esta81 08.10.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 (edytowane) Witam serdecznie, Chciałabym ostrzec przed fachowcem, który przekładał już u mnie 2 razy termin rozpoczęcia robót, dziś był trzeci termin..., przestał odbierać telefon, wcześniej kłamał, że zacznie właśnie w ten wtorek, w ten piątek itd. Dzięki temu Panu straciłam wiele czasu, a teraz muszę czekać kolejny miesiąc na fachowca. Może jednak dobrze się stało, że okazało się z jakim "fachowcem" mam przyjemność jeszcze przed rozpoczęciem prac... Zatem jeżeli myślicie o współpracy odradzam!!!!!! Poniżej strona firmy tego Pana: http://www.luxbruk.pl/http://www.sumkaogrody.com.pl/ Edytowane 28 Października 2010 przez esta81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 11.10.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dopisz w tytule że to Wawa i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruk 22.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 również odradzam tego pana istna fuszerka brak wykwalifikowanych pracowników ,nie dotrzymywanie terminów i praca wykonana byle jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisław57 27.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 niedawno zleciłem Panu Mariuszowi Sumce ułożenie około 50 mb kostki. Dzisiaj tego strasznie żałuję i jestem stratny niesamowite pieniądze na tej "współpracy". Kostka po dwóch dniach prawie wszedzie sie zapadła. zamiast odpowiedniej podbudowy pod kostką była zwykła ziemia, a pieniądze na materiał były należycie wypłacone. Prace trwały bardzo długo, a o zakończenie ich w planowanym terminie musiałem kilka razy dziennie dzwonic czesto wogóle bez skutku. Pan Mariusz już na samym początku wybiera pieniądze a z tego co słyszałem to i ludziom nie płaci więc dlatego taka mizerna robota. W każdym bądź razie nie polecam WOGÓLE tego ala fachowca. strata czasu i pieniędzy. Jeśli by ktoś chciał to mogę polecic druga, rewelacyjną, tanią i dokładną ekipę, która szybko i solidnie poprawiła fuszerkę Mariusza Sumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruk 07.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 SZANOWNI POSZKODOWANI PRACOWNICY (również Ci , którzy nie byli zarejestrowani ) I BIORCY USŁUG P. SUMKI ZBIERAM OSOBY ABY WYSTĄPIĆ DO SĄDU Z GRUPOWYM POZWEM . Proszę o kontakt 794-322-271 Jestem przedstawicielką pracownika , który nie został zarejestrowany . ZBIERZMY JAK NAJWIĘCEJ LICZBĘ OSÓB I ZRÓBMY PORZĄDEK Z TYM PANEM , KTÓRY WCIĄŻ OSZUKUJE. PRZESTRZEGAM ... I ODRADZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts