zibi0404 23.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Poszukujemy siatki tymczasowej(150m,) i barak na budowę. Jeśli ktoś skońcyzł budowę lub zna kogoś kto chętnie odsprzeda ww materiały prosimy o wiadomość. Dzięki!!!!!Okolice Lubin-Polkowice-Głogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonasl 23.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 WITAM, mam do sprzedania barak budowlany w Radwanicach,wymiary 2.5x2.5m wykonany z solidnej grubej blachy,posiada uchwyty umożliwiające załadunek np.HDS.Cena 800zł.TEL.608-206-002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 24.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Nikt nic nie pisze o wczorajszym sztormie?nasz dom, w tym jego dach przetrwał bez problemu..podobno najgorzej jest w Legnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 24.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Katastrofa! Nie mam połowy dachu. Budowa w gminie Kunice (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 25.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam, również poszukuję siatki tymczasowej, około 120 m oraz słupki do ogrodzenia aby ogrodzić działkę budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 25.07.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 anna bardzo mi przykro Nasz dach chociaż dopiero w trakcie kładzenia wyszedł z wichury bez szwanku, ani jedna dachóweczka nie zmieniła położenia . Z tego co zauważyłam ucierpiały głównie stare i już podniszczone dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 25.07.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Grzebiuszko, mój dach był nowy i bardzo dobrze położony. Niestety przy drodze (która została ogołocona z drzew) oraz nie mamy dookoła innych domów. Taki samotnik. Potężny wiatr miał "pole do popisu".....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.07.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 u nas po "burzy" wszystko okbalam sie bo nasz domek narazie samotnie stoi Dzialki wkolo puste Na szczescie dach calyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 26.07.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Aniu mi tez przykro, mi znowu zalało piwnice, sąsiad z bliźniaka nie podłączył sie jeszcze do deszczówki z przodu domu i moja studzienka z dwóch domów nie nadążyła zalało nam ale straty na pewno mniejsze. SUSZYMY nadal te pomieszczenia. wody było po kostkę jakieś 20-30 minut i spłynęła co nie spłynęło starłam mopem a reszta wsiakła w beton, domek jeszcze nie wykończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Katastrofa! Nie mam połowy dachu. Budowa w gminie Kunice (( Przykro bardzo przykro Ja tez miałam pietra że nie mam dachu bo jeszcze szczytów i okien nie mam i dom jest jeszcze nie ubezpieczony ,ale przetrwał straty tylko w ogrodzeniu bo drzewo spadło i zniszczyło ale dach stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Potrzebuje namiary na kogos dobrego od tynkow wew PILNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.07.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Aniu bardzo mi przykro. Mam pytanie. Czy ktoś mógłby poradzić mi jakąś niedrogą firmę, może "pana koparkowego" do prac ziemnych? Potrzebuję zdjąć humus i zrobic jakieś wykopy pod fundament. Sama nawet nie wiem gdzie zacząć szukac. A nam cholera jasna nie dali kredytu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 27.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Znacie kogoś kto może wykonać instalację gazową w domku? Jestem w trakcie poszukiwania, ale powiem, że goście od gazu to największe buraki, których do tej pory spotkałem. Było u mnie 2 fachowców. Za 15 m instalalacji jeden chce 1500 zł, drugi 1200. Obaj z lubina. To za samą robociznę, a mówią, że roboty na 4 godziny... W dodatku obydwaj nadęci totalnie:) Chciałbym taką kasę zarabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek97 27.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Bardzo dobra solidna ekipa to panowie Nowakowscy ze Ścinawy warci polecenia. Budują dobrze, solidnie zero spóźnień, alkoholu nic nie ginie i nie potrzebują wiaty itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 28.07.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 hej i co nikt mi nie da namiarow na tynkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 28.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Aniu bardzo mi przykro. Mam pytanie. Czy ktoś mógłby poradzić mi jakąś niedrogą firmę, może "pana koparkowego" do prac ziemnych? Potrzebuję zdjąć humus i zrobic jakieś wykopy pod fundament. Sama nawet nie wiem gdzie zacząć szukac. A nam cholera jasna nie dali kredytu.... Dołączam się...channel8 jak dostaniesz jakieś namiary to daj cynka bo my też dopiero będziemy zaczynac ale jeszcze troszke bo papierologia sie przeciąga niemiłosiernie:-/ Współczuję wszystkim,którym burza wyrzadziła szkody... Człowiek tyle serca wkłada w to wszystko a tu chwila, moment i można tak wiele stracić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 28.07.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Aniu bardzo mi przykro. Mam pytanie. Czy ktoś mógłby poradzić mi jakąś niedrogą firmę, może "pana koparkowego" do prac ziemnych? Potrzebuję zdjąć humus i zrobic jakieś wykopy pod fundament. Sama nawet nie wiem gdzie zacząć szukac. A nam cholera jasna nie dali kredytu.... channel8 a koło Was są jakieś budowy? my łapalismy ,,koparkowych" na okolicznych budowach (czasami zaczepialiśmy już po drodze na budowę). Zazwyczaj chętnie wpadają na budowe w pobliżu no i Tobie też taniej wyjdzie, bo odpadnie koszt dojazdu:) Na Starym Lubinie w okolicach Agawy jest(była?) firma, która wynajmuje koparki, niestety dokładnego namiaru nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alina505 28.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 mam do odstapienia schody budowlane - solidne.Budowa pod Legnicą - ok. 1,5 km za wodociągami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 29.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Czy ktoś budował w naszych okolicach z firmą Flor-bud, bracia Florczyk z okolic Nowego Targu? Jeden ze swoją ekipą od murów, drugi zajmuje się tylko dachemWspomnieli,ze budowali komuś domek w Chróstniku, w Osieku...Może jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 29.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Bardzo dobra solidna ekipa to panowie Nowakowscy ze Ścinawy warci polecenia. Budują dobrze, solidnie zero spóźnień, alkoholu nic nie ginie i nie potrzebują wiaty itp itd. Wojtek9/7 dzięki serdeczne na namiary na ekipe. Już do nich dzwonilismy, chetnie zobaczylibyśmy ich w akcji Wysłałam Ci wiadomość na priv. Dziękuje jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts