Spartankaa 07.10.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam, mam pytanie czy ktos budowal z takim stropem? Chodzi mi o rzut oka na nasza wycene, czy faktycznie ten strop tyle kosztuje. Oczywiscie wysle rzuty jesli ktos bedzie mogl mi pomoc. Z gory dziekuje. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 09.11.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ponawiam pytanie....jest ktos na forum kto moglby mi tu pomoc? Wg nas strop ten zostal wyceniony na sporo za duzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.11.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Nikt na prawde nie ma takiego stropu?? To z jakich stropow sa Wasze domy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 24.11.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Stropy z pustakami ceramicznymi są drogie dlatego mało kto je stosuje i zamienia na pustaki żużlobetonowe lub keramzytobetonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 26.11.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nikt na prawde nie ma takiego stropu?? To z jakich stropow sa Wasze domy? Ja, monolityczny ale w moim regionie duzo sie robi z akermana to cos podobnego, cenowo prawie to samo co monolit a roboty mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 29.11.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 U nas juz za pozno na zamiane. A ile placiliscie za wykonanie stropu ( robocizna ) calosciowo czyli z szalunkami etc.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 30.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dom buduje sam, przy takich pracach jak strop pomagaja mi kuzynowie i szwagrowie.Wczesniej przygotowuje wszystko a oni mi pomogaja to zklecic w kupe... Monolit jest pracochlonny ale do mnie najbardziej przemawia, jakbym mial komus strop wykonac to bym polecal akermana lub inny gestozebrowy bo latwiej... Zatem, robocizna wlasna a szalunki z desek pozostalych z obciecia krokwi( waskie i rozne ale za free). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 01.12.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Carpenter78 - my niestety nie mamy takiej mozliwosci, raz, ze totalnie sie na budowlance nie znamy a dwa, ze oboje z mezem pracujemy zawodowo. Dlatego chyba musimy sie pogodzic z faktem, ze u nas wyjdzie drozej wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 02.12.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No jezeli ma byc drogo to przynajmniej zadbajcie zeby bylo zgodnie ze sztuka budowlana. Roboty chyba teraz `stoja` to macie czas na ugryzienie tematu teoretycznie, mysle ze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.12.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Carpenter78 - staramy sie, maz czyta, dopytuje - doksztalcamy sie Mamy tez bardzo fajnego kierownika budowy ktory punktuje ekipe budowlana i wpada na budowe bez zapowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts