miciu 19.06.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 nowosz, jeśli te chłopaki z Rokitek to Ci sami co niby wiercili u mnie ( ręcznie ), to wszystkich przestrzegam przed takimi fachowcami. Trzeba ciągle za nimi wydzwaniać i jeszcze przywozić na miejsce pracy ( bo właśnie wczoraj popili ); tak na marginesie to musieliśmy wiercić drugą studnię, ponieważ po ich wykonaniu po kilku dniach wody w studni nie było:-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 20.06.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 nowosz, jeśli te chłopaki z Rokitek to Ci sami co niby wiercili u mnie ( ręcznie ), to wszystkich przestrzegam przed takimi fachowcami. Trzeba ciągle za nimi wydzwaniać i jeszcze przywozić na miejsce pracy ( bo właśnie wczoraj popili ); tak na marginesie to musieliśmy wiercić drugą studnię, ponieważ po ich wykonaniu po kilku dniach wody w studni nie było:-((( Witam Dziękuję za informacje.Wezmę to pod uwagę.Też się boję inwestować w studnie ponieważ biorę pod uwagę, że woda może zniknąć.Tym bardziej, że sąsiedzi mówią że im woda znikała po jakimś czasie.Przy okazji wody mam pytanie - gdzie kupić w Legnicy lub okolicy pojemnik plastikowy o poj. 1m3.Prawdopodobnie jest coś takiego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_kominkiem 20.06.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam.Poszukuje sprawdzonej firmy do mebli kuchennych na wymiar. Może ktoś moze polecic jakąś sprawdzoną.Budowa w Koźlicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawek12 21.06.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam. Poszukuje sprawdzonej firmy do mebli kuchennych na wymiar. Może ktoś moze polecic jakąś sprawdzoną. Budowa w Koźlicach.[/quote Witam, Polecam firmę z Twardogóry, solidnie i niedrogo, a mebelki fajne. Tel:605095429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.06.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Witam. Poszukuje sprawdzonej firmy do mebli kuchennych na wymiar. Może ktoś moze polecic jakąś sprawdzoną. Budowa w Koźlicach. Ja zamówiłam w Lubinie na jamnikach (stoisko w obuwniczym) Moja przyjaciółka ma meble od nich i jest bardzo zadowolona, ona też miała namiary na nich z polecenia... są dość tani i baaardzo konkretni i na pewno godni polecenia To firma "meble wasilewski" Montaż mam na początku sierpnia, więc będę mogła pochwalić się efektem Edytowane 21 Czerwca 2010 przez kasiulakp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halo 23.06.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 poszukuję majstra do wykonania funadmentów czy ktos może mi polecic jakiegos sprawdzonegoczas realizacji wrzesień październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 23.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) poszukuję majstra do wykonania funadmentów czy ktos może mi polecic jakiegos sprawdzonego czas realizacji wrzesień październik Witaj "halo" wysłałałam Ci wadomośc na skrzynkę. Pozdrawiam. Edytowane 24 Czerwca 2010 przez edlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valerie 25.06.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witaj "halo" wysłałałam Ci wadomośc na skrzynkę. Pozdrawiam. Mogę też dostać namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 27.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Mogę też dostać namiary? Wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 28.06.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Witam. Ulica Kręta-jadąc z mostu do reala, po lewej stronie jest plac.Firma TECH -MASZ BUD wypożycza różne narzędzia.Pozdrawiam. Edytowane 28 Czerwca 2010 przez nowosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.06.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 witam, postanowiłam napisać, ponieważ jak zobaczyłam te ceny to mi szczęka opadała. Ja za stan surowy bez dachu zapłaciłam 28 tyś!!! + za dach 12tys. zł!!!!!!! Oczywiście mówie o samej robociźnie. Ale róznica jest tak duża, bo nie wzielismy ekipy z okolic Lubina, bo tym naszym regionalnym budowlańcom w głowach sie chyba poprzewracało Nasza ekipa jest z okolic Góry. Ekipa od dachu również. Musze przyznać, że jesteśmy z chłopaków bardzo zadowoleni. Budowali całą zimę ( z przestojem trzytygodniowym w największe mrozy! ). Grzeczni, dbali o porządek, solidni i bardzo perfekcyjni. Jak coś to namiar na priva dam. Materiały do stanu surowego braliśmy z jednej hurtowni z tego samego reginu. Koszt ok 50- 60 tyś ( budowane z porothermu + dachówka + wszytskie potrzebne materiały) dokładnie nie wiem ile wyjdzie bo Pan nam jeszcze faktury nie dał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.06.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ja zamówiłam w Lubinie na jamnikach (stoisko w obuwniczym) Moja przyjaciółka ma meble od nich i jest bardzo zadowolona, ona też miała namiary na nich z polecenia... są dość tani i baaardzo konkretni i na pewno godni polecenia To firma "meble wasilewski" Montaż mam na początku sierpnia, więc będę mogła pochwalić się efektem Ja tez zamówiłam u nich kuchnię, póki co polecam, ale za 2 szafy wnękowe, które dałam im do wyceny to sobie nie mało zawołali. Więc póki co zostane tylko przy kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 a i jeszcze jedno.Mam do odsprzedania za małą kwotę kiosk metalowy na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 29.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Bruk.Czy ktoś z was ostatnio miał na tapecie ten temat.Tyle jest firm reklamujących tę usługę że głowa boli.A tu trzeba wybrać. Może ktoś kładł u siebie ( okolice polkowic) i z czystym sumieniem może polecić swoją ekipę?Jak wam wychodzi cenowo - lepiej kostka zwykła czy granitowa?Podzielcie się doświadczeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
99RA 30.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 witam, postanowiłam napisać, ponieważ jak zobaczyłam te ceny to mi szczęka opadała. Ja za stan surowy bez dachu zapłaciłam 28 tyś!!! + za dach 12tys. zł!!!!!!! Oczywiście mówie o samej robociźnie. Ale róznica jest tak duża, bo nie wzielismy ekipy z okolic Lubina, bo tym naszym regionalnym budowlańcom w głowach sie chyba poprzewracało Nasza ekipa jest z okolic Góry. Ekipa od dachu również. Musze przyznać, że jesteśmy z chłopaków bardzo zadowoleni. Budowali całą zimę ( z przestojem trzytygodniowym w największe mrozy! ). Grzeczni, dbali o porządek, solidni i bardzo perfekcyjni. Jak coś to namiar na priva dam. Materiały do stanu surowego braliśmy z jednej hurtowni z tego samego reginu. Koszt ok 50- 60 tyś ( budowane z porothermu + dachówka + wszytskie potrzebne materiały) dokładnie nie wiem ile wyjdzie bo Pan nam jeszcze faktury nie dał Pozdrawiam Czy to jest cena z fundamentami? I jaki domek masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szalona kobieta 01.07.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 witam!Może ktoś ma do odsprzedania siatke na ogrodzenie budowy ? 669277846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bomsa 01.07.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 kogo polecacie do budowy domu od a do z? tzn od fundamentów po dach (stan surowy otwarty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 02.07.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam. mam pytanie do Was odnośnie mapek przyłącza wody i kanalizacji .Czy te mapki są potrzebne jak nie mam jeszcze pozwolenia ? Kto ma wykonać, lub komu zlecić wykonanie mapek przełączy? Na jakim etapie budowy?Czy to ma zrobić przyszły wykonawca, który będzie się wpinał do magistrali? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 03.07.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam.Po 350 za mapke.Czy to dużo czy mało?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Czy to jest cena z fundamentami? I jaki domek masz? tak cena obejmowała fundamenty (wytyczenie, zaszalunkwoanie, wylanie, zaizolowanie, murki itd) , ale bez materiału i koparki (ok 100 zł/h). Dom ok 140 m (można looknąć w dzienniku) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts