Warmia 28.12.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam Aniu! Obiecuję, że będzie więcej zdjęć. Co prawda wiele jeszcze jest w domu do zrobienia, ale pokażę jeszcze co nie co. Może wieczorkiem następna porcja fotek.Będzie więcej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 O jak tu ładnie i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dzięki wielkie za miłe słowa i witam gorąco u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.12.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Warmia,super, że jesteś!!!!Ależ masz piękną cegłę w salonie, i podłogę - to dechy????Cudne schody i okna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 jeju, tyle zachwytu nie uchodzi, ale miło. Odpowiadam: tak, na podłodze mam dechy, a cegiełki kocham miłością wielką. Był taki czas, że już nie wierzyłam, że kiedykolwiek będą, ale jak to mówią: marzenia się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Do zobaczenia, a raczej do przeczytania i oglądania, wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 28.12.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Warmia...ja już myślałam, że coś się stało, a Ty jak gdyby nigdy nic spełniałaś swoje marzenie;) przepięknie masz w domu, przytulnie i stylowo:) ja wprowadziłam się zgodnie z planem czyli końcem sierpnia ( dzieci musiały iść do szkoły), i tak jak Ty żyłam ok mca w takim syfie i pyle, że szok, teraz też częściej muszę wycierać kurze niż w moim poprzednim mieszkaniu, ale mimo wszystko warto było się przemęczyć pozdrawiam serdecznie i również czekam na nowe zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jestem, jestem, nic się nie stało (strasznego). Z ekipą niestety musieliśmy się rozstać, potem nie mogliśmy znaleźć majstra do wykończeniówki (wszyscy terminy mieli jakieś z kosmosu ). Daliśmy jednak radę (byłam bliska wyprowadzki ) To co dajemy radę, to robimy sami (M właśnie kończy garderobę ) Wiele pracy jeszcze przed nami, ale powoli i tego się doczekamy. A teraz obiecane fotki. Mam nadzieję, że uda mi się je wstawić, bo coś mi u szwankuje na razie tyle, spróbuję zaraz wstawić więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.12.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Cudnie...przytulnie i tak ciepło ...wszystko pięknie i doskonale dopracowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Śliczne okna - jaki to kolor?I KOT, jaki cudny!!!!!!!!!!!!!!!!A napiszesz, jakie masz deski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że mi się udało, bo o taki klimat właśnie mi chodziło Okna to orzech, a deski w salonie to dąb wybarwiony na orzech. To może teraz troszkę zdjęć z mojej ukochanej łazienki. Sama ją wymyśliłam, całkiem sama i uwielbiam ją. Niestety kolor na zdjęciach nie jest taki jak na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 28.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 co tu dużo pisać! pięknie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
23natalia 28.12.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 warmia--> witam czy mozesz mi napisac ile kosztowały was schody oraz kuchnia-> chodzi mi o same meble i jak sie te mebelki nazywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 23natalia, witam! Za schody daliśmy 10.800, a kuchnia jest robiona na wymiar i kosztowała nas 12.500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witamy po latach:lol2: Warmia gratulacje! Odwaliliście kawał dobrej roboty, a wnętrza wyszły SUPER! Jest przytulnie i klimatycznie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.12.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Warmia,pisz i wrzucaj więcej zdjęć!!!! Możesz napisać, gdzie zamawialiście deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Kuchnia cudo! Cegła:o Dechy:jawdrop: Pięknie mieszkacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 30.12.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ależ miło usłyszeć takie słowa jak się człowiek narobi. Dziękuję bardzo dziewczynki, tym bardziej, że oglądam wasze domy, aranżacje, które niejednokrotnie są niedoścignione. Staram się jak mogę udomowić nasze przysłowiowe "cztery kąty". Może kiedyś Wam dorównam Warmia, pisz i wrzucaj więcej zdjęć!!!! Możesz napisać, gdzie zamawialiście deski? Podłogę zamawialiśmy: Roman Pol - parkiety, podłogi. Bolechowo k/Poznania Nasza podłoga to dąb, który był wybarwiony na orzech (to już wcześniej pisałam) i zaolejowany. Do nas deski przyjechały już gotowe, tylko do położenia. Już nie pamiętam, ale chyba można było po nich chodzić w tym samym dniu (mówię chyba). To są deski z V-fugą (jeśli to kogoś interesuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts