Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

H&M&M - takie nasze budowanie

Warmia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 482
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Warmia...ja już myślałam, że coś się stało, a Ty jak gdyby nigdy nic spełniałaś swoje marzenie;)

przepięknie masz w domu, przytulnie i stylowo:)

ja wprowadziłam się zgodnie z planem czyli końcem sierpnia ( dzieci musiały iść do szkoły), i tak jak Ty żyłam ok mca w takim syfie i pyle, że szok, teraz też częściej muszę wycierać kurze niż w moim poprzednim mieszkaniu, ale mimo wszystko warto było się przemęczyć;)

pozdrawiam serdecznie i również czekam na nowe zdjęcia:)

Jestem, jestem, nic się nie stało (strasznego). Z ekipą niestety musieliśmy się rozstać, potem nie mogliśmy znaleźć

majstra do wykończeniówki (wszyscy terminy mieli jakieś z kosmosu :p).

Daliśmy jednak radę (byłam bliska wyprowadzki :o) To co dajemy radę, to robimy sami (M właśnie kończy garderobę :wiggle:) Wiele pracy jeszcze przed nami, ale powoli i tego się doczekamy.

A teraz obiecane fotki. Mam nadzieję, że uda mi się je wstawić, bo coś mi u szwankuje

DSC_0038.jpg

DSC_0045.jpg

DSC_0046.jpg

na razie tyle, spróbuję zaraz wstawić więcej

Dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że mi się udało, bo o taki klimat właśnie mi chodziło :)

Okna to orzech, a deski w salonie to dąb wybarwiony na orzech.

To może teraz troszkę zdjęć z mojej ukochanej łazienki. Sama ją wymyśliłam, całkiem sama :p i uwielbiam ją.

Niestety kolor na zdjęciach nie jest taki jak na żywo.

DSC_0064.jpg

DSC_0069.jpg

DSC_0067.jpg

DSC_0065.jpg

DSC_0062.jpg

:p ależ miło usłyszeć takie słowa jak się człowiek narobi. Dziękuję bardzo dziewczynki, tym bardziej, że oglądam wasze domy, aranżacje, które niejednokrotnie są niedoścignione. Staram się jak mogę udomowić nasze przysłowiowe "cztery kąty".

Może kiedyś Wam dorównam ;)

Warmia,

pisz i wrzucaj więcej zdjęć!!!!

Możesz napisać, gdzie zamawialiście deski?

Podłogę zamawialiśmy: Roman Pol - parkiety, podłogi. Bolechowo k/Poznania

Nasza podłoga to dąb, który był wybarwiony na orzech (to już wcześniej pisałam) i zaolejowany. Do nas deski przyjechały już gotowe, tylko do położenia. Już nie pamiętam, ale chyba można było po nich chodzić w tym samym dniu (mówię chyba). To są deski z V-fugą (jeśli to kogoś interesuje)