Viga 18.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 No już druga osoba pisze, że firanki w lumpeksie kupiła. A ja gapa zapominam tam zajrzeć! Szukam właśnie coś w tym stylu, a w normalnym sklepie takich nigdzie nie widzę. Dzięki Warmia, że mi przypomniałaś o tym. Kącik czytelniczy bardzo klimatyczny. I ta moja ulubiona cegła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.07.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 piekne wnętrza - ciepłe i domowe Szkoda, ze już nic nowego nie pokazujesz... Jak sprawuje się olejowana podłoga? bardzo widać ślady uzywania? plami sie trwale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.07.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Warmia, a gdzieś Ty się zapodziała dziewczyno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts