KIA 04.08.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A`propos gazu ziemnego w Jaczowie też czekamy na nowe wieści (najlepiej jeśli byłyby pozytywne dla nas!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 11.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam, my próbowaliśmy się coś dowiedzieć na temat gazu ale każdy rozkłada ręce i mówi, że narazie nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszf30 14.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witamludzie polećcie mi dobrą firmę na zrobienie dachu (wieźba i dachówka)około 270 m2 powierzchni , 2 wole oka , dachówka karpiówka Ruppceramikana listopad( ewentulanie grudzień) tego roku , okolica Lubinabardzo liczę na pomoc forumowiczówpóki co moja Kornelia ma już wylane fundamentypozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 14.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Pozdrawiam ziomków z okolic aktualnie wykańczam "środek"jakieś pytania i doradztwo to na priva.Kupcie następnego muratora będzie coś o moim domu,a następny artykuł koło styczniaPozdro Rafał http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=48564&k=6&q=slufar&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 14.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam ludzie polećcie mi dobrą firmę na zrobienie dachu (wieźba i dachówka) około 270 m2 powierzchni , 2 wole oka , dachówka karpiówka Ruppceramika na listopad( ewentulanie grudzień) tego roku , okolica Lubina bardzo liczę na pomoc forumowiczów póki co moja Kornelia ma już wylane fundamenty pozdrawiam Mariusz Polecam Tartak Grębocice podjedź do Polkowic to sobie obejrzysz ich robotę http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=48564&k=6&q=slufar&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 15.09.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 WitamNiestety nie mam jescze doświadczenia ponieważ u mnie cieśle wchodzą 2 października, ale zdecydowałem się na MAT-Budex, i cieślę współpracującego z Tartakiem w Grębocicach ze względu na pochlebne o nich opinie. Widziałem ich pracę i klienci byli zadowoleni. Z pewnością nie jest to tania propozycja, ale jeżeli i u mnie wszystko będzie OK to myślę, że warta tych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszf30 15.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 WitamDzięki za szybki odzew i pomocdzwonię do GrębocicpozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 17.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam Dzięki za szybki odzew i pomoc dzwonię do Grębocic pozdrawiam Mariusz Jek się dogadasz to browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 17.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam Dzięki za szybki odzew i pomoc dzwonię do Grębocic pozdrawiam Mariusz Jek się dogadasz to browarka http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=48564&k=6&q=slufar&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 17.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam Dzięki za szybki odzew i pomoc dzwonię do Grębocic pozdrawiam Mariusz Jek się dogadasz to browarka http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=48564&k=6&q=slufar&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 05.10.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 pomocy potrzeba mi fachowca do budowy budowy sieci gazu ma to być ISSO 2000 Możliwość tylko zafirmowanie można się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 14.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Oj dolnoślązacy zjednoczmy się działajmy razem ja juz kończę budowę mam jakieś doświadczenie razem możemy wszystko ,piszcie o hurtowniach,firmach o upustach zawsze to możny coś "utargować "z firmą z okolicy.Zaczynam Tartak Grębocice i Matbudex 14 oczek -mało czy dużo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 15.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nie ważne są oczka lecz cena !!!! Co ztego ze dostałeś np 15 % upustu i masz zapłacić 1000 zł ,a w innym miejscu tylko 10 % i płacisz 980 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 15.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Panowie, dajcie mi namiary tel. na: -Barabasia, -Mat-Budeks (też mi już ich polecano) -kier. Bończaka z Mercusa... Dzięki -Barabaś 841-50-87 -Mat budex 835-62-63, Mirosław Poniedziałek (dachy) 609/457-307 -Mercus 84-78-780, kier. Bończak 609/627-178 Bloczki betonowe kupilem po 1,78 +VAT z transportem i rozładunkiem HDS. Silkę z transportem i HDS-em kupiłem jeszcze po starych cenach, od stycznia zdrożała nieco. Myslę, że u Ryczka nie dostaniesz najlepszej ceny na Silkę (mi sie nie udało). Pozdrawiam Jest jeszcze hurtownia w Jakubowie ja brałem od nich parę materiałów mieli tanią silkę to jest w Parchowie koło pomnikka Witosa się skręca i Jakubów przed kościołem nie wiem czy tel jest aktualny a myślę że warto spytać Kędziora Darek mam 2 tel i nie wiem jaki jest dobry 501331107 608557469 Można się powołać na Rafała z Polkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 16.10.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Przy zakupie silki ważna jest cena ale i rozmiar silki bo sa różni producenci i mają różne wymiary. Pamietam jak kupowałem to jedna firma dawała mi najtaniej ale okazało się że na 1m2 wchodziło nie pamiętam ile ale np 15a gdzie drożej to 13 szt. Ja kupowałem w Matbudeksie na Rudnowskiej w Głogowie , ale póżniej reszte dokupowałem w Mercusie. W Mercusie można dobrze zbić cenę Miłych zakupów:). Beton brałem w Topbetonie może nie był najtańszy ale b.dobrej jakości . A reszte jak ktoś coś potrzebuje to pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 17.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Koszty tego nie będą takie ogromne bo skaładmy się na sieć z innymi co kupili działki, najgorsze jest to, że co chwile coś nowego wynajdują; to do zapłacenia, to do wyjaśnienia itp. My zrobiliśmy inaczej znalezliśmy firmę która zainwestowała swoją kasę a o wzrot stara się od gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 18.10.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No to fajnie macie. U nas nie ma szans raczej na zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.10.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Hej ostatnio doszły mnie słuchy, że w przyszłym roku ma być puszczona nitka z gazem ziemnym w Jaczowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Ja 18.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witaj KIAOglšdałem zdjęcia Waszego domu i wydaje mi się że budowalicie z silki. Spotkałem się z opiniš że na naszym terenie ( szkody górnicze ) ciany z tego materiału pękajš. Czy to prawda? Czy tylko tak powiedzieli mi murarze, bo podobno za silkš budowlańcy nie przepadajš.Jestem w trakcie adaptacji projektu i mam dylemat z czego budować ciany. A może kto jeszcze budował z silki? Chętnie zapoznam się z Waszymi opiniami na temat tego materiału.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 19.11.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 To prawda, budowlańcy nie przepadaja za silką (docinanie) a jeszcze bardziej nienawidzą jej elektrycy....Z tego, co się dowiadywaliśmy naszego terenu nie obejmowały szkody górnicze i ponoć nie będą.... U nas silka jest dość popularna i nikt nie wspominał, żeby akurat silka była bardziej wrażliwa niż inne materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts