Gość rob*** 27.07.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 witam, postanowiłam napisać, ponieważ jak zobaczyłam te ceny to mi szczęka opadała. (...). Jak coś to namiar na priva dam. Czy mógłbyś wysłać namiary na priva na tę ekipę z Góry. Ja chcę się budować niedaleko Polkowic, więc to by mi pasowało. Dzięki z góry ! pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 30.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam, potrzebuję namiary na kamieniarza z okolic legnicy który dotnie mi kamień na kominek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudziQ 02.08.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Pytanie numer dwa: Gdzie najtaniej zakupić poroton 25 cm P+W? a zajedź do RBI /koło salonu volskswagena na wylocie na polkowice, ostatnio odkryłem że mieli taniutko pustaka na działówki i to od ręki, więc może i na nośne będzie korzystnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaJa 04.08.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam, my równiez z Lubina. Mamy już PNB!!! )) Budować będziemy domek Amaltea II. Ruszamy z początkiem września:) Marzyciel2012 - pisałeś, ze budujesz w Goli? Już zacząłeś? Pytam bo my również w Goli! Kasiakp - może naiwnie spytam - te kwoty za położenie płytek (45 i 55 zł) to samam robocizna rozumiem? Cholera, drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankah 04.08.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam, my równiez z Lubina. Mamy już PNB!!! )) Budować będziemy domek Amaltea II. Ruszamy z początkiem września:) Marzyciel2012 - pisałeś, ze budujesz w Goli? Już zacząłeś? Pytam bo my również w Goli! Kasiakp - może naiwnie spytam - te kwoty za położenie płytek (45 i 55 zł) to samam robocizna rozumiem? Cholera, drogo... drogo...? poczekaj jak ci będą dach kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 05.08.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 DaJa drogo?? widac ze dopiero zaczynacie Uwierz m i to naprawde nie jest drogo A odpowiadajac na Twoje pyt Tak to sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek97 05.08.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Poszukuję dobrej ekipy do wykonania elewacji 15 styro + malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaJa 05.08.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 DaJa drogo?? widac ze dopiero zaczynacie Uwierz m i to naprawde nie jest drogo A odpowiadajac na Twoje pyt Tak to sama robocizna No tak, tak dopiero zaczynamy. Kojarzę jedynie ceny z remontowania mieszkania (i były zdecydowanie niższe) i myślałam, że podobnie będzie z domem. Po prostu gdy przemnoży się każdą ścianę w pokoju to wychodzą grube tysiące... Ech! Ankah - wiem wiem co znaczy kładzenie dachu... Choć nam ekipa kładzie go w ramach stanu surowego otwartego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 05.08.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) witam,po budowie zostało mi trochę prętów zbrojeniowych karbowanych: [13x6m fi6], [13x3,5m fi16], [9x3,5m fi20], [2x2m fi25]. Według cen zeszłorocznych w Centrozłomie warte są około 280 zł. Oddam je za 100zł. Odbiór własny w Legnicy (Pątnów Legnicki). Telefon kontaktowy: 510235290. Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez edlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poghus 10.08.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam, my równiez z Lubina. Mamy już PNB!!! )) Budować będziemy domek Amaltea II. Ruszamy z początkiem września:) Marzyciel2012 - pisałeś, ze budujesz w Goli? Już zacząłeś? Pytam bo my również w Goli! Kasiakp - może naiwnie spytam - te kwoty za położenie płytek (45 i 55 zł) to samam robocizna rozumiem? Cholera, drogo... DAJA: My właśnie zaczynamy Harmonię II w Legnicy (to bliźniaczy projekt do Almatei)...właśnie ściągany jest humus, mam nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu rozpoczną się prace fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 10.08.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam grupę serdecznie:) Rodzice mieszkający w Lubinie aktualnie robią remont. Czy macie może do polecenia dobrego parkieciarza? Ułożenie klepek dębowych wraz z cyklinowaniem. Dzięki wielkie za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasioonya 11.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam Zakończyłam już wykańczanie mieszkania i chyba mam szczęście, bo trafiłam na solidną ekipę i jestem bardzo zadowolona. W związku z tym gorąco polecam i podaję namiar na pana Adama: 792023816. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia i zadowolenia z efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valerie 13.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dawno nie pisałam. Mam już pozwolenie i właśnie ekipa robi mi fundamenty. Mam nadzieję, że w miarę szybko i sprawnie to pójdzie. Cieszę się przeogromnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alecx 17.08.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Przestrzegam przed firmą ANGEL-MET z Głogowa, Adam Stelmachowski.Oszukali mnie na sporo kasy i uciekli z budowy - sprawa w sądzie.Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 17.08.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) witam .Zostały mi pustaki na strop Teriva I (52x24x21),z Termatu czyli idealnie zrobione pustaki Keramzytowe -ok.2 palety(150 szt.)po 2 zł/szt . Mogę podwieźc za niewielką opłatą w okolicach lubina ,legnicy. MAm też solidne stemple 2,5 - 3 metry, 50szt. - 3zł. telefon do mnie- 796 466 634 Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez clif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 18.08.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 hej, pilnie poszukuję firmy / osoby do zrobienia przedniego ogrodzenia, stalowego, prostego bez elementów kutych + futka + brama przesuwna 5m. Czy ktoś może polecić jakies firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 18.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 dopisuję się do tematu ogrodzeńteż szukam kogoś/ekipy do ogrodzenia .ale nie chcę klinkieru i kutych elementów ( cegła 1 zeta a położenie tej cegły 3 zeta= paranoja).Marzy mi się murek w kolorze elewacji i takowe słupki-drobne elementy kute jako zapychacz.Może ktoś ma sprytnego i wolnego murarza albo kilku na raz?A może ktoś murował ogrodzenie w okolicy i ma fotkę(strasznie mało jest ogrodzeń murowanych w kolorze elewacji).Mam nadzieję że za niedługo będę miała wolne 124 m/b siatki leśnej ze słupkami- może jest chętny?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papciu 19.08.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 witam czytam i czytam jak to jest z tymi cenami w listopadzie przypadkiem usłyszałem ceny płożenia płytek po 18 zł za m2 było to na przetargu jest to cena jaką zaoferowała jedna z firm po przetargu pytam prezesa za ile mi położą na posadce 25 m2 - odpowiedział mi zaczynamy rozmawiać od 40 zł w górę jak zapytałem o te 18 zł wzruszył ramionami i spytał kładziemy czy nie kładziemy przecież to firma prezes za te 18 zł musi opłacić podatki ZUS ubezpieczenia skarbówka siebie zonę kochanki utrzymanie firmy a gdzie kasa na wypłatę dla pracownika wołamy '''' fachowca '''' na fuchę nie płaci nic nikomu i woła 40 - 55 zł za m2 nic z tego nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 20.08.2010 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 o takie ogrodzenie mi chodzi http://lh3.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TG4QoVBbdVI/AAAAAAAAATc/IkKGLS8oR6A/ogordzenie.jpgPoszukuje wykonawcy z naszych okolic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 20.08.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 witam czytam i czytam jak to jest z tymi cenami w listopadzie przypadkiem usłyszałem ceny płożenia płytek po 18 zł za m2 było to na przetargu jest to cena jaką zaoferowała jedna z firm po przetargu pytam prezesa za ile mi położą na posadce 25 m2 - odpowiedział mi zaczynamy rozmawiać od 40 zł w górę jak zapytałem o te 18 zł wzruszył ramionami i spytał kładziemy czy nie kładziemy przecież to firma prezes za te 18 zł musi opłacić podatki ZUS ubezpieczenia skarbówka siebie zonę kochanki utrzymanie firmy a gdzie kasa na wypłatę dla pracownika wołamy '''' fachowca '''' na fuchę nie płaci nic nikomu i woła 40 - 55 zł za m2 nic z tego nie rozumie ceny od 35pln do 70 i nawet wyżej za 1 mkw płytek. 18 zł za 1 m to jakaś lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts