gosiabartek 03.01.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 witamprzyznam ze dziaisj odzylam jak zobaczylam 6 osob na budowie .Pryzjamniej widac co robia bo robota tak szybko idzie .Nasz dekarz przyznal sie ze nie ma ludzi ubezpieczonych i boi sie ze ktos spadnie....takze to mze dac do myslenia kazdemu !!dzisiaj byla n piekna pogoda do budowania .nasz poprzedni dekarz pewnie by cos wymyslil ze nie chce budowac..zmiany tak .Chcemy wyeksponowac schody ,napewno drewniane no i scianka od pokoju przesunieta do srodka.garaz poszerzony o 120 cm.no i drzwi poszerzone .zamiast okna w salonie bedaa drzwi a w pokoju na dole okno.pozdrawiam i zycze wytrwalosci z dekarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 03.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ach jezcze jedno czy macie podpisano umowe z dekarzem ? jesli tak to do kiedy powienien sie wyrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 03.01.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Z dekarzami nie podpisaliśmy umowy, bo właściwie nie mieliśmy okazji. Mieliśmy ją podpisać pierwszego dnia ich pracy, ale ten dzień odwlekali i odwlekali. Jak już się zjawili, my nie mogliśmy być na budowie. Panowie przez cały grudzień byli chyba ze trzy razy i to zupełnie w inne dni niż obiecywali, przez co nie mogliśmy ich złapać. Trochę ich było widać i trochę nie widać Tym sposobem pracują teoretycznie. Niestety w rzeczywistości też bardziej teoretycznie niż praktycznie. Sądzę, że brak umowy to właściwy powód ich leserstwa. Nie mamy czym ich postraszyć. Możemy się jedynie pożegnać panów i zapłacić z równie dużym opóźnieniem i ociąganiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 04.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Szczerze mowiac mysle ze im wogole nie zalezy na budowie albo tak jak nasi nie byli ubezpieczeni i bali sie wchodzic na dach.Ale to ze nie macie umowy a oni zrobili czesc pracy to mysle ze to wasza przewaga bo tak naprawde niektorzy w waszej sytuacji nawet by nie zaplacili im.Ja bym poszukala innych dekarzy i ustalila ze do konca stycznia maja sie wyrobic i zapytala w jakich warunkach roba.Tereaz wiem ze 2 ekipa to fachowcy ktorym zalezy na skonczeniu budowy bo to ich peiniadze.Buduje 6 osob kosztuja troszke wiecej niz poprzedni ale ze to nie sezon to opuscil pan uprzejmny:)i wyjasnil przy pierwszej rozmowie ze pracuja do -10 rozgrzewaja specjalnym palnikiem drewno w tym tyg prawdopodobnie zaznca klasc dachowke i ile jesczze musiseli popoprawac po po przedniej ekipie....ale wiem jedno ze odzylam.....jestem szczesliwa....domek rosnie a byli tylko 2 dni pod rzad na budowie.Ps moge byc wscibska i zapytac ile wasze dekarze wycenili robote ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 04.01.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Gosiabartek! Wiadomość wysłałam na priva.Nad zmianą ekipy już się zastanawiamy. Z jedną jesteśmy już umówieni na tę sobotę.Jednak na początek musimy rozmówić się z tą obecną i ustalić co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.01.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Wczoraj szukając inspiracji aranżacyjnych znalazłam takie ło ciekawe coś jak ktoś ma duży dom i tyle miejsca, to jak znalazł pomysł na pokój dziecięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.01.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Znalazłam też boską altankę ..... fototapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.01.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 .....takie lustro sobie zamówiłam i czekam ..... stół, który bardzo mi się podoba stst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.01.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 sypialnie ta to oczywiście znana chyba wszystkim na forum, dzieło Rokoko ...i inne inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.01.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Wiecie co, przyjechali dekarze A do tego zapowiedzieli, że będą przyjeżdżać przez cały tydzień :eek: ...... ....i powiem wam coś jeszcze podobno do końca tygodnia dach będzie skończony :eek::eek: Trzymajcie kciuki, żeby im się znowu nie odwidziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 10.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No to będziemy trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.01.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Nie dziękuję za kciuki, bo jeszcze zapeszę. Ale dziękuję za odwiedziny. Dobrze, że ktoś tu jeszcze zagląda. Jakiś marazm mnie dopadł i odwiedzam tylko inne wątki z nadzieją, że mnie też napadnie taka ogromniasta wena twórcza i coś mi się objawi. Czasami mam wrażenie, że sama nie wiem czego chcę. Pociesza mnie tylko to, że nie tylko ja tak mam. Zobaczymy, może jak w końcu doczekamy się dachu, to mnie ta deprecha opuści. A może wiosny mi trzeba? Chociaż nie, jeszcze narty przed nami i potem może już przyjść wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 10.01.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ja tez trzymam kciuki za dekarzy twoich i moich !tez maja dokonczyc ambrozje na poczatku nast tyg ,a ze mocno im kibicuje to mysle ze moze uda im sie w sobote !a tak z ciekawosci na jakim etapie jestescie cale drewno ulozone juz macie ?? a pozniej folia tak?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.01.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 .... a tak poza tym to byli dzisiaj..... Aż boję się cieszyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 10.01.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Nie dziękuję za kciuki, bo jeszcze zapeszę. Ale dziękuję za odwiedziny. Dobrze, że ktoś tu jeszcze zagląda. Jakiś marazm mnie dopadł i odwiedzam tylko inne wątki z nadzieją, że mnie też napadnie taka ogromniasta wena twórcza i coś mi się objawi. Czasami mam wrażenie, że sama nie wiem czego chcę. Pociesza mnie tylko to, że nie tylko ja tak mam. Zobaczymy, może jak w końcu doczekamy się dachu, to mnie ta deprecha opuści. A może wiosny mi trzeba? Chociaż nie, jeszcze narty przed nami i potem może już przyjść wiosna biorac pod uwage jaka ja bylam, jak padal snieg na dom odkryty to napewno odzyjesz jak przykryja dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 10.01.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ale dziękuję za odwiedziny. Dobrze, że ktoś tu jeszcze zagląda. Ja akurat zaglądam za każdym razem jak się coś u Ciebie w wątku porusza ale nie zawsze coś mam do napisania więc siedzę sobie cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 10.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 a na jakim etapie sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 10.01.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) ja tez lubie zagladac tutaj bo towarzysza ci prawdziwe emocje .Jeszcze pare razy tu powchodze i zaloze sobie tez taka fajna galerie zdjec z budowy .A tak przy okazji zobacz ile osob sledzi twoja budowe w tej chwili ...pozd ide innych podgladac Edytowane 10 Stycznia 2011 przez gosiabartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 11.01.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ja tez lubie zagladac tutaj bo towarzysza ci prawdziwe emocje .Jeszcze pare razy tu powchodze i zaloze sobie tez taka fajna galerie zdjec z budowy .A tak przy okazji zobacz ile osob sledzi twoja budowe w tej chwili ...pozd ide innych podgladac Witam Ambrozjowiczkę! Zakładaj, zakładaj swoją galerię. Chciałabym w końcu zobaczyć Wasz domek. Co z naszym dachem, to nawet nie wiem. Wczoraj nie dotarliśmy na budowę. Jakoś wszystko tak się układa, że nie możemy tam dojechać. Jednak w tym tygodniu musimy spotkać się z naszą ekipą, żeby podpisać w końcu umowę. Zapewne spotkamy się na budowie, więc postaram się zrobić kilka zdjęć. Sama jestem ciekawa co słychać w naszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 11.01.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ale numer, Ramila. Wybacz, ale nie zauważyłam:oops: Witam również gorąco i Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts