Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

H&M&M - takie nasze budowanie

Warmia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 482
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj tak, zapowiada się, zapowiada i zapowiedzieć nie może ;). Nie mam kiedy pojeździć i poszukać drzwi wejściowych :confused:

Pokażę wam garderobę, którą mój mąż zrobił sam. Muszę ją jeszcze dopracować (jak wiele rzeczy w moim domu ;)), ale cieszy mnie niesamowicie to, że mam wreszcie poukładane ubrania i co najważniejsze, odnalazłam te, które mi zaginęły podczas przeprowadzki.:wiggle:

DSC_0132.jpg

DSC_0131.jpg

DSC_0130.jpg

DSC_0133.jpg

Na tej ścianie na przeciwko chciałabym tapetę, ale nie mogę się zdecydować, czy jasną, czy ciemną. Tam chciałabym też powiesić lustro, bo teraz muszę biegać na dół, żeby zobaczyć jak wyglądam

Wczoraj dokupiłam jeszcze coś w rodzaju półeczek, które podwiesza się pod normalną półkę. Na pewno wiecie o co chodzi.

Marto, mam podobny problem z drzwiami zewnętrznymi, z tym, że my już mamy kupione (nie zamontowane, bo tynków jeszcze nie mamy). Wewnętrzne chciałabym białe, a w wiatrołapie mam 3 pary drzwi (wejściowe, do garażu i do korytarza w domu). Już nawet kombinuję by te zewnętrzne od środka pomalować na biało ;). Twój wiatrołap też bym pomalowała na szaro, a mebelki na biało ;). Już to widzę :D - pięknie.

Ale najpiękniejsza oczywiście urocza Czarownica :D

Monia, skoro wyciągnęłaś mój wątek z czeluści, to coś napiszę. :D

Posprzątaliśmy po świętach i zrobiło się jakoś tak pustawo i dużo miejsca. Fotel wrócił na swoje pierwotne miejsce i widzę, że pora pomyśleć o dodatkach, ramkach, obrazkach i takich tam duperelkach. Jakieś te ściany takie puste i nijakie.

a to nasz kącik czytelnika :D

DSC_0178.jpg

..i moje dekoracje okienne

DSC_0175.jpg

DSC_0177.jpg