Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich, potrzebuję pilnie namiary na dobrego glazurnika z okolic Legnicy do położenia w salonie 25m2 Woodentica 98cm , płytki do kuchni, jadalni, holu, 2 łazienki, 1 toaleta , regipsy na poddaszu. Bardzo proszę o namiary!!

Witam, śmiało mogę polecic dobrą ekipę do plytek i innych prac wykończeniowych. Robili mi cały domek i jestem bardzo zadowolony. Namiar do nich: 787130386. Pozdrawiam Paweł

Edytowane przez Pawek12

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DZięki Pawek12 napewno do nich zadzwonię. Jest problem z dobrymi ekipami bo terminy mają bardzo odległe a mi zależy na czasie! Problemem jest też woodentic bo nie każdy chce sie podjąć położenia tych płytek.

Nie ma sprawy, u mnie też się przewinęło pare ekip, ale na szczęście znajomy mi ich polecił i wszystko poszło dobrze. Pozdrawiam

Witam. Potrzebuję namiary na studniarzy z legnicy lub okolicy.Czy trzeba zgłaszać do wydziału architektury,budownictwa i rozwoju gospodarczego w starostwie o wykonaniu robót nie wymagających pozwolenia na budowe? Jeżeli tak to jaką podać wydajność aby nie płacić w przyszłości za wode?Studnia potrzebna na czas budowy, a póżniej do podlewania ogródka.Pozdrawiam.

Witam. Potrzebuję namiary na studniarzy z legnicy lub okolicy.Czy trzeba zgłaszać do wydziału architektury,budownictwa i rozwoju gospodarczego w starostwie o wykonaniu robót nie wymagających pozwolenia na budowe? Jeżeli tak to jaką podać wydajność aby nie płacić w przyszłości za wode?Studnia potrzebna na czas budowy, a póżniej do podlewania ogródka.Pozdrawiam.

Sprawa załatwiona.Zgłoszenie budowy studni jest wymagane jeżeli głębokość jest ponad 30m i wydajność powyżej 5m3 na dobe.

Witam. U mnie wiercila firma z Lubina Hyd-Bud. Kontakt do nich: 697086174. Pozdrawiam

Witam.A może ci co wiercą studnie [muszą przecież jakoś znależć wode] poszukają cieku na miejscu w którym będzie stał dom?Trochę poczytałem na ten temat [wpływ cieków na organizm ludzki] i jeżeli to prawda, to warto się zająć tym tematem bo może się okazć w przyszłości że chorujemy nie wiedząc co jest przyczyną.

Witam

Właśnie jestem w trakcie kompletowania dokumentów . Mam nadzieję, że w miarę szybko to pójdzie. Czekam na warunki z energetyki i wodociągów, pod koniec następnego tygodnia powinnam już mieć całą dokumentację dla mojego kierownika budowy, reszta należy do niego czyli załatwienie pozwolenia. Ogólnie jestem przerażona, buduję się sama i czytam wasze posty i mało z nich rozumiem. Nie wiem jakim cudem uda mi się wybudować ten dom.

hej,

esobuesz deski na szalunki , to my mamy do oddania trochę desek, nie sa to jakies super deski , ale na szalunki chyba moga być , jakby co to mozesz podjechac do nas do miroszowic i sobie zobaczyć , jakby ci pasowało to od razu możesz zabierać - musimy zacząc sprzątać wokół domu , więc rozdajemy co się da :-)) pozdrawiam 695 729 404 jakby cie to interesowało to dzwoń

szalona kobieta

poszukuje baraku budowlanego i ziemi ,może ktos poda mi jakies namiary.

ja mam barak do oddania, trochę sfatygowany ale chyba może jeszcze posłuzyć, musiałabyś załatwić sobie transport - my jesteśmy z miroszowic jakby co to zddjęcia mogę przesłać ci na maila lub możesz do nas podjechać - pozdrawiam 695 729 404

hej,

esobuesz deski na szalunki , to my mamy do oddania trochę desek, nie sa to jakies super deski , ale na szalunki chyba moga być , jakby co to mozesz podjechac do nas do miroszowic i sobie zobaczyć , jakby ci pasowało to od razu możesz zabierać - musimy zacząc sprzątać wokół domu , więc rozdajemy co się da :-)) pozdrawiam 695 729 404 jakby cie to interesowało to dzwoń

Dzisiaj już za późno na telefon, ale zadzwonię również w sprawie tego baraku, bo pewnie mi też będzie potrzebny. Jeśli możesz to wyślij proszę zdjęcie na maila [email protected] Z góry dziękuję.