RAMILA 12.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Po pierwsze gratuluję dobicia do setki ......postów oczywiście po drugie super że prace posuwają się do przodu a po trzecie to nie zgadłabym że to magnesy (a żadnego podpisu pod obrazkiem też nie zauważyłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 13.01.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Po pierwsze gratuluję dobicia do setki ......postów oczywiście po drugie super że prace posuwają się do przodu a po trzecie to nie zgadłabym że to magnesy (a żadnego podpisu pod obrazkiem też nie zauważyłam) Cieszy mnie bardzo, że w końcu ruszyło się. Jednak jakieś to wszystko pokręcone. Nasz dach nie robi ekipa, która zaczynała. Podobno to jakiś kuzyn naszego poprzedniego dekarza. Mąż nie mógł się z nim dogadać, bo facet mówił bardzo nie wyraźnie i do tego jakoś tak mocno zawile wszystko tłumaczył. Twierdził, że oni nie robią dachów zimą, a tą robotę wzięli tylko dlatego, że tamci się nie wyrabiali i postanowili im pomóc. Wkurza mnie to, że robotę chcieli sobie zatrzymać, niestety naszym kosztem. Już dawno mogliśmy znaleźć inną ekipę, która zrobiła by to raz dwa ...ale szkoda nerwów i dlatego postanowiłam cieszyć się tym, że ruszyło i mocno zaklinam pogodę, żeby nie przymroziło i nie padało przez następne przynajmniej dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 13.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 dzieki za fajne zdjecia kuchni .ta ost jest super.Widze ze domek rosnie w oczach i tak dalej trzymam kciuki za pogode u was i u nas .pozdr..ale panowie dekarze bardzo ambitni sa skoro robia tak pozno czy to byla naprawde 20.30 tak jak na fotce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 14.01.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 O nie, nie, tacy ambitni to oni nie są Zegar w aparacie musiał się przestawić. Na budowie byliśmy około 15.00. Panowie pracują i oby tak dalej. A ja mam problem, o ile kuchnia, salon i górna łazienka są poukładane w mojej głowie, o tyle reszta pomieszczeń jest dla mnie zagadką. Nie mam pomysłu na nie. Czekam na przypływ pomysłów. Ostatnio siedzę i poszukuję inspiracji. Już mi czasami oczy szwankuję. Mój małżonek ukochany stwierdził, że chyba mi kłódkę na komputer założy i zrobi odwyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 14.01.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Jeszcze muszę się pochwalić. Moja córcia miała dzisiaj generalną próbę baletową, a jutro ma występ. Pierwszy raz na dużej kinowej sali. Podziwiam ją, bo ma 5 lat i po trzygodzinnej próbie nie jest w ogóle zmęczona. No cóż, wiek jednak robi swoje . Trzymajcie jutro kciuki za moją baletnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 22.01.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 witam jak budowa domku idzie ??dekarze pracuja ciezko ? ja musze sie pochwalic ze u nas wkoncu skonczyli dzisiaj chociaz pod koniec pracy zaczeli sie obijac troche ale mielismy pewnosc ze przyjaada to nie zalezalo nam czy jeden dzien wczesniej czy pozniej!pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 22.01.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Panowie wzięli się do roboty i dach już jest, po części. W poniedziałek ruszają z dachówką. Oby nic ich nie powstrzymało, bo w poniedziałek ma przyjechać transport z resztą dachówki czyli gąsiory, kątówki itd. A domek obecnie wygląda tak: Zdjęcia są troszkę nie aktualne, ale tylko troszkę. Wnętrz na razie nie pokazuję, bo są mało reprezentacyjne Ale pokażę wam płytki, które wybrałam do łazienki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 22.01.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 i jeszcze to płytki na podłogę łazienka d a to jest listwa, którą można wstawić między płytki a tak wyglądają te płytki w pomieszczeniu łazienka d łazienka d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 22.01.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 i lampy, które bardzo mi się podobały (oczywiście do szarej łazienki) jest tylko jedno ale.... cena:eek: kiedy mój kochany mąż zobaczył cenę, to mało się nie przewrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 24.01.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No pieknie widze ze domek rosnie w oczach.Bardzo podobaja mi sie wasze poszerzone drzwi od salonu.U nas niestety beda wezsze.Jak pogoda dopisze to pewnie jeszcze w tym tyg bedzie dachoweczka :)Najwazniejsze ze nie pada na drewno i strop .Ja jezcze z urzadzaniem poczekam bo narazie jestem zajeta pisaniem pracy magisterskiej. Plytki bardzo ladne.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 25.01.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Oj tak, tak pogody brak. Już było tak dobrze, a tu dupa. Pogoda do d... i panowie znowu się migają. Już drugi dzień ich nie było. Jutro czeka nas wycieczka po sklepach z płytkami. Trzeba w końcu wymyślić górną łazienkę. ..... a ja nadal nie mam pomysłu. Może jutro coś znajdę. Znalazłam sklep, w którym robią projekt łazienki za darmo. Pewnie trzeba kupić u nich płytki. Zobaczymy jutro jak to wygląda. A tak w ogóle to dzisiaj wszystko u mnie jakieś takie bleeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 25.01.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 głowa do góry...skoro wybierasz już kafle to czuć na odległość że przeprowadzka blisko i jacyś tam budowlańcy czy pogoda nie mogą tego zepsuć tylko musisz znaleźć na panów sposób..:)przecież-20 nie ma:)to np. niech ognisko z odpadów rozpalą,zrobią sobie herbatę w termos i niech nie szukają wymówek,bo przecież taką sobie prace wybrali...wiedzieli, że zima będzie to jest i że prace jak zaczęli to i skończyć powinni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 27.01.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 głowa do góry...skoro wybierasz już kafle to czuć na odległość że przeprowadzka blisko i jacyś tam budowlańcy czy pogoda nie mogą tego zepsuć tylko musisz znaleźć na panów sposób..:)przecież-20 nie ma:)to np. niech ognisko z odpadów rozpalą,zrobią sobie herbatę w termos i niech nie szukają wymówek,bo przecież taką sobie prace wybrali...wiedzieli, że zima będzie to jest i że prace jak zaczęli to i skończyć powinni:) Witam u mnie! Chyba moi fachowcy posłuchali waszych rad i dzisiaj na budowie urządzili sobie ognicho mało widoczne na zdjęciu, ale byliśmy na budowie dopiero po południu, więc już praktycznie wygasło panowie wzięli się za siebie i robią, i podobno będą robić nawet w sobotę i niedzielę Uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 27.01.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wczoraj odwiedziliśmy salon z płytkami do łazienki i będziemy mieli projekt, a nawet dwa Wybraliśmy płytki i pani ma zrobić na jutro dwie wersje łazienki to płytki, które wybraliśmy. Zobaczymy jak to wyjdzie na wizualizacji ta ma ten sam wzór co ciemne, tylko na monitorze tego nie widać pokazałabym jeszcze łazienkę, ale jest ciężka do sfotografowania. Przede wszystkim dlatego, że nie ma tam jeszcze okien i jest po prostu ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 27.01.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 i jeszcze parę nowości z budowy wejście od frontu wejście od tarasu widok z salonu na kuchnię z kuchni na salon a tu mój mężuś pokazuje, gdzie będzie stał kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 27.01.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ... i jeszcze kilka nasze nowo zaszalowane schody tutaj stoję na spoczniku, który powstał po wpuszczeniu schodów w pom. nad garażem zdjęcie zrobione z pom. nad garażem. Pod skosem będzie pralko-suszarka w zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 27.01.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 nie wiem dlaczego mogę wstawiać tylko pięć zdjęć U którejś z dziewczyn na forum znalazłam super pomysł na taką pralnio-suszarnię w zabudowie podoba mi się ogromnie pomysł, jak znalazł dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.01.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ... a dzisiaj mam taką oto niespodziankę świeżutki, niedawno odebrałam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.01.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a tu druga wersja i teraz musimy zdecydować, która wersja nam się podoba Ja osobiście jestem za pierwszą, ale w tej drugiej też są pewne elementy, które chętnie bym widziała w mojej łazience. Powiedzcie, która wam się bardziej podoba? Może macie inne przemyślenia co do tych propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 29.01.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dzisiaj zakupiłam kolejne drobiazgi do domu. Takie oto pojemniki na bieliznę, które przydadzą mi się w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts