Warmia 18.04.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Światło nad zlewem na pewno będzie, bezsprzecznie muszę tylko teraz zastanowić się czy robić jeszcze oświetlenie sufitowe, ale chyba sobie odpuszczę. Za dużo lamp wiszących to też niedobrze (lampa nad półwyspem, sufitowa i jeszcze nad zlewem - nie liczę podszafkowego, chociaż tego nie będzie za dużo - aha i okap....chyba nie, co za dużo to nie zdrowo). Lubię światło, ale bez przesady, nawieszam lamp i potem będzie jak w sklepie z oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Hehe znowu się biją Ja z kolei mogłabym pomywać z Yokastą Im mniej widzę brud na naczyniach, tym bardziej szczęśliwa jestem:D:D A tak serio, to właśnie po raz kolejny mam taki układ w wynajmowanym domku. Zlew pod oknem, lampa wisząca za mną. Nie mam absolutnie żadnych problemów:) Warmio, na Twoim miejscu dałabym kinkiecik jakiś delikatny:) A co do łózeczka. Wszystkie są słodkie, ale dla dziecka nei wzięłabym takiego, gdzie ciężko przysiąść z boku- bo jest barierka (czy jak to się tam zwie). Ani Ty nie przycupniesz wygodnine, żeby z dzieckiem się pomiziać, ani jej koleżanki na łóżku nei będą miały jak usiąść. No ale to tylko moje zdanie:) Buziaki... P.S. ja ani nie pędzę, ani nie truchtam.. ja się czołgam do celu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 18.04.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Anagat, chyba pierwszy raz u mnie Witam gorąco! Ja jakoś bez światła nie umiem zmywać, nawet chwilkę. Słuszna uwaga co do łóżka, o tym nie pomyślałam. Dziękować, dziękować. Czyli jedno już odpada.Sadzę, że problemów z tym nie będzie, bo Hania to taka kobietka, zmienną jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 18.04.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 a ja lubię dużo światła, wystarczy, że mój m siedzi jak wampir w ciemnościach;)no właśnie nie wzięłam tego pod uwagę jak doświetlić wieczorkiem zlew.....hmmmm, się zastanawiam, bo wszystkiego do zmywarki nie wkładam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Światło nad zlewem na pewno będzie, bezsprzecznie muszę tylko teraz zastanowić się czy robić jeszcze oświetlenie sufitowe, ale chyba sobie odpuszczę. Za dużo lamp wiszących to też niedobrze (lampa nad półwyspem, sufitowa i jeszcze nad zlewem - nie liczę podszafkowego, chociaż tego nie będzie za dużo - aha i okap....chyba nie, co za dużo to nie zdrowo). Lubię światło, ale bez przesady, nawieszam lamp i potem będzie jak w sklepie z oświetleniem Nie wiem ile m2 ma ta Twoja kuchnia? Górne światło z nadblatowym wcale nie musi się gryźć, pod warunkiem, że jest idealnie dobrane. Zobacz zdjęcia forumowych koleżanek Beauty, Zuzanki i Kasiorka CUDO! Tu u Beauty akurat górnego jeszcze brak. Ostatnio powiesiła tam klasycznego pająka w starym srebrze. http://img130.imageshack.us/img130/6843/p1040460b.jpg http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50202&d=1301380003 U Kasiorka nie jestem pewna górnego światła, za to lampy nad blatem są świetne;) http://foto0.m.onet.pl/_m/19bf273f32b3789b437bdfcb4222c4b4,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Agawi, a w którym miejscu zlew ma Beauty? Po lewej stronie? Chyba tak, Beauty ma jeszcze jedno okno po lewej stronie. Oświetlenie nad blatem przy oknie bardzo się przyda i nie jest ważne czy jest tam zlew czy blat. Blat roboczy też musi być dobrze oświetlony i jak jest pod oknem, to oświetlenie podszafkowe nic nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 18.04.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Nikt nie wkłada wszystkiego Ja lubię wieczorem stonowane światło nie męczące oczu a jesteście w trakcie robienia instalacji czy już po ? Bo ja też nie brałam pod uwagę, teraz i tak za późno. ja to w ogóle ślepowata trochi;) no ale jak mnie sen bierze no to oczywista wolę półmrok:) u mnie instalacja się robi.... moje znajome twierdzą, że wszystko wkładają do zmywarki, ja mam teraz małą i szkoda mi miejsca na wielką salaterkę bądź gar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 18.04.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 wow! ale te kuchnie wypasione!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.04.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 nooo piękne kuchnie..Warmia, ja u Ciebie już wiele razy bywałam, tylko ja często oglądam i jak nei mam nic sensownego do powiedzenia , to siedzę cicho:D Yokasta, toć ja z tym ,że brudu nei widzę to żartowałam:D A co do łóżka to super by było do pokoju gościnnego(tak jak ma Darcy), ale do dziecięcego niewygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 18.04.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ło matko i córko, taka dyskusja u mnie. Otworzyłam swoją galerię i zastanawiałam się, czy nie pomyliłam wątków, bo u mnie nigdy takiego tłoku nie było. Kuchnia Beauty piękna, trochę za stylowa jak dla mnie, ale kolorystyka, te ciemne okna, drewniany blat, to jest to co tygryski lubią najbardziej No i do tego to oświetlenie.......... nad zlewem To jest to o co mi chodzi Baby jesteście genialne. Jak dla mnie to możecie się kłócić ile wlezie, jeżeli potem takie inspiracje wrzucacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Baby jesteście genialne. Jak dla mnie to możecie się kłócić ile wlezie, jeżeli potem takie inspiracje wrzucacie Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Widze, ze tu temat kuchni i oswietlen, to moze ja dorzuce kilka zdjec-dzisiaj zrobionych przez mojego M.... moze ktos znajdzie dla siebie jakas isnpiracje bo ja tak [ATTACH=CONFIG]53268[/ATTACH]kominek na opal [ATTACH=CONFIG]53269[/ATTACH]kominek na gaz czy tez paliwo [ATTACH=CONFIG]53270[/ATTACH]nie skonczona jeszcze kuchnia w tej czesci [ATTACH=CONFIG]53271[/ATTACH]taka sciana z agd mi sie marzy ehh....tak pieknie wpuszczona [ATTACH=CONFIG]53272[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Nie zmiescily mi sie zdjecia w 1 poscie wiec dodam w drugim....Warmia mam nadzieje ze mi wybaczysz, chyba ze nie chcesz ich to pousuwam je [ATTACH=CONFIG]53273[/ATTACH]widok od strony kuchni na salon [ATTACH=CONFIG]53274[/ATTACH]tak wyglada domek od zewnatrz...elewacja z miedzi mi osobiscie bardzo sie podoba..... zdjec mam wiecej ale po co zasmiecac forum a tutaj takie rozwiazanie swiatelek, mam nadzieje ze bedzie cos widac [ATTACH=CONFIG]53275[/ATTACH] i to tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 21.04.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy... Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-1995/jajko_kurczatko.jpg Wesołego Alleluja życzy Agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img7.staticmn.pl/images/fbfiles/images/Jajka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesołego Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 22.04.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Dwa kurczaki w koszu siedzą i rzeżuchę sobie jedzą,baran zioło w szopie pali pewnie zaraz sie przewali,ksiądz za stołem juz sie buja,WESOŁEGO ALLELUJA!!! Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez Monikarat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.04.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i3.fmix.pl/fmi914/b706f254000850864db319d5/zdjecie.jpg rodzinnych Świąt, mokrego dyngusa życzy Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts