atika 07.10.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam i pytanie jak w temacie.Którą wybrać - która lepsza dla mojego dachu?? jaką Wy macie na dachach?? U mnie dach 25st. Pokryty będzie dachówką ceramiczną Nelskamp F7.Konstrukcja z wiązarów. Bez deskowania (choć to deskowanie cały czas mnie męczy, ale dach 380m2, więc koszty, koszty...) Poddasze nieużytkowe, nie będzie ocieplenia dachu. Wiec przy takich założeniach jaka folia będzie lepsza?? aha i możliwe że po pewnym czasie zachce mi się ocieplić dach jakieś 10cm wełną ... wiec to też muszę brać pod uwagę przy wyborze membrany. Choć tak właściwie - czy jest sens ocieplać takie poddasze (dach), czy i tak będzie tam zimno - bo będzie dobrze ocieplony strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.10.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Nie ma sensu! Obie folie równie dobre. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.10.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Nie ma sensu! Obie folie równie dobre. Pozdrawiam. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts