Pawek12 03.06.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) Witam wszystkich, potrzebuję pilnie namiary na dobrego glazurnika z okolic Legnicy do położenia w salonie 25m2 Woodentica 98cm , płytki do kuchni, jadalni, holu, 2 łazienki, 1 toaleta , regipsy na poddaszu. Bardzo proszę o namiary!! Witam, śmiało mogę polecic dobrą ekipę do plytek i innych prac wykończeniowych. Robili mi cały domek i jestem bardzo zadowolony. Namiar do nich: 787130386. Pozdrawiam Paweł Edytowane 3 Czerwca 2010 przez Pawek12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 04.06.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 DZięki Pawek12 napewno do nich zadzwonię. Jest problem z dobrymi ekipami bo terminy mają bardzo odległe a mi zależy na czasie! Problemem jest też woodentic bo nie każdy chce sie podjąć położenia tych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 04.06.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 czy ktoś się orientuje ile kosztuje żwir do drenażu opaskowego wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawek12 06.06.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 DZięki Pawek12 napewno do nich zadzwonię. Jest problem z dobrymi ekipami bo terminy mają bardzo odległe a mi zależy na czasie! Problemem jest też woodentic bo nie każdy chce sie podjąć położenia tych płytek. Nie ma sprawy, u mnie też się przewinęło pare ekip, ale na szczęście znajomy mi ich polecił i wszystko poszło dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 08.06.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam. Potrzebuję namiary na studniarzy z legnicy lub okolicy.Czy trzeba zgłaszać do wydziału architektury,budownictwa i rozwoju gospodarczego w starostwie o wykonaniu robót nie wymagających pozwolenia na budowe? Jeżeli tak to jaką podać wydajność aby nie płacić w przyszłości za wode?Studnia potrzebna na czas budowy, a póżniej do podlewania ogródka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 10.06.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam. Potrzebuję namiary na studniarzy z legnicy lub okolicy.Czy trzeba zgłaszać do wydziału architektury,budownictwa i rozwoju gospodarczego w starostwie o wykonaniu robót nie wymagających pozwolenia na budowe? Jeżeli tak to jaką podać wydajność aby nie płacić w przyszłości za wode?Studnia potrzebna na czas budowy, a póżniej do podlewania ogródka.Pozdrawiam. Sprawa załatwiona.Zgłoszenie budowy studni jest wymagane jeżeli głębokość jest ponad 30m i wydajność powyżej 5m3 na dobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szalona kobieta 10.06.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam. Potrzebuje stęple budowlane , deski na szalunki - PILNIE ,Osiek 669277846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 11.06.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam, przyłączam się do pytania nowosza- czy macie namiary na dobrego studniarza w okolicach Legnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 11.06.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam, przyłączam się do pytania nowosza- czy macie namiary na dobrego studniarza w okolicach Legnicy? Witam. Znalazłem firme , która wierci studnie. Chłopaki są z Rokitek ale wiercą wszędzie.Podaje ich Tel,606684027.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 11.06.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam.Jakiej grubości najlepiej kupić deski szalunkowe na ławy?W którym tartaku w okolicy Legnicy jest najtaniej?A może ktoś ma do odsprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 11.06.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 My braliśmy całe drewno potrzebne na budowę z Gorzelina. Towar lepszej jakości niz w innych tartakach w tej samej cenie. Wszystko na czas. My byliśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawek12 12.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam. Potrzebuję namiary na studniarzy z legnicy lub okolicy.Czy trzeba zgłaszać do wydziału architektury,budownictwa i rozwoju gospodarczego w starostwie o wykonaniu robót nie wymagających pozwolenia na budowe? Jeżeli tak to jaką podać wydajność aby nie płacić w przyszłości za wode?Studnia potrzebna na czas budowy, a póżniej do podlewania ogródka.Pozdrawiam. Witam. U mnie wiercila firma z Lubina Hyd-Bud. Kontakt do nich: 697086174. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 15.06.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ]Witam Dowiedziałem sie,że przed budową domu warto ustalić cieki wodne bo mają zły wpływ na organizm.Czy ktoś z was coś na ten temat mógłby powiedzieć?Zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 15.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam.A może ci co wiercą studnie [muszą przecież jakoś znależć wode] poszukają cieku na miejscu w którym będzie stał dom?Trochę poczytałem na ten temat [wpływ cieków na organizm ludzki] i jeżeli to prawda, to warto się zająć tym tematem bo może się okazć w przyszłości że chorujemy nie wiedząc co jest przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 15.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam, poszukuję parapetów wewnętrznych ( kamień, konglomerat) z montażem oraz wykonawcy lacobelu w kuchni- możecie kogoś polecić?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valerie 16.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 WitamWłaśnie jestem w trakcie kompletowania dokumentów . Mam nadzieję, że w miarę szybko to pójdzie. Czekam na warunki z energetyki i wodociągów, pod koniec następnego tygodnia powinnam już mieć całą dokumentację dla mojego kierownika budowy, reszta należy do niego czyli załatwienie pozwolenia. Ogólnie jestem przerażona, buduję się sama i czytam wasze posty i mało z nich rozumiem. Nie wiem jakim cudem uda mi się wybudować ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxj 17.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 hej, esobuesz deski na szalunki , to my mamy do oddania trochę desek, nie sa to jakies super deski , ale na szalunki chyba moga być , jakby co to mozesz podjechac do nas do miroszowic i sobie zobaczyć , jakby ci pasowało to od razu możesz zabierać - musimy zacząc sprzątać wokół domu , więc rozdajemy co się da ) pozdrawiam 695 729 404 jakby cie to interesowało to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxj 17.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 szalona kobieta poszukuje baraku budowlanego i ziemi ,może ktos poda mi jakies namiary. ja mam barak do oddania, trochę sfatygowany ale chyba może jeszcze posłuzyć, musiałabyś załatwić sobie transport - my jesteśmy z miroszowic jakby co to zddjęcia mogę przesłać ci na maila lub możesz do nas podjechać - pozdrawiam 695 729 404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valerie 17.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 hej, esobuesz deski na szalunki , to my mamy do oddania trochę desek, nie sa to jakies super deski , ale na szalunki chyba moga być , jakby co to mozesz podjechac do nas do miroszowic i sobie zobaczyć , jakby ci pasowało to od razu możesz zabierać - musimy zacząc sprzątać wokół domu , więc rozdajemy co się da ) pozdrawiam 695 729 404 jakby cie to interesowało to dzwoń Dzisiaj już za późno na telefon, ale zadzwonię również w sprawie tego baraku, bo pewnie mi też będzie potrzebny. Jeśli możesz to wyślij proszę zdjęcie na maila [email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 18.06.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam,Gdzie zamawialiście bramy przesuwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts