agataB 17.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a ja nadal szukam kogoś kto mi zrobi zabudowę kominka, może ktoś po godzinach bo firmy to powariowały. ceny od 5-6 tyś. ciarki mi przechodzą ja na 5 tyś to 3 miesiace musze pracowac a tu za 3 dni pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 18.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam wszystkich! Oddam ziemie z wykopu,ziemia nadaje się do niwelacji terenu. Oferowana ziemia znajduje się w okolicy Polkowice- Głogów Osoby zainteresowane proszę o kontakt tel... 0 660 777 660 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika11 03.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam wszystkich. Jestem nowa na tym forum . Obecnie jestem na etapie wyboru okien i bramy garażowej. Buduję w okolicach Lubina . Potrzebuję opinii o sprzedawcach okien z Lubina lub Głogowa. Może ktoś mógłby polecić mi rzetelną firmę. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A ja piszę aby pochwalić się, że jutro zaczynamy wjeżdża koparka i kopie dziurę pod fundamenty W tym roku tylko "0", mam nadzieję ze zmieszczę się w zaplanowanych kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 05.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czy ktoś mi powie gdzie kupię najtaniej deski na szalunki, lub wypozyczę szalunki gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nosean 05.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam! Też przymierzam się do budowy. Poszukuje ekipy budowlanej na dom 125 m fundamenty sciany kominy, dach, ( w tym roku chyba tylko fundamenty zdażę), więc chociaż dobrego fachowca na to). proszę o namiary okolice Lubina, Rudnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika11 06.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam ponownie. Czy ktoś montował okna Jezierskiego z Lubina? Jeżeli tak to proszę o opinię , bo na wielu forach czytałam bardzo pochlebne wypowiedzi na temat tego producenta okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 07.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nosean z skąd jesteś bo czytałem, że budujesz granata? ja również buduje granata w okolicach Rudnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzias32 07.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jakie są ceny pustaków ceramicznych poroton ? szerokość 24 Najtaniej znalazłem 4,15/szt. Poroton Roben 4,85/szt. Poroton Wienerberger A może ytong 7.30/szt Podajcie gdzie i za ile? Pozdrawiam Jeżeli to są ceny brutto to bardzo tanio. Ja brałem w sierpniu Wienerbergera z MAT_BUDEXU po 4,98 zł a sprawdzałem w okolicy i mieli najtaniej. To są ceny brutto. Na dzień wczorajszy. Nie można w taki sposób porównywać cen ,bo pustaki mają inne wymiary i różnie wchodzą na metr.czasami jest ich 8 a czasami 11-13.Ceny powinny być podane w metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario0658 07.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam wszystkich Szukajke juz meczylem wiele razy ,moze sprobuje zapytac tu : Buduje ktos w Lubinie czy okolicy Benedykta lub pod debem z MG Projektu ? Chetnie bym poznal kogos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 12.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam wszystkich! Oddam ziemie z wykopu,ziemia nadaje się do niwelacji terenu. Oferowana ziemia znajduje się w okolicy Polkowice- Głogów Osoby zainteresowane proszę o kontakt tel... 0 660 777 660 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 12.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 601931129 - p. Prośniak potwierdzam! Prośniak -solidny, słowny, kompetentny dzieki Hej... u mnie Prośniak robił tynki... miał robić wylewki tez ale nam się przeciągnęło a potem on już nie miał czas. Fakt, są solidni i sprawni, ale muszę powiedzieć,że jakbym miała brać jeszcze raz kogoś, to wzięłabym mojego kuzyna z Miłosnej. On wcześniej nie mógł dlatego wzięłam Prośniaka. Zrobił mi te tynki, tak że teraz przed malowaniem będę musiała zacierać niektóre miejsca, bo nie są za rewelacyjne A po to przecież się robi tynki gipsowe,żeby były gładkie jak lustro... Dla zainteresowanych w razie czego podaję numer do kuzyna: 605 106 922- naprawdę solidni i robią suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 12.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Niestety p. Prosniak bardzo zajety i dopiero w listopadzie bedzie mial czas a nam sie nie usmiecha czekac 1,5miesiaca na niego Moze ktos ma jakies inne namiary? A ty Kasia masz już w końcu te posadzki? ps. piszę tak na raty bo dawno mnie tu nie było, więc czytam i od razu piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 12.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam wszystkich. Jestem nowa na tym forum . Obecnie jestem na etapie wyboru okien i bramy garażowej. Buduję w okolicach Lubina . Potrzebuję opinii o sprzedawcach okien z Lubina lub Głogowa. Może ktoś mógłby polecić mi rzetelną firmę. Pozdrawiam Wszystkich Anika ja zamawiałam w Chojnowie... okna z Okno-plast z Krakowa. Firma suuper, solidna, słowna i na czas!! Nazywa się GB Okna: 076 818 70 99 i kom: 602 216 030... wiem,że w Lubinie koło mercusa, w takich baraczkach też są dobre okna. Mieliśmy tam brać,ale Chojnów dał nam dobrą cenę za okna, drzwi i bramę... ale moja przyjaciółka tam brała i stąd wiem,że są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 13.10.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 kasiulakp - twój Garancik to superowo wygląda Schody boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 13.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Niestety p. Prosniak bardzo zajety i dopiero w listopadzie bedzie mial czas a nam sie nie usmiecha czekac 1,5miesiaca na niego Moze ktos ma jakies inne namiary? A ty Kasia masz już w końcu te posadzki? ps. piszę tak na raty bo dawno mnie tu nie było, więc czytam i od razu piszę mam mam prosniak skonczyl w piatek Mial byc w listopadzie ale ublagalismy go i wszedl do nas wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romans11 14.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jakie są ceny pustaków ceramicznych poroton ? szerokość 24 Najtaniej znalazłem 4,15/szt. Poroton Roben 4,85/szt. Poroton Wienerberger A może ytong 7.30/szt Podajcie gdzie i za ile? Pozdrawiam Jeżeli to są ceny brutto to bardzo tanio. Ja brałem w sierpniu Wienerbergera z MAT_BUDEXU po 4,98 zł a sprawdzałem w okolicy i mieli najtaniej. To są ceny brutto. Na dzień wczorajszy. Nie można w taki sposób porównywać cen ,bo pustaki mają inne wymiary i różnie wchodzą na metr.czasami jest ich 8 a czasami 11-13.Ceny powinny być podane w metrach. Można, gdyż podałem rodzaj pustaka i firmę a osoba która ma minimalne pojęcie o tym będzie wiedziała ile pustaków wchodzi na m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gxs5 15.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Odsprzedam styropian który pozostał mi po ociepleniu domu tj. 7 paczek , grubość 140mm,frezowany, w paczce 0,28m3 RAZEM 1,96 m3 Oddam za połowę ceny tj. 100zł. Odbiór osobisty w Polkowicach. Gratis mogę dorzucić kilka worków wapna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 16.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam! Na wiosnę planujemy ruszyć z budową domku między Lubinem, a Rudną- szukamy dobrego i niedrogiego na dzień dzisiejszy wykonawcy, który postawi nasz dom i może przykryje daszkiem... Ktoś zna takowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romans11 17.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam! Mam zamiar kupić okna, jaki miesiąc jest najlepszy na tego typu zakupy? i gdzie polecacie kupić okna, kierując się najlepszym stosunkiem CENA/JAKOŚĆ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts