GosiaMon 07.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Prosze o podpowiedz w kwesti toalety! Potrzebuje jej na czas budowy dla ekipy budowlanej nio i zapewne później też sie przyda, a może ma ktos juss gotową zbita do odsprzedania?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek97 07.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Mam do sprzedania stemple drewniane długości od 2,5do 2,8 metra po 3 zł około 90 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 10.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Prosze o podpowiedz w kwesti toalety! Potrzebuje jej na czas budowy dla ekipy budowlanej nio i zapewne później też sie przyda, a może ma ktos juss gotową zbita do odsprzedania? Pozdrawiam Mam kibel zbity z desek:) do oddania za darmo w Oborze. Proszę dać znać na priv jeśli jest ktoś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreczmar 10.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam serdecznie proszę o podanie nr telefonów do tartaków w okolicy Kotli-Głogowa które wykonują więźby dachowe. Może ktoś zna orientacyjne ceny m3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaMon 11.05.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ja w sprawie tego kibelka moj fon to 509 549 627 a może lepiej Ty prześli swoj nr na priv tio zadzwonie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halo 13.05.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam wszystkich serdecznie na tym forum.Pewna firma w lubinie zaproponowała mi skompletowanie całej dokumentacji do pozwolenia na budowe za kwotę około 7 tyś do tego dochodzi koszt projektu. Moje pytanie brzmi duzo czy mało? Ja nie znam się na tym i nie wiem czy zlecić to fachowcom czy samemu załatwiac i czy wyjdzie to dużo taniej. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 13.05.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam wszystkich serdecznie na tym forum.Pewna firma w lubinie zaproponowała mi skompletowanie całej dokumentacji do pozwolenia na budowe za kwotę około 7 tyś do tego dochodzi koszt projektu. Moje pytanie brzmi duzo czy mało? Ja nie znam się na tym i nie wiem czy zlecić to fachowcom czy samemu załatwiac i czy wyjdzie to dużo taniej. Proszę o pomoc my zalatwialismy sami nie dalalbym 7000 , za ta kase mam plytki na prawie caly parter Nie wiem ile takie cos kosztuje ale jesli liczy sie kazdy grosz to warto samemu a jak sie ma kase i nie ma sie czasu to mozna zlecic i spac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 13.05.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 kobraa widze ze u was z posadzka bylo jak i u nas zawalilo sie........Nasza ekipa tez byla rewelacyjna wiec Ci jej nie polece Jedna scianke z pustakow w 4 oosby stawiali 3 dni Tyle bledow nierownosci a co najlepsze nie mamy jak drzwi wewnetrznych zamontowac bo pi...... murkow nie powypuszczali z jednej strony na szczescie przyszedl czas na najmilsza czesc budowy WYKONCZENIOWKA Szkoda tylko ze kasy bark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaMon 14.05.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 (edytowane) ja w sprawie dachu polecam budmad z Lubina fajne ceny i konkretna obsługa mozna sie dogadac a zdjątka dachów jakie wykonują możesz pooglądać na ich stronce http://www.budmad.pl/ Edytowane 14 Maja 2010 przez GosiaMon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 17.05.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hejka! Ile płaciliście za fundamenty?Chodzi mi o samą robociznę. Czy wysypywanie piasku leży w kwesti inwestora?... Proszę o odpowiedzi,jak to u Was wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka73 17.05.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hejka! Ile płaciliście za fundamenty?Chodzi mi o samą robociznę. Czy wysypywanie piasku leży w kwesti inwestora?... Proszę o odpowiedzi,jak to u Was wyszło. u nas fundament kosztowal chyba 30 tys.-material i robocizna- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 17.05.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) u nas fundament kosztowal chyba 30 tys.-material i robocizna- A sama robocizna? Nie pamiętasz? Nam wyliczyli 12,5tys i nie wiem czy to dużo czy mało. W naszej kwesti leżało wykopanie dołu pod fundamenty, zamawianie gruszki z betonem+pompa oraz zasypywanie piasku. Oni zrobili szalunek, zalali chudziak przy pomocy pompy, następnie zrobili zbrojenia+trzpienie i zalali betonem.Pomalowali dysperbitem za to wzięli 6,5tys. Potem za kładzenie betoników +ocieplenie 6tys razem 12,5tys. Czy oby napewno to inwestor ma zasypywać piachem a nie wykonawcy??? Edytowane 17 Maja 2010 przez zibi0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 17.05.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ja rowniez mialem 4 egzemplarze.2 zostaly dla mnie,a 2 dla urzedasow - to chyba jest standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 17.05.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ja rowniez mialem 4 egzemplarze.2 zostaly dla mnie,a 2 dla urzedasow - to chyba jest standard No właśnie doczytałam w necie Dzięki za info!!! A jak rozwiązałeś sprawę z podziałem jednego egzemplarza na siebie i na KB?Ksero?? Ile Ty płaciłeś wykonawcy za fundament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka73 18.05.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 A sama robocizna? Nie pamiętasz? Nam wyliczyli 12,5tys i nie wiem czy to dużo czy mało. W naszej kwesti leżało wykopanie dołu pod fundamenty, zamawianie gruszki z betonem+pompa oraz zasypywanie piasku. Oni zrobili szalunek, zalali chudziak przy pomocy pompy, następnie zrobili zbrojenia+trzpienie i zalali betonem.Pomalowali dysperbitem za to wzięli 6,5tys. Potem za kładzenie betoników +ocieplenie 6tys razem 12,5tys. Czy oby napewno to inwestor ma zasypywać piachem a nie wykonawcy???-może cos nie tak dogadaliscie ,a moze sprawdz umowe ze swoja firma -nasi wszystko sami robili-nas nic nie interesowało ale bylo to wiadome od początku my płacimy oni wykonują-albo was kreca hehe-nasza 1 firma to chciała zacząć od zaliczki hehehe ,nastepni wybrzydzali ze daleko a wiedzieli gdzie jada dopiero 3 firma robila jak trzeba -chyba he-ale radze sprawdzic jeszcze raz umowe i jak cos skonsultowac i ewentualnie dokonac zmian-zycze powodzenia i wytrwalosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mardro2710 27.05.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 witam my zaczynamy chyba w lipcu budowe w Goli-kto moze polecic sprawdzoną firme na wykonanie stanu surowego Dołączam się do pytania. W najbliższym czasie planuję rozpoczęcie budowy pod Lubinem, więc też szukam wykonawcy powiedzmy od wykopania fundamentów do (póki co) stanu surowego otwartego. Wszelkie namiary na sprawdzonych wykonawców mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol 27.05.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 czy znacie kogoś kto wykonuje tanio i dobrze podbitkę? chodzi o montaż gotowej podbitki ok. 75 mb i pomalowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 29.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam.Potrzebuję namiary na architektów w miare nie drogich do adaptacji projektu w Legnicy.Oraz geodety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szalona kobieta 29.05.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 witam ! potrzebuje namiary na dobrego hydraulika z okolic Lubina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 01.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich, potrzebuję pilnie namiary na dobrego glazurnika z okolic Legnicy do położenia w salonie 25m2 Woodentica 98cm , płytki do kuchni, jadalni, holu, 2 łazienki, 1 toaleta , regipsy na poddaszu. Bardzo proszę o namiary!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts