Warmia 15.02.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Zastrzeliłaś mnie tym pytaniem o glebę. Pani od ogrodów nie narzekała jak oglądała naszą działkę, więc chyba nie jest tragicznie. My i tak będziemy musieli nawieźć sporo ziemi, bo trochę jej zebrali przed budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 15.02.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 21.02.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 czekam na zdjęcia domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 21.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam serdecznie! jeśli można skorzystam z Twoich inspiracji kominkowych Mam przedstawić kilka propozycji "Panu kominkowi" i Twoje kafelki bardzo mi się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.02.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam Wszystkich! Dawno się nie odzywałam i nie zaglądałam na forum. Musiałam pojechać w moje rodzinne strony, bo mój tata był w szpitalu. A że trochę kilometrów jest z Poznania do Olsztyna, to zajęło nam to weekend. Na budowie na razie nic się nie dzieje. Najprawdopodobniej będziemy tam w tą sobotę. Przed nami wybór okien i drzwi, a jakoś nie mam do tego głowy. Zastanawiam się czy do tych kafli pasuje drewno nie chcę białych okien i drzwi Jak patrze na niektóre inspiracje, to szarości drewno pasuje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.02.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 o np. tutaj Ja wiem, że szarość szarości nie równa i dlatego mam dylemat. Biała stolarka jakoś nie przemawia do mnie. Podobają mi się te kafelki, ale nie chcę białych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.02.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Punto, przepraszam, że nie odpowiedziałam. Już to naprawiam. Oczywiście, że możesz skorzystać z moich inspiracji, nie mam nic na przeciwko Wklejam obiecany projekt ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.02.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witaj Warmia u Ciebie jestem i obiecuje wiernie kibicować zmaganiom:) inspiracje cudne Mam pytanie a jakie masz w projekcie płytki w łazience ? co to jest nie wiem Jak pisałaś to przepraszam że nie doczytałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 24.02.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dagunia, płytki na dole to Finestra - dostępne w Praktikerze, a góra - te z projektu - to Tubądzin Caffeteria. Yokasta, ta ilość trawy jest akurat potrzebna. Niestety dzieci potrzebują miejsca, a znajomi dzieci jeszcze więcej Ogród staraliśmy się tak zaplanować, żebym nie musiała non stop kogoś ganiać z rabatek (chodź i tak obawiam się, że bez tego się nie obejdzie ) Pod oknem łazienkowym mam w projekcie Hortensje ogrodowe, Wiśnię Pospolitą i Irgę Dammer' a 'Mooncreeper'.Pod oknem kuchennym jest ścieżka prowadząca na tył domu. Poza tym myślę, że z czasem puste miejsca pod domem i tak zapełnią się roślinami różnej maści To tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 tak myślałam:) też mieliśmy w palnach do górnej łazienki te płytki z Tubądzina ale padło na Paradyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 24.02.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A dlaczego zmieniliście zdanie, coś z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a Warmia tak z ciekawości w jaką część Turcji się wybieracie? Jak można wiedzieć oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 nie - tak poprostu , górna łazienkę miał rozplanować mąż i miał sobie sam wymyśleć jak ma wyglądać trwało to długo , bo zmieniał zdanie kilka razy , Długo trzymał sie własnie Tubądzina a później zmienił znowu zdanie a to niby kobiety zmienne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 24.02.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Może ma w sobie jakiś pierwiastek kobiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 24.02.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jedziemy do Kusadasi. Jadę, a właściwie lecę pierwszy raz w tamte strony. Mam stracha jak cholera, bo ja z tych co uważają, że ludzie nie powinni latać. Chyba będę musiała się jakoś znieczulić, żeby wsiąść do samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 25.02.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Każda z tych kuchni ma coś w sobie w tej podoba mi się klimat, ale niestety to nie biała kuchnia coś w tym stylu chciałabym stworzyć u siebie. Może tylko inny kolor ściany, ale płytki są piękne płytki z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 25.02.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 fajna ta ścianka, co? taki regał z książkami to moje marzenie. U mnie troszkę mało miejsca na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 26.02.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 płytki bardzo ładne...ja sama jeszcze nie szukałam dla siebie, a połączenie szarości z drewnem bardzo ciekawe, ale tak jak pisałaś szarości jest mnóstwo i trzeba to wszystko ładnie zgrać a jeśli chodzi o kolor okien to ja już będę miała orzech, białych tak jak Ty w ogóle nie brałam pod uwagę, całe życie mieszkam w bloku i nie mogę już się na nie patrzeć! masz już plan ogrodu ( hmmmm ja nawet się jeszcze nie zastanawiałam co i jak ma być, zresztą bedę miała dwa olbrzymie psy więc czarno to widzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 26.02.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Okna białe to faktycznie przekleństwo bloków. Ja jednak z innego względu nie chcę białych, ja po prostu lubię kolor drewna i zawsze wiedziałam, że w domu będą, jeśli nie drewniane (ze względów finansowych), to przynajmniej drewno podobne. Podoba mi się ten ciepły klimat, który tworzą. Tylko tutaj pojawia się problem z dopasowaniem wystroju wnętrza do okien. Chociażby płytki łazienkowe. Wybrałam sobie takie a nie inne, podobają mi się bardzo. Wiem, że można wybrać inne, ale co z tego, kiedy podobają mi się właśnie takie, a do tego chcę drewniane okna i drzwi. I co ja mam biedna teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 26.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 dobrze by było gdybyś miała próbki tych płytek i wtedy można by było dobrać kolor okien:) ja będę miała plastiki drewnopodobne, wybrałam je świadomie ( męża brat takie ma i powiem szczerze, myślałam, że są drewniane), bo jak wiadomo o drewno trzeba bardziej dbać, impregnować itd, kiedyś nawet chciałam dom z bali, ale ta impregnacja chyba by mnie wykończyła:( ale to jest tylko moje zdanie... no nie płakaj już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts