Warmia 03.01.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Słoneczko ciebie też Jak miło mi ciebie gościć. Muszę się pochwalić dzisiejszymi zakupami: ręczniczki i ręczniki kupiłam w TKMaxx a to są zdobycze z lumpka poszewki na podusie mam dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jakie śliczne te czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.01.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Cudne czerwone ręczniki i wiatrołap też się świetnie zapowiada, będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 04.01.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Oj tak, zapowiada się, zapowiada i zapowiedzieć nie może . Nie mam kiedy pojeździć i poszukać drzwi wejściowych Pokażę wam garderobę, którą mój mąż zrobił sam. Muszę ją jeszcze dopracować (jak wiele rzeczy w moim domu ), ale cieszy mnie niesamowicie to, że mam wreszcie poukładane ubrania i co najważniejsze, odnalazłam te, które mi zaginęły podczas przeprowadzki. Na tej ścianie na przeciwko chciałabym tapetę, ale nie mogę się zdecydować, czy jasną, czy ciemną. Tam chciałabym też powiesić lustro, bo teraz muszę biegać na dół, żeby zobaczyć jak wyglądam Wczoraj dokupiłam jeszcze coś w rodzaju półeczek, które podwiesza się pod normalną półkę. Na pewno wiecie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Warmia a bedziesz zamykała te szafki w garderobie czy tak zostawiasz jak jest ? Pytam bo ja mam podobnie zrobioną garderobę, też pod skosem i wszystko otwarte... i to był błąd Wszystkie ubrania wiszące na wieszakach mają zakurzone ramiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 04.01.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No nie osłabiaj mnie , a tak się cieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Tak jest u mnie, może u Ciebie tak nie będzie... Zresztą ja noszę głównie czarne ciuchy i na tym bardziej widać Na pewno ubrania rzadko używane trzeba pakować w woreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 04.01.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja tak sobie myślę, że zamknięte, czy otwarte i tak kurz będzie się zbierał. W mieszkaniu miałam szafę zamykaną, ale i tak musiałam wycierać kurz z półek i nawet z szuflad. U mnie na razie zostaje jak jest, będę o tym myśleć jak pojawi się problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Fajna garderoba. Ja mam podobną, też białą. Mam kilka szuflad, ale też sporo półek otwartych. Kurzy się tak samo jak w zamkniętej szafie, a garderoba jest przecież szafą, więc trudno robić szafę w szafie i wszystko zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Marto, mam podobny problem z drzwiami zewnętrznymi, z tym, że my już mamy kupione (nie zamontowane, bo tynków jeszcze nie mamy). Wewnętrzne chciałabym białe, a w wiatrołapie mam 3 pary drzwi (wejściowe, do garażu i do korytarza w domu). Już nawet kombinuję by te zewnętrzne od środka pomalować na biało . Twój wiatrołap też bym pomalowała na szaro, a mebelki na biało . Już to widzę - pięknie. Ale najpiękniejsza oczywiście urocza Czarownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 12.01.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 u mnie też w garderobie większość zakurzona:(ale przecież kurz jest nieodłącznym elementem naszego życia hehjakoś nie widzi mi się by garderoba miała w środku zamykane szafki ale jak ktoś chce to czemu nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.01.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Monia, skoro wyciągnęłaś mój wątek z czeluści, to coś napiszę. Posprzątaliśmy po świętach i zrobiło się jakoś tak pustawo i dużo miejsca. Fotel wrócił na swoje pierwotne miejsce i widzę, że pora pomyśleć o dodatkach, ramkach, obrazkach i takich tam duperelkach. Jakieś te ściany takie puste i nijakie. a to nasz kącik czytelnika ..i moje dekoracje okienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.01.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 W kuchni po świętach też zmiany. Okienko zmieniło ubranko (kupione z resztą w wagolandzie, jak to mówi moja córcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.01.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ...a zapomniałabym, jeszcze moje podusie też zdobyte w wagolandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kącik do czytania śliczny i bardzo klimatyczny a co to znaczy "wagoland" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.01.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 "Wagoland" to po prostu tzw. lumpeks, bądź ciucholand itp. A w kąciku czegoś mi kurka brakuje. Coś bym tam powiesiła lub postawiła, tylko na razie jeszcze nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Może na tej jasnej ścianie, nad stolikiem jakieś półki na książki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 12.01.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie byłoby to głupie. Sama myślałam o jakimś regaliku, żeby stworzyć coś w rodzaju biblioteczki, ale może półki będą lepsze, bo nie będzie tak ciężko. Dzięki wielkie. Muszę tylko pomyśleć nad kolorem półek, ale chyba w kolorze drewna będą najlepsze. Białe by zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 13.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ja bym powiesiła obraz;)a tak w ogóle klimat przecudowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Piękny ten Twój kącik czytelniczy Warmia:o Całości dopełni obraz albo fajna, biała retro półka na książki lub duperele:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts