi dac namiary? wogole poprosze o namiary na kogos do ocieplenia poddasza Nam krzykneli 55zl za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Albert66 12.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A mozesz mi dac namiary? wogole poprosze o namiary na kogos do ocieplenia poddasza Nam krzykneli 55zl za m http://www.multibau.pl/ Gość był u mnie i proponował 35 zł za m2 robocizny, a 90 z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 12.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam! Pilnie poszukuję ekipy do ocieplenia domku.. ! Poleci ktoś sprawdzoną ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xfish 13.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Powiedzcie mi ile placi sie za podlaczenie pradu budowlanego od skrzynki przy dzialce (chodzi mi o calosc z dokumentacja, materialami, skrzynka itd)Dostalem cene 2500 i wydaje mi sie drogo ale kto tam wie.Jak znacie namiary na kogos tanszego to poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To nie jest drogo, ja płaciłam 3600zł za samą robociznę (rozprowadzenie elektryki w całym domu + alarm, domofon idt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xfish 13.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ale to za prad budowlany a nie za rozprowadzenie elektryki w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarna 13.05.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam.Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może namiary na dobrego architekta, który wykona dobrze adaptacje projektu, najlepiej z okolic Lubina lub Polkowic? Proszę o przesłanie wiadomości na priva wysylam Witam, czy ja też mogę prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.05.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 xfish chodzi Ci o przyłączenie prądu budowlanego do skrzynki , czy od skrzynki? Bo jak od skrzynki to myślałam, że elektryka w domu. Jeśli chodzi o podłączenie do skrzynki to płaciliśmy 700zł wraz z robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek97 19.05.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Bierz gotowa zaprawe ze składowic, a numer na piach to na pria wyśle Proszę również o namiar na piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soohy 20.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 również szukam fachowca do poddasza oraz dp położenia gresu i płytek w dwóch łazienkach.Możecie kogoś polecić?Ile płaciliście za wykonanie tych prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Majsner 22.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam.Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może namiary na dobrego architekta, który wykona dobrze adaptacje projektu, najlepiej z okolic Lubina lub Polkowic? Proszę o przesłanie wiadomości na priva wysylam Witam, czy ja też mogę prosić? Ja tez bardzo prosze !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 22.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 P.Iwonko, jeśli Legnica to polecam gorąco Wiktora Podgórskiego. Takiej solidności, rzetelności i terminowości wsród architektów nigdy wcześniej nie widziałam. Cenowo także atrakcyjny. Jest i wada-Baaardzo zapracowany, jednak jak się podejmuje to bez zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Majsner 22.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 P.Iwonko, jeśli Legnica to polecam gorąco Wiktora Podgórskiego. Takiej solidności, rzetelności i terminowości wsród architektów nigdy wcześniej nie widziałam. Cenowo także atrakcyjny. Jest i wada-Baaardzo zapracowany, jednak jak się podejmuje to bez zarzutów dzięki serdeczne dzięki moze jakis telefon lub namiar @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Majsner 22.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 P.Iwonko, jeśli Legnica to polecam gorąco Wiktora Podgórskiego. Takiej solidności, rzetelności i terminowości wsród architektów nigdy wcześniej nie widziałam. Cenowo także atrakcyjny. Jest i wada-Baaardzo zapracowany, jednak jak się podejmuje to bez zarzutów dzięki serdeczne dzięki moze jakis telefon lub namiar @ Juz znalazłam telefon P.Podgórskiego ale zajety az do pażdziernika ...pomózcie muszę zrobić ekspertyzę techniczną i projekt budynku przekwalifikowanego z gospodarczego na mieszkalny...z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_sziwa 22.05.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tak z ciekawosci spytam.....kupilem dzialke rok temu za 3000zl/ar, w sumie 15 arow, 45tys pln. Dzialka oczywiscie budowlana, w Brunowie k. Lubina. Mieszkam za granica i tak sie zastanawiam czy moja dzialka jest obecnie warta cos wiecej ? Ile teraz "stoja" dzialki budowlane w okolicach Lubina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek97 24.05.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Może ktoś się orientuje jak jest z VAT na materiały (chodzi o odliczenie od podatku), a moze lepiej kupować bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 24.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I właśnie za to m.in cenię p. Podgórskiego. Inni umawiają się na za miesiąc, wiedząc,ze także nie mają czasu!!!!!!!!Potem przedłużają i irytują klientów w nieskończoność. Pan Wiktor mówi wprost, jak wyglada sytuacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 24.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Może ktoś się orientuje jak jest z VAT na materiały (chodzi o odliczenie od podatku), a moze lepiej kupować bez faktury. VAT nadal można odliczać, więc przekalkuluj sobie czy zawsze bez faktury wyjdzie taniej:) włąsnie czzekam na zwrot i kilka dodatkowych tysięcy na koncie na pewno poprawi mi humor:) czasami można też umówić się na fakture za usługę (materiał w cenie) bedzie ona na 7 % Vat więc oszczędność jest od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tol_ka 26.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 witam,potrzebuje blaszak 3x5 na budowe w Zimnicach,moze ktos chce odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts