kasiakp 29.10.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witam u nas rowniez gipsowe chociaz ja chcialam cementowo-wapienne ale nie moglismy nikogo znalezc a zreszta ekipa musiala miec agregat bo pradu u nas niet wiec wybor byl utrudniony fundament na szkodach wyniosl nas 1,5 roku temu 30tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Grzebiuszka u mnie były robione w zimie... było naprawdę zimno- w styczniu tego roku! I nic im się nie stało. Wszyscy pukali się w głowę,że marnujemy pieniądze itp. ale fachowiec, ktory robił powiedział,że dodają jakiś środek który "zlepia" masę mocniej. I zapewnił,że jak się coś stanie to on na własny koszt przyjedzie to poprawiać, tak żeby było dobrze na szczęście nie musiał przyjeżdżać bo nic nie odpadło... no a to,że trochę zrobił nie równo to już inna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlairWitch85 29.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam Ja (my) kończymy ssz...i mam pytanko jak kształtują się ceny za ocieplenie budynku styropianem z własnym materiałem.Na razie znalazłam ekipę za 28zł za 1m2...i nie wiem czy to dużo? Pozdrawiam Okolicznych:) Witam. My w tym roku ocieplalismy nasz dom wraz z jego otynkowaniem, ale kosztowalo nas to 50zl. za m2. Elewacje robil nam Pan Paweł z roboty ktorego jestesmy bardzo zadowoleni. Numer dostalismy od naszych dobrych znajomych u których również robil elewacje. Terminowo, dokładnie i porzadek po każdym dniu pracy. Oby wiecej takich fachowców. Numer do niego jakby ktos chcial: 512487570 P.S. Zaczynamy wykańczać nasz dom. Czy zna ktoś może dobrego fachowca od łazienek? Prosze tylko o sprawdzonych fachowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 29.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kasie dziękuję za informacje troszkę mnie uspokoiłyście, bo bardzo bym nie chciała aż do wiosny robić przestój w robotach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka73 31.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 gdzie mozna kupic najtaniej kostke granitowa i np. miał i czy ma ktos stemple do sprzedania i plyte osb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paseczek 01.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 mam ok. 200 stempli 260-270 cm po 4 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 02.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 gdzie mozna kupic najtaniej kostke granitowa i np. miał i czy ma ktos stemple do sprzedania i plyte osb jeśli chodzi o kostkę to Strzegom. miałem stemple, poszły po 2,5zł/szt. a płyty po 40zł./szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ishar26 02.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Sprzedam stemple ok. 150szt/ 3zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 02.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Baaaardzo polecam super fachowców od łazienek - naprawdę, jak codziennie patrzę na moją łazienkę ( zrobili nam 2 łazienki i ocieplenie poddasza) to jestem zadowolona że to właśnie ich wybraliśmy. Są dokładni, używają dobrych materiałów i nic nie robią na odwal- naprawdę nie zdarzają się tacy często ( zwłaszcza jak przychodzą po "pijących" góralach). Może i nie są tani i trzeba czekać ale za to efekty masz na całe lata.Tel. Marcin - 607481626.Pozdrawiam chłopaków!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlairWitch85 03.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Baaaardzo polecam super fachowców od łazienek - naprawdę, jak codziennie patrzę na moją łazienkę ( zrobili nam 2 łazienki i ocieplenie poddasza) to jestem zadowolona że to właśnie ich wybraliśmy. Są dokładni, używają dobrych materiałów i nic nie robią na odwal- naprawdę nie zdarzają się tacy często ( zwłaszcza jak przychodzą po "pijących" góralach). Może i nie są tani i trzeba czekać ale za to efekty masz na całe lata. Tel. Marcin - 607481626. Pozdrawiam chłopaków!!!! Dziekuje dodoki Ja tez jestem tego zdania ze lepiej zaplacic wiecej, ale powierzyc robote prawdziwym fachowcom a nie pseudo..... Ja nauczke dostalam po murarzach. Sciany byly tak krzywe ze Pan od ocieplen ze swoja ekipa uzywal 3 rodzajow styropianow. zaczynal kleic styropianem 14 cm. a na samym szczycie konczyl 10 cm :( ale mamy piony, poziomy i wogole plaszczyzny cacy a na tynku zadnych plam ani odcieni nam zostaly jeszcze tylko te lazienki, panele, montowac drzwi wewnetrzne i sie wprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 03.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 BlairWitch85 napisał ...i sie wprowadzamy Alllllllle Wam fajnie, a przed nami jeszcze tyyyyyle rzeczy do zrobienia (praktycznie wszystko ;D). Mamy ekipę na roboty budowlane od "wbicia pierwszej łopaty w ziemię" do kompletnego dachu- koszt robocizny to 35.000 zł. Wykonawca polecony i podobno chwalony dookoła... Jupiiii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 04.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 35 tys, fundamenty z dachem to chyba coś nie tak - zweryfikuj jeszcze raz wszystko i spisz umowę z ekipą bo się może skończyć .....Moim zdaniem to zdecydowanie za mało - możesz czuć się szczęśliwcem ale ja bym uważała.Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 04.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Umowę już spisałam i mam nadzieję, że nic nie pominęłam. Prawdopodobnie w piątek będzie się podpisywać. Pan chciał trochę więcej, ale MM się potargował. Firma z Wrocławia (czy okolic) wyceniła wstępnie to samo na około 38.000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 04.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ale wam zazdroszczę - ja rok temu zapłaciłam 80 tys. za taką robociznę. Ten 2007- 2008 rok na materiały budowlane i robociznę był zabójczy. Niestety wtedy zaczęliśmy się budować i byliśmy optymistami - niestety trochę nas " stargał" finansowo ten okres Ale cóż- co nas nie zabiło to może wzmocni? Do szpadli i kielni !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Czy orientujecie się ile za robociznę inst elektrycznej domku teraz sobie magicy życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 04.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Czy orientujecie się ile za robociznę inst elektrycznej domku teraz sobie magicy życzą my mamy oferty od 4 do 4,5 tyś instalacja i odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 my placimy 3300 plus do tego odbior a to bedzie kosztowac okolo 200-300zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 05.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Hej! Potrzebuję orientacyjnej ceny betonu w okolicach (m.in Składowice). Interesuje mnie B-10, B-15, B-20. Będę baaardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 06.11.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Firma th-bethon ma bardzo dobry beton i z tego co sie oreientowalem w mojej okolicy najlepsze ceny! (Głogów)Nie wiem czy w Lubinie maja oddzial,trzeba sprawdzic. Za beton B10 i B20 placilem 215 zl brutto za m3 Podaje nr do przedstawiciela handlowego 662 066 928 Mozna z nim wynegocjowac znacznie lepsze ceny niz te ktore podaje osoba z biura firmy th-bethon Powodzenia! P.S. Przypomne przy okazji,ze... Oddam ziemie z wykopu,ziemia nadaje się do niwelacji terenu.Oferowana ziemia znajduje się w okolicy Polkowice- GłogówOsoby zainteresowane proszę o kontakt tel... 0 660 777 660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 09.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dziękuję- znalazłam przedstawiciela th-beton w Polkowicach- czekam na odpowiedź odnośnie ceny.A u nas wnioski o warunki techniczne przyłączenia mediów złożone- ostatnie składają się dziś. Dziś też teściu ma popytać o ceny materiałów- bardzo jestem ciekawa. Będziemy budować prawdopodobnie z Porothermu 25, a 11,5 ma iść na ścianki działowe, potrzebujemy jeszcze oczywiście stal, bloczki na fundamenty, itd. A o ilu rzeczach człowiek jeszcze nawet nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts