iwett27 07.10.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam, jestem przed zakupem stołu do salonu i mam dylemat i zarazem problem gdyz troche juz kolorów ie namieszalo w tym miejscu. Okna i drzwi wewnetrzne a w kolorze ciemnego dębu, wenge. Schody tez mialy byc wenge ale są w kolorze sapella. Całosc salonu utrzymana w kolorach szarych, białych. Problem polega na tym iz nie wiem w jakim kolorze szukac stolu czy w kolo0rze drzwi i okien czy bardziej dobierac do tych schodów??? Dla lepszego wyobrazenia pokazuje zdjecia:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/mb/cj/b2al/oF4ek3w7saMw8s6zcB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/mb/cj/b2al/50fd6MecFOpw0gctOB.jpg Dziekuje z góry za wszelkie wskazówki bo juz sie pogubilam i nie wiem jak dokonczyc wystroj salonu zeby nie wyszedl kiepski misz-masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.10.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Iwet wszystko to fajnie wygląda. Fajne przestrzenie, lampa, świetne schody. Ale napisz proszę jakiej wysokości masz cokół w kuchni i co masz na ścianie nad blatem. A sam stolik nie musi być drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 07.10.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Monika wiem ze nie musi byc drewniany ale marzy mi sie włanie drewniany z takimi widocznymi sękami:) Cokól mam wysoki ok 15cm. Na scianie mam białe płytki w taki delikatny prazek kupione chyba w LM i do tego sa dwie płytki z wizerunkiem róży. To ie kupowalo osobno jako "obraz" seria ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.10.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dzięki. Płytki z LM znam. Piękne te róże! A co będzie na oknach, bo jak firany to tych okien nie będzie widać i ja chyba dobrałabym stolik do schodów ew. drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 07.10.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Na oknach sa rolety rzymskie, ale czeto sa podniesione do góry a spuszczane tylko wieczorem wiec okna sa widoczne. Drzwi sa w kolorze okien, wiec tak jak piszesz albo do chodów albo do drzwi ew okien:) I to ALBO mnie stresuje i jestem w kropce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 07.10.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ja sobie tu tylko cichutko westchne...oj,jak pieknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 08.10.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Dziekuje:) Zdjecia sa stare, teraz wiszą piękne rolety w oknach i kwiaty na parapetach:) Nadal czekam na pomysl odnonsnie stolu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michuteria 08.10.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witam, ja bym dobrała raczej do schodów... piekny ten kolor, drzwi dla mnie troche za ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 08.10.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Tez tak mysle ze taki jak schody....teraz krzesła....:) Jakie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts