Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu mi tez przykro,

mi znowu zalało piwnice, sąsiad z bliźniaka nie podłączył sie jeszcze do deszczówki z przodu domu i moja studzienka z dwóch domów nie nadążyła zalało nam ale straty na pewno mniejsze. SUSZYMY nadal te pomieszczenia. wody było po kostkę jakieś 20-30 minut i spłynęła co nie spłynęło starłam mopem a reszta wsiakła w beton, domek jeszcze nie wykończony.

Znacie kogoś kto może wykonać instalację gazową w domku?

Jestem w trakcie poszukiwania, ale powiem, że goście od gazu to największe buraki, których do tej pory spotkałem. Było u mnie 2 fachowców. Za 15 m instalalacji jeden chce 1500 zł, drugi 1200. Obaj z lubina. To za samą robociznę, a mówią, że roboty na 4 godziny... W dodatku obydwaj nadęci totalnie:) Chciałbym taką kasę zarabiać...

Aniu bardzo mi przykro.

Mam pytanie. Czy ktoś mógłby poradzić mi jakąś niedrogą firmę, może "pana koparkowego" do prac ziemnych? Potrzebuję zdjąć humus i zrobic jakieś wykopy pod fundament.

Sama nawet nie wiem gdzie zacząć szukac.

A nam cholera jasna nie dali kredytu.... :evil:

Dołączam się...channel8 jak dostaniesz jakieś namiary to daj cynka bo my też dopiero będziemy zaczynac ale jeszcze troszke bo papierologia sie przeciąga niemiłosiernie:-/

Współczuję wszystkim,którym burza wyrzadziła szkody... Człowiek tyle serca wkłada w to wszystko a tu chwila, moment i można tak wiele stracić...

Aniu bardzo mi przykro.

Mam pytanie. Czy ktoś mógłby poradzić mi jakąś niedrogą firmę, może "pana koparkowego" do prac ziemnych? Potrzebuję zdjąć humus i zrobic jakieś wykopy pod fundament.

Sama nawet nie wiem gdzie zacząć szukac.

A nam cholera jasna nie dali kredytu.... :evil:

channel8 a koło Was są jakieś budowy? my łapalismy ,,koparkowych" na okolicznych budowach (czasami zaczepialiśmy już po drodze na budowę:)). Zazwyczaj chętnie wpadają na budowe w pobliżu no i Tobie też taniej wyjdzie, bo odpadnie koszt dojazdu:)

Na Starym Lubinie w okolicach Agawy jest(była?) firma, która wynajmuje koparki, niestety dokładnego namiaru nie mam

Bardzo dobra solidna ekipa to panowie Nowakowscy ze Ścinawy warci polecenia. Budują dobrze, solidnie zero spóźnień, alkoholu nic nie ginie i nie potrzebują wiaty itp itd.

Wojtek9/7 dzięki serdeczne na namiary na ekipe. Już do nich dzwonilismy, chetnie zobaczylibyśmy ich w akcji :) Wysłałam Ci wiadomość na priv.

Dziękuje jeszcze raz :wink: