Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaganiec

redpradnik

Recommended Posts

Zdecydujemy sie na kastracje tylko jak go zawiezc do weterynarza:/

Sa jakies tabletki ktore nie beda dla niego szkodliwe a przynajmniej mocno go otumanią zeby go wsadzic do samochodu?

Sam nie wskoczy a ja go nie wsadze tak jak goldena biorac jego tyleczek i fru do bagaznika bo mnie dziabnie:/

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Redpradnik - piesie śliczne. Podoba mi się również, że nie chcesz pozbyć się piesia, a próbujesz rozwiązać problem.

Posłuchaj rad Martadeli - ma spore doświadczenie i zdrowe podejście.

Bary jest nieufny - dla niego utrata Pana to stresująca sytuacja, a on jest facet po przejściach. Cierpliwie i konsekwentnie pracując nad waszymi relacjami zdobędziesz przyjaciela.

Metody Martadeli bardzo skuteczne - można je wykorzystać również do nauki wsiadania, jazdy w samochodzie :) Gdy robisz coś na podwórku zostawiaj w otwartym bagażniku (masz kombiaka???) smakołyki dla psa, niech wsiada (hop, wskakuj), wysiada (hop, wyskakuj), niech się do niego przyzwyczaja. Jak już to opanujecie - zacznij zamykać klapę, później zapuszczaj silnik, przejedźcie się kawałek - metoda drobnych kroczków, stosowanie systemu nagród za wykonane zadanie zaprocentuje kiedy będziesz musiał psa zawieźć do weta.

Mój pies uwielbia jeździć autem :)