Warmia 01.12.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ależ ja się dzisiaj cieszę. Właśnie wróciliśmy z biura podróży. Zaklepaliśmy sobie wczasy w Turcji. Dla mnie to jest ogromne wydarzenie, bo jeszcze nigdy nie leciałam samolotem. i jestem lekko zestresowana. Jak dla mnie to tylko ptaki mogą latać. Mam nadzieję, że się oswoję z tą myślą i nie rozmyślę się dzień przed wylotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 01.12.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A to już mam: komódka trafi (chyba) do pokoju córki to jest pierwsza zdobycz mojej Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.12.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 tak mi jakoś dzisiaj świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 02.12.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Warmia, ja też chcę, żeby moja dwójka już poszła do szkoły we wrześniu w nowym miejscu zamieszkania ( bez sensu byłoby przenoszenie dzieci w roku szkolnym, a czekać kolejny rok to masakra, tym bardziej, że maż, nie musiałby już do pracy tyle dojeżdżać!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 02.12.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ależ ja się dzisiaj cieszę. Właśnie wróciliśmy z biura podróży. Zaklepaliśmy sobie wczasy w Turcji. Dla mnie to jest ogromne wydarzenie, bo jeszcze nigdy nie leciałam samolotem. i jestem lekko zestresowana. Jak dla mnie to tylko ptaki mogą latać. Mam nadzieję, że się oswoję z tą myślą i nie rozmyślę się dzień przed wylotem. eee no to humorek poprawiony.....ja samolotem nigdy nie leciałam, chyba bym się bała, ale to zdecydowanie bezpieczniejszy środek od samochodu.... ja niedługo jadę na narty, więc choć trochę zajmę myśli czymś innym......o mój biedny zasypany domek! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.12.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Oj, tak poprawiło mi to humorek. Siedzę, oglądam folder i robi mi się cieplej. Jednak samolot mnie przeraża, ale muszę udawać, że latanie jest fajne. Jeśli moje dziecię przejmie moją fobię, to wtedy już w ogóle nie polecimy. Dwie fobie w samolocie.... o co to to nie. Ale mam jeszcze dużo czasu, więc może się z tym oswoję. Nasz domek też pewnie zasypany po strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 07.12.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 nic na razie nie zapowiada zmiany pogody na lepszą!jak nie śnieg i mróz minus 20 to mżawka! no już mnie coś trafia!coś czarno widzę położenie dachu w tym roku! hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 09.12.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam! U nas wczoraj dekarze przyjechali, coś tam robili, ale nawet nie wiem co. Mąż dzisiaj rano pojechał na budowę. Okaże się co zdziałali. Jednak nie ma co się im dziwić. W taką pogodę to się z domu nie chce wychodzić, a co dopiero siedzieć na dachu, gdzie wieje i zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 10.12.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Warmia witam ziomalkę.Ja także z Wielkopolski. Będę tu zaglądać i kibicować. Moja galeria to " Nasz domek - trudna ale owocna decyzja " Zapraszam. Pozdrawiam K.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.12.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witam! Przepraszam, że nie odezwałam się wcześniej, ale miałam ciężki weekend i nie zaglądałam na forum. Miło mi powitać i na pewno wpadnę z rewizytą. U nas na razie zastój na budowie. Nie możemy doczekać się dekarzy, którzy od ok. miesiąca nie mogą do nas dojechać. Jakoś dziwnie ciągle coś im się przytrafia i przy okazji jeszcze pogoda do du.... Najpierw ich zasypało, potem zepsuł im się samochód. W czwartek mieli przyjechać w ośmiu, ale nie przyjechali i nie można było się do nich dodzwonić. Dzisiaj mieli już być na bank, ale podobno mieli wypadek Wiecie co, może to głupio, ale już mi się nie chce wierzyć w te opowiastki. Z tym wypadkiem to może i prawda, ale jakoś dziwnie czuję się robiona w balona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.12.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://kartki.gratka.pl/zyczenia/77909d6a2c8013d9382a610a3509014bPozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 26.12.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Witam Krysiu! Bardzo, bardzo dziękuję za życzenia. U nas niestety w tym roku to smutny okres. Dwa dni przed Wigilią zmarł nam dziadek. Wiem, że już za późno na życzenia świąteczne, ale z okazji Nowego Roku życzę Tobie i wszystkim forumowiczom, pomyślności, szczęścia, cierpliwości do ekip budowlano-remontowych i samych trafionych pomysłów aranżacyjnych. Abyście zawsze mogli zrealizować wasze marzenia do końca i byli pewni na 200%, że decyzje które właśnie podejmujecie, to jest to czego chcieliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 27.12.2010 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Moje wyrazy współczucia. Nam udało się pochować dziadka przed świętami. Tobie również życzę pogodniejszych chwil w Nowym Roku oraz mnóstwa radości i szczęścia!Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 27.12.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Współczuję z powodu śmierci dziadka, ale mimo wszystko życzę szczęśliwego Nowego Roku 2011 i spełnienia marzeń, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 27.12.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Bardzo dziękuję. Jesteśmy już po pogrzebie. Przykra to uroczystość, ale niestety takie jest życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 29.12.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Posypał, przymroziło i zatrzymało wszystko Nic się normalnie nie chce. A tak domek wygląda teraz: oby do wiosny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 01.01.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Witam szkoda że nie udało Wam się przykryć domku przed zimą, życzę dużo cierpliwości i szybkiej wiosny abyście mogli dalej działać. Wklejam kilka fototapet, może któraś z nich przypadnie Ci do gustu pozdrawiam http://img824.imageshack.us/img824/5584/0e04419bdce218c3c6452f1.jpg http://img507.imageshack.us/img507/3302/fototapetaschodynoca.jpg http://img337.imageshack.us/img337/3577/2b58e7c771de3efac2eff91.jpg A tutaj stronki na których możesz je dostać http://wall-it.eu/?act=subcategory&name=starauliczka&main=photowallpapers&page=4 http://www.newmedia-art.pl/shop,show,3019 http://www.obrazoteka.pl/shop,show,576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 02.01.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam RAMILA! Tapety super, a i za adresy dziękuję. Szczególnie ten pierwszy się przyda. Tam jeszcze nie byłam. Dwa następne już odwiedzałam. Podoba mi się kilka fotek, ale jakoś nie umiem ich skopiować , żeby pokazać. Powiem tyle, że spodobały mi się nie tylko schody Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 02.01.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 my tez budujemy ambrozje w kuj pom i niestety nie ejst zadaszona ale moglabybyc .Poniewaz przed swietami byla pogoda na budowanie ale nasz murarz nie ma ubezpieczonych ludzi no i bal sie ze spadna .Termin mial do konca roku nie wyrobil sie bo wg nas mial za duzo robot przez pol roku no i mamy ekipe ktora ma teoretycznie skonczyc budowe w 3 tyg (a mamy tez 3/4 desek poukladanych na dachu )Jutro wchodzi nowa ekipa 7 osob mam nadzeje ze do konca stycznia bedzie zadaszona ambrozja bo normalnie serce sie kraja !Z przyjemnoscia oglada sie wasze zdjecia ,czekamy na zdjecia dachu:) jakiej firmy kupowaliscie dachowke .My nelscamp tez czarno-grafitowa.pozzdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 03.01.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Gosiabartek! Witam w mojej galerii. Nasza dachówka nie jest grafitowa, to antracyt angoba z Koramica. Ona tylko tak na zdjęciu wygląda. W rzeczywistości jest bardzo ciemnobrązowa. My chyba też pożegnamy się z naszą ekipą dekarzy, bo ewidentnie nie po drodze im do nas. Co prawda muszą dojechać z pod Łodzi pod Poznań, ale wiedzieli o tym od początku, więc tym bardziej nie rozumiem tego zwodzenia nas. Mamy już innych na oku, ale musimy zrobić rozeznanie Zmienialiście coś w Waszej ambrozji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts