Warmia 17.05.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dobrej i długiej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 18.05.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 kinkieciki fajne, szczególnie drugi i trzeci!glazura też w moim typie:) ja też już wstępnie wybrałam do swoich łazienek,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 18.05.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Właśnie wróciliśmy z budowy Załamka. Rozmawialiśmy z elektrykiem i hydraulikami. Mam dość Nic już nie wiem. Jestem tak zmęczona, że już nie podoba mi się nic co wcześniej wymyśliłam. A jak jeszcze słyszałam, że pan elektryk prawie wszędzie proponuje wstawiać halogeny.... A tak w ogóle to pewnie przesadzam, jak to ja. Generalnie dzisiaj wszystko jest do d...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.05.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Warmia,to Ty tu rządzisz, nie elektryk!!!Co to za pomysły, że " on by halogeny"????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 19.05.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 jakiś chory musi ten elektryk! nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 20.05.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ale się kochane przejęłyście Dziękuję. Nie będzie tak źle. Dzień był do du.... i jakiś taki nastrój miałam mendzący Elektrykowi się nie dam i panom hydraulikom też nie. Będzie tak ja chcę, w końcu kto tu rządzi w tym domu... M. się wydaje, że on . A cała zgraja robotników myśli, ze ja będę się godzić na ich pomysły, tylko dlatego, że jestem w mniejszości. O co to to nie.... nie ma tak dobrze. Nawet ostatnio dostało się M. Nasz wykonawca ma dziwną manię mówienia: będzie miał pan ładnie, może pan to czy tamto... a ja cholera jestem nie widoczna. O żesz jak mnie wkurzyli:mad:Ale już jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 20.05.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 no u mnie tez tak było dlatego przy tynkach bylam tylko raz. podsmiewali się. a! już się nie bawie w obiadki bo i tak nikt tego nie docenił. spieszyłam sie z pracy z zakupami z synem z przedszkola do domu szybko obiad w gary, talerze, salatereczki, napoje, mizerie,suróweczki, piwko itp. i na budowę. oczywiście z małymi dziećmi ty już meblujesz?! co tam jeszcze zakupiłaś?płyteczki wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.05.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Słońce,nie mogę uwierzyć: naprawdę GOTOWAŁAŚ DLA EKIPY OBIADY??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Słońce, nie mogę uwierzyć: naprawdę GOTOWAŁAŚ DLA EKIPY OBIADY??????? Moja znajoma też gotowała:jawdrop: Obiadki, piwko- tak się dogadali, niby robocizna miała być tańsza... miała być Nie popieram. Warmia- tak trzymaj i nie daj się żadnej z ekip- ich pomysły zwykle oznaczają pójście na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 20.05.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam was moje kochane kobitki. Ale was się tu zebrało i tak sobie dyskutujecie Słońce, niestety jeszcze się nie mebluję, chyba, że w głowie. Wkur.... jestem na maksa, bo okno, na które czekam kolejne trzy tygodnie, będzie wstawione dopiero w poniedziałek. Cholera ciężko mi w to uwierzyć. I niech ten pieprzony handlowiec nie myśli, że ja mu zapłacę tyle ile sobie tam powyliczał. Jeśli tak, to chyba się z głupim na rozumy pozamieniał. Chociaż tego to jestem bardziej niż pewna. A teraz troszkę dobrych wieści, również w poniedziałek przychodzą do nas hydraulicy i elektryk. Będą u nas pewnie ok. dwóch tygodni, jak dobrze pójdzie To na tle jeśli chodzi o budowę. Ostatnio jestem chronicznie nie wyspana i dlatego zaczęłam rozmyślać o naszej sypialni. Wrzucę kilka inspiracji. Niektóre pewnie już się pojawiły u mnie, ale to tak dla przypomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 20.05.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Szukając fototapety do wiatrołapu znalazłam coś co chcę mieć nad łóżkiem w sypialni. Znalazłam tapetę z napisem ten podoba mi się bardziej A, i wymyśliłam coś jeszcze. Postanowiłam, że przerobię nasze łóżko. Wymyśliłam sobie, że całe łóżko obłożymy materiałem i dodamy gąbkę tapicerską na zagłówek. Chciałabym uzyskać mniej więcej taki efekt, tylko z miękkim zagłówkiem (jak na pierwszym zdjęciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 23.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 dla mnie sypialnia nr 2 i 3;) jak z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 24.05.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No i się rypło Brakujące okno, na które czekaliśmy ponad miesiąc jest uszkodzone Uszkodzenie niby jest niewielkie, ale sama świadomość tego, że jest doprowadza mnie do..... nie będę się wyrażać na forum. Przecież ja nie zamawiałam jakiegoś odrzutu z produkcji, tylko produkt pełnowartościowy, więc chyba mam prawo się czepiać, czy tylko tak mi się wydaje? Jeszcze jak dzisiaj usłyszałam tekst:" To jest to? Ja myślałem, że to uszkodzenie jest na prawdę poważne" :mad: myślałam, że faceta rozszarpię. Zresztą same wiecie, co wtedy inwestorowi przychodzi do głowy. Żeby tego było mało, tylko to okno ma brązową taśmę od rolety. Reszta ma biało - szare. Nie mówię już o tym, że praktycznie żadna roleta nie funkcjonuje prawidłowo, czyli podnosi się normalnie, ale żeby ją opuścić, nie wystarczy puścić taśmę, trzeba pociągnąć roletę w dół. Jedno pocieszenie na dzień dzisiejszy to to, że są hydraulicy i jest elektryk. Jak na razie, powtarzam "na razie" uwijają się jak mróweczki. I niech tak zostanie, pliiiissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 24.05.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Może i się kiedyś skończy, tylko jak na razie ta karuzela dopiero się rozkręca Dzisiaj pojawił się kolejny problem, z dolną łazienką. Musieliśmy w niej troszkę poprzestawiać i mój ukochany słupek wyleciał z łazienki. Jeszcze nie wiem gdzie, ale gdzieś go muszę wcisnąć problem jest z aranżacją płytek. Poprzestawianie pomieszało mi już wszystko i płytki, które podobały mi się bardzo, obecnie doprowadzają mnie do łez, bo nie wiem jak mam je zaaranżować. Całe szczęście, że jeszcze ich nie kupiłam. Mam więc dwa wyjścia, albo coś z nimi wymyślę, albo w ogóle przestanę o nich myśleć i wybiorę coś innego. Tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Warmia- nie denerwuj się. Szkoda urody;) W sprawie okien, to wymagaj takiego koloru, jaki miałaś w umowie (masz umowę oczywiście?) Nie daj sobie wcisnąć czegoś, co odbiega od reszty. Jeżeli uszkodzenie jest niewielkie, to może zostaw, ale targuj rabat. Nie chcę Cię straszyć, ale okna jeszcze nie raz będą narażone na uszczerbki przez inne pseudo ekipy od wykończeniówki. W sprawie rolet, to technicznie nie pomogę, bo my mamy elektryczne montowane razem z oknami przed zrobieniem elewacji. Ale wydaje mi się, że nawet taka na taśmę powinna działać bez zarzutu i bez ciągnięcia w dół. Wołaj montażystę lub serwisanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 26.05.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 czasem człowiek oczy przeciera ze zdziwienia, że takie rzeczy się dzieją sku.......ny!!!) szczerze współczuję tych nerwów i cóż mogę życzyć, dziś z okazji Dnia Matki, dużo zdrowia, fizycznego i w szczególności psychicznego, wytrwałości, cierpliwości i dużo miłości:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 28.06.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 warmia co z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 28.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no właśnie!gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 04.07.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 .....takie lustro sobie zamówiłam i czekam [ATTACH]37810[/ATTACH] Witaj! Trochę dzisiaj "skaczę" po różnych wątkach, nie czytając ich w całości, ale zostawiam to sobie na wieczory. Teraz chciałam zapytać, gdzie zamawiałaś to lustro, bo ogromnie mi się spodobało. Wprawdzie myślałam o jakiejś szafce nad umywalką, ale nie wiem, czy to lustro jednak nie wygra. Fototapety są świetne. Myślę o fototapecie do holu, ale jeszcze nie mogę się zdecydować na jakąś konkretną, bo wybór jest niesamowity, a co jedna to ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 27.12.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dawno mnie tu nie było, więc postanowiłam troszkę odkurzyć swoją galerię. Witam wszystkich poświątecznie i życzę aby ten Nowy Rok przyniósł więcej radości i pozytywnych zaskoczeń. A teraz trochę nowości H&M&M-owym wątku. Po perypetiach (niezbyt przyjemnych pod koniec) z naszą ekipą, wprowadziliśmy się w październiku (miał być koniec sierpnia:mad:, ale taka obsuwa to podobno nie obsuwa). Tak więc wprowadzaliśmy się do niewykończonego domu i czekaliśmy ok. miesiąca na fachowca, który zrobi łazienkę i parę innych rzeczy. Mieszkaliśmy w kurzu i syfie remontowym, co o mały włos nie doprowadziło mnie do deprechy. Byłam bliska wyprowadzki, ale przeżyliśmy chyba najgorsze; chociaż nie mówmy hop, bo wiele jeszcze przed nami. Nie będę was zanudzać i pokażę parę fotek. Nie są najlepsze, ale cóż cały talent do fotografowania zatrzymał sobie tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts