kynio00 06.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam, mam mały problem a nie bardzo wiem jakie było by najlepsze rozwiązanie, mianowicie mam wilgoć w ścianie, a przynajmniej tak mi sie wydaje, na farbie zaczęły pojawiać się bąble i zaczęła odchodzić, na szczęście nie ma żadnego nalotu, ale na na ścianie pod farbą tak jak by sie osadził śnieżno biały kryształek, załączam zdjęcia ściany po zerwaniu farby, Proszę o pomoc, ewentualnie kroki które muszę poczynić aby to usunąć, słyszałem o jakiegoś rodzaju plastiku wpuszczany w ścianę. Dziękuje za porady . Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.10.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 kroki które muszę poczynić Opisz to dokładnie, napisz co to za ściana z czego jak zbezpieczona itd. Opisz czy może nasiąka z deszczu czy moze pękla rura postaraj sie o wiecej szczegółów bez tego to kiespko widze doradzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynio00 07.10.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam, sprawa wygląda następująco, jest to ściana pomiędzy dworem a mieszkaniem:) pod oknem, jakie jest zabezpieczenie tego nie wiem, ściana jest zrobiona z cegły dziurawki (max) jakie jest ocieplenie, tego nie wiem, jest to parter pod spodem jest garaż, pod oknem z drugiej strony jest takie koryto dookoła budynku wysypane gresem, co jest pod gresem tego nie wiem, jeśli chcieli byście uzyskać więcej informacji proszę piszcie, Z góry dziękuje za pomoc.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynio00 10.10.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 jakiejś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts