Warmia 30.12.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Starałam się Dzięki wielkie za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.12.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 O ja...aaaaaaak pięknie . Jestem po raz pierwszy i czuję się cudownie . Jest cegła, która wzmacnia moje ciepłe uczucia kiełkujące do takiej ściany . Fantastycznie, klimatycznie - mmm... palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 31.12.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Życzę wszystkim zaglądającym, abyśmy w tym Nowym Roku wiedzieli kiedy przystanąć i odpocząć,abyśmy podejmowali tylko dobre decyzje, które oszczędzą nam zawodów i przykrości. Uśmiechajmy się często i myślmy pozytywnie. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.01.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Warmia właśnie prześledziłam Twój wątek, ostatnie strony, zdjęcia po prostu dech zapierają Kuchnia przepiękna, moje marzenie !, salon ciepły i klimatyczny, łazienka taka Twoja że aż boli, wszystko po prostu cudowne... Jestem pod ogromnym wrażeniem, kuchenne zdjęcia Ci "skradłam" do moich inspiracji Będe podglądać Twój piękny dom, pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 01.01.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Mugatko, bardzo dziękuję. Moja kuchnia jako inspiracja no nie myślałam, że tego doczekam. Tym bardziej, że trochę się napłakałam, gdy ją przywieźli. Okazało się, że szprosy są lekko zaokrąglone i nie ma możliwości zmiany, chyba, że całkowita zmiana frontów , a to nie wchodziło w rachubę, bo takie miały być, tylko te szprosy. No i miałam zgryza. Bałam się, że jak je zostawię to będę codziennie dostawać szału patrząc na nie. Ale teraz cieszę się nawet, że takie są, bo nie są takie jak u wszystkich. Mam nadzieję, że można zrozumieć to co napisałam. Gorsza sprawa jest z górną łazienką ja po prostu jej nie lubię. To, że taka jest tłumaczy mnie tylko to, że już po prostu nie miałam siły i pomysłu. Teraz wiem, że za jakiś czas ją zmienię M już się z tą myślą oswoił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 01.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 weszłam i zamarłam:) zawołam męża by pokazać mu TWOJE wnętrza i przypomnieć , że o taki efekt mi chodzi w naszym domu:) Ciepło i urok bije z każdego kąta...mam mieć podobna kuchnię i ceglaną ścianę to już wiem od dawna;) reszta się okaże już niedługo bo zaczynamy powoli wykończeniówkę gratuluję wspaniałego domu i gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ta łazienka wygląda na dużą i może dlatego lepiej czujesz się w mniejszej, która jest przytulniejsza. Mnie się ta górna też podoba . Ma potencjał, jest prosta i elegancka. Stanowi dobrą bazę do działania . Mam nadzieję, że zmiana nie będzie polegała na całkowitej demolce, bo szkoda naprawdę. Myślę, że troszkę więcej mebli pod skosem dobrze by jej zrobiło (np. takie wysuwane kontenerki na kółkach na wymiar, bo widzę, że masz dość nisko. Można je wysuwać na sam środek pomieszczenia i mieć swobodny dostęp). Zmniejszyłabyś optycznie powierzchnię, ociepliłabyś wnętrze, a do tego zyskała dodatkową przestrzeń do przechowywania, a tego nigdy za wiele . Jestem pewna, że coś ciekawego i ładnego wymyślisz, bo świadczą o tym Twoje wnętrza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 01.01.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Właśnie o to chodzi, że nie mam kompletnie pomysłu na tę łazienkę. Na razie zostawiam jak jest, może najdzie mnie jakaś wena i wtedy ją oswoję. Na dzień dzisiejszy wiem, że nie pasuje mi ta aranżacja. Zła jestem, że nie dałam sobie więcej czasu, może wymyśliłabym coś lepszego. Niestety na razie musi tak zostać. Ja nie mówię, że łazienka jest brzydka, tylko, że nie jest tak do końca moja. Teraz wiem, że nie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 02.01.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 łazienka bardzo elegancka;) na spokojnie przemyślisz jak ją wzbogacić, by stała się bardziej przytulna:)niestety jak ktoś buduje się w takim tempie tak jak ja i jeszcze wiele innych osób to w większości wypadków dochodzi do mniejszych lub większych pomyłek:(wykończeniówka może jest fajna, ale tylko wtedy gdy ktoś ma do końca sprecyzowane wymagania i wie czego chce:) ( mnie wykończeniówka bardzo wymęczyła, to szukanie po sklepach, wybieranie z pośród takiego asortymentu i zdecydowanie czego tak naprawdę chcę nie sprawiało mi przyjemności a tylko kupę nerwów), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.01.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Agawi bardzo dziękuję, to jedyne życzenia w mojej galerii JULIANNA, masz rację na pewno coś wymyślę, bo męczy mnie ta łazienka okropnie. Nawet ostatnio myślałam, żeby może wstawić tam coś w stylu glamour. Tak na prawdę, to najbardziej z całej łazienki denerwuje mnie szafka. Chętnie ją wywalę, jest ble (na początku myślałam, że może zmienić fronty szuflad na jakieś jasne, ale nie jestem do końca przekonana). Pod skos faktycznie trzeba by też coś wstawić, bo jakoś tak pusto. Monikarat, a jak twoja galeria, gdzież ona, gdzież? Chętnie pooglądała bym twoje wnętrza. Pokażesz coś kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Anutka2, witam! Cieszę się, że ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Warmia ja też Ci złożyłam życzenia, wcale agawi nie była jedyna (tez chce przytulaka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.01.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Chciałabym wam przedstawić mój wiatrołap, który dopiero co się rodzi Nie mam jeszcze pomysłu na kolor. Wiem, że nie może zostać biały, bo "ławeczka" zostanie w tym kolorze (chyba, że coś się zmieni w trakcie ), więc muszę szukać koloru, który dopasuje do niej. Z malowaniem muszę poczekać, bo nie ma jeszcze ostatecznych drzwi wejściowych. Będą drzwi to położymy do końca płytki na podłodze i wtedy będziemy malować. W związku z tym mam jeszcze trochę czasu, bo drzwi nawet jeszcze nie wybraliśmy A to takie duperelki, które co jakiś czas wpadają mi w oko, a następnie przychodzą ze mną do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ...i jeszcze coś ...a to nie duperel, tylko moja osobista Mała Czarownica dzisiaj znowu jest szczerbata, bo zgubiła górną jedynkę (dolne już wyrosły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Mugatka, wybacz najmocniej :hug::hug::hug: 102, a nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.01.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 dziewczynki trzymajcie się, muszę jeszcze powiesić pranie i idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No jak się człowiek nie upomni to nie dostanie przytulaka Wiatrołap zapowiada się bardzo ciekawie też właśnie walczę z moim, ja pomalowałam oczywiście na szaro Masz śliczne duperelki Czekam na rozwój sytuacji ? A drzwi będą jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no nareszcie się odezwałaś, też się martwiłamfajnie Wam wyszło, jeszcze w takim szybkim tempie, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 03.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mugatka jeszcze raz Drzwi niestety nie będą białe tylko w odcieniu orzecha, bo takie mamy okna. Białe nie będą pasować do reszty domu z zewnątrz. Teraz jedynie musimy wybrać wzór. Muszę w końcu wziąć się za to, bo przecież nie można w kółko żyć z prowizorką. Tym bardziej, że cholery dostaję jak je otwieramy, bo strasznie hałasują (trzaskają). Każdy kto do nas przychodzi pierwszy raz ociera się o zawał. Jest jeden plus tych drzwi, nikt niepostrzeżenie do nas nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts