paulin7 02.12.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 dzieki, tez zagladam nieraz na ta strone, ale cos ostatnio brak tam zainteresowania, wiec zdj wrzucilam tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulin7 02.12.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 tam chyba tez jednak wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 30.12.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Czas na jakieś zdjęcia. Oto wymalowany salon (bez kominka) i naoliwiona podłoga. Strasznie mi się podoba jak się tak błyszczy. Niestety, uważam że to nie był jednak nasz najlepszy wybór. Podłoga bardzo sie rysuje. Salon jest po tych paru miesiącach okropnie porysowany. Są 2 typy zarysowan, takie co widać w desce i takie chyba w lakierze, widoczne jak się patrzy pod światło. I na szczęscie tych drugich jest więcej. Szkoda bo podłoga jest piękna, ale nawet nie chce myśleć jak będzie wyglądać za parę lat.. :/ Tej uroczej zasłonki już na szczęście nie ma http://img151.imageshack.us/img151/4417/dsc0779oz.jpg http://img140.imageshack.us/img140/5818/dsc0780m.jpg http://img36.imageshack.us/img36/1922/dsc0778bb.jpg http://img252.imageshack.us/img252/4374/dsc0777q.jpg http://img171.imageshack.us/img171/3545/dsc0775e.jpg Pięknie masz w domku,gratuluję! Ja staram się urządzić w podobnym stylu. Także będziemy brać podłogi z PARKIETKOMPLEX ale dębowe. Czy ogólnie jesteś zadowolona z ich usług?Z ułożenia,wykończenia?Nie zauważasz jakichś niedociągnięć? I interesuje mnie Twoja opinia na temat dębowego blatu po niemal rocznym czasie użytkowania. Czy nadal byś nie zamieniła go na inny? Rozumiem,że trzeba dbać o ten blat dużo bardziej niż o jakiś inny ale nasłuchałam się już tyle negatywnych opinii, a to że sie odbarwia jak tylko gdzieś dostanie się woda i z czasem przez to czarnieje,a to że potem wygląda jak cały uplamiony. I mam taki dylemat bo też robię białą kuchnię i w ogóle uwielbiam jak jest dużo drewna w domu daje to takie poczucie ciepła i przytulności a tu odradzają mi ten blat O i jeszcze jedno Czy parapet w kuchni masz drewniany?Bo patrze,że jest w miare jasny. A mam okna ciemny orzech,parapety będę robić drewniane i zastanawiam się jaki kolor parapetów do tych ciemnych okien. Z oknami też myślałam długo,rodzina mi mówiła że będą za ciemne w środku,że będzie ponuro a jak dam w kuchni białe meble to już w ogóle będzie duży kontrast. Tak to jest z tymi doradcami,że aż głowa boli. Pozdrawiam i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 30.12.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Czy parapet w kuchni masz drewniany?Bo patrze,że jest w miare jasny. A mam okna ciemny orzech,parapety będę robić drewniane i zastanawiam się jaki kolor parapetów do tych ciemnych okien. Z oknami też myślałam długo,rodzina mi mówiła że będą za ciemne w środku,że będzie ponuro a jak dam w kuchni białe meble to już w ogóle będzie duży kontrast. Tak to jest z tymi doradcami,że aż głowa boli. Pozdrawiam i gratuluję! Witam międzyświątecznie Ja wypowiem się odnośnie parapetu - posiadam parapety drewniane w swoim domku (w kuchni akurat nie mam parapetu, bo mam blat dociągnięty do samego okna) i mam je dopasowane kolorem do okien - u mnie to akurat jest złoty dąb, ale myślę, że tyle jest kolorów lakierów/bejcy, że można sobie dobrać do Twoich ciemnych okien. Odnośnie doradców to warto posłuchać opinii osób, które już są na etapie korzystania z jakiejś rzeczy, bo wiele spraw wychodzi w trakcie użytkowania (o których nie mamy pojęcia w trakcie zamawiania, a zamawiamy głównie dlatego, że nam się to czy owo podoba - no chyba, że ktoś buduje drugi czy trzeci dom z rzędu to na swoich wcześniejszych błędach się uczy, ale ilu jest takich szczęśliwców/pechowców? ) A madziochnie w Nowym Roku życzę tego by dokończyła garaż, drzwi wewnętrzne i ogrodzenie! Szczęśliwego Nowego Roku 2013! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 02.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Może się powtarzam ,ale wnętrza rewelacyjne.Czy mogłabyś mi zdradzić - co to za umywalka w łazience dużej . Nigdzie nie umie znaleźć zdjęcia z przejścia z kuchni do salonu- interesowałaby ,mnie ta szafka przy murze z krzesłami ale widok z boku.Aha i jakiej szerokości jest przejście między ta szafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 02.01.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 A madziochnie w Nowym Roku życzę tego by dokończyła garaż, drzwi wewnętrzne i ogrodzenie! Szczęśliwego Nowego Roku 2013! Dziękuję bardzo! Drzwi już lada moment powinny być, a ogrodzenie MUSIMY skończyć na wiosnę bo mamy kolejnego domownika - pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 02.01.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Pięknie masz w domku,gratuluję! Ja staram się urządzić w podobnym stylu. Także będziemy brać podłogi z PARKIETKOMPLEX ale dębowe. Czy ogólnie jesteś zadowolona z ich usług?Z ułożenia,wykończenia?Nie zauważasz jakichś niedociągnięć? I interesuje mnie Twoja opinia na temat dębowego blatu po niemal rocznym czasie użytkowania. Czy nadal byś nie zamieniła go na inny? Rozumiem,że trzeba dbać o ten blat dużo bardziej niż o jakiś inny ale nasłuchałam się już tyle negatywnych opinii, a to że sie odbarwia jak tylko gdzieś dostanie się woda i z czasem przez to czarnieje,a to że potem wygląda jak cały uplamiony. I mam taki dylemat bo też robię białą kuchnię i w ogóle uwielbiam jak jest dużo drewna w domu daje to takie poczucie ciepła i przytulności a tu odradzają mi ten blat O i jeszcze jedno Czy parapet w kuchni masz drewniany?Bo patrze,że jest w miare jasny. A mam okna ciemny orzech,parapety będę robić drewniane i zastanawiam się jaki kolor parapetów do tych ciemnych okien. Z oknami też myślałam długo,rodzina mi mówiła że będą za ciemne w środku,że będzie ponuro a jak dam w kuchni białe meble to już w ogóle będzie duży kontrast. Tak to jest z tymi doradcami,że aż głowa boli. Pozdrawiam i gratuluję! Co do parkietkomplex to jeśli dobrze pamiętam nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. W zwiazku z tym że mieliśmy spore zamówienie to sie do ceny dogadaliśmy. Ekipa też była sprawna, jak dotad nic nie odłazi, nie odkleja sie więc chyba dobrze to zrobili. Polecam. Jeśli chodzi o blat dębowy to mimo wszystko podjełabym tę samą decyzję. Mimo wszystko bo, o ten blat trzeba dbać. Choć taka jest prawda że o każdy w jakiś sposób trzeba dbać. Granitowy ponoć też się odbarwia + do tego trzeba mocno uważac żeby nic na niego nie upadało bo się rozstrzaska w drobny mak. Dębowy blat trzeba przede wszystkim wycierać, wycierać i wycierać. Nie mozna zostawiać żadnych kropelek. Przy zlewie należy wycierać po zmywaniu, przy kuchence należy uważać żeby nic nie kapnęło. Blat nie musi być suchy ale nie można na nim zostawić żadnej kropli bo zrobi się plamka, od wody mało widoczna, ale od kawy już brązowa. Jeśli nie będzie to głęboka plama to można to zetrzec papierem ściernym. Ale mi to bardzo nie przeszkadza, oczywiście wycieram zawsze wszytskie kropelki i plamki, ale trzeba pamiętać że to nie jest jednolity blat, więc te odbarwione plamki nie są takie strasznie widoczne. No i tak jak już wspomnialam należy blat co jakiś czas papierem ściernym przetrzec i naolejować. I z tym olejowaniem uważać!!!! Ja o mało chałupy z dymem nie puściłam, bo ścierki którymi polerowałam blat zostawiłam w kuchni i wyszłam na 3h. Jak wróciłam to już dymiło z nich i był przeokropny smród w domu. Także uważać. A parapet jest też dębowy olejowany. Co do doradców to może mają rację może nie. Ja uważam że najlepiej to zbaczyć sobie chociaż na zdjeciu różne wersje kolorystyczne. Mi np na poczatku podobał się czarny granit w kuchni, ale jak zobaczyłam realizację gdzie była biala kuchnia + czarny granit i do tego brązowe okna, takie jak ja mam to mi się to nie podobało i zmieniłam na blat dębowy - i wcale nie żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 02.01.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Może się powtarzam ,ale wnętrza rewelacyjne.Czy mogłabyś mi zdradzić - co to za umywalka w łazience dużej . Nigdzie nie umie znaleźć zdjęcia z przejścia z kuchni do salonu- interesowałaby ,mnie ta szafka przy murze z krzesłami ale widok z boku.Aha i jakiej szerokości jest przejście między ta szafka Bardzo dziękuję. Umywalka na górze to taka jak na dole, tylko większa - Koło QUATTRO 90. Co do tej szafki to jutro zrobię Ci zdjęcie. Ale z boku ma kształt litery F bez tego daszka na górze Szerokość przejścia ma jakieś 132cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 03.01.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dziękuję bardzo! Drzwi już lada moment powinny być, a ogrodzenie MUSIMY skończyć na wiosnę bo mamy kolejnego domownika - pieska ..a więc pierwsze z życzeń lada chwila się spełni U nas ogrodzenie jest w trakcie malowania, na wiosnę planowane założenie, a później tylko zamontować napęd do bramy i domofon - ciekawe czy uda mi się to zrobić? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 04.01.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Witam międzyświątecznie Ja wypowiem się odnośnie parapetu - posiadam parapety drewniane w swoim domku (w kuchni akurat nie mam parapetu, bo mam blat dociągnięty do samego okna) i mam je dopasowane kolorem do okien - u mnie to akurat jest złoty dąb, ale myślę, że tyle jest kolorów lakierów/bejcy, że można sobie dobrać do Twoich ciemnych okien. Odnośnie doradców to warto posłuchać opinii osób, które już są na etapie korzystania z jakiejś rzeczy, bo wiele spraw wychodzi w trakcie użytkowania (o których nie mamy pojęcia w trakcie zamawiania, a zamawiamy głównie dlatego, że nam się to czy owo podoba - no chyba, że ktoś buduje drugi czy trzeci dom z rzędu to na swoich wcześniejszych błędach się uczy, ale ilu jest takich szczęśliwców/pechowców? ) A madziochnie w Nowym Roku życzę tego by dokończyła garaż, drzwi wewnętrzne i ogrodzenie! Szczęśliwego Nowego Roku 2013! Hej.Dziekuje za odpowiedz Gdybym miala okna zloty dab to pewnie takze zrobilabym parapety w tym samym kolorze. Zloty dab jest jasniejszy niz ciemny orzech,a ja martwie sie ze okna ciemny orzech i parapety w tym odcieniu beda dawaly wrazenie,ze jest tak ciemno i w ogole. Znow nie wyobrazalam sobie parapetow debowych w innym kolorze niz okna,znow moj maz twierdzi ze czemu nie jasne?Przeciez mozna. I tak szukalam w internecie i znalazlam zdjecie madziochny. O kna ma ciemne i parapet jasny , wyglada ok. I teraz znow metlik w glowie......Przez cala budowe bylam pewna ,ze dach grafitowy,ze kuchnia biala i ze w salonie potrojne okna balkonowe Reszta metlik! Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 04.01.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Madzioochna dziekuje za odpowiedz! Ogolnie doradcami mysle jest lepiej niz bez nich. Jak to moj tata mowi czlowiek sam skupi sie tylko na jednym upatrzonym przez siebie rozwiazaniu i przez to nie widzi innych ,ktore nierzadko okazuja sie lepsze. Dlatego ja mimo wszsytko podpytuje sie wszystkich dookola(dlatego tez tu jestem). Zgadza sie nie raz przyprawia to o metlik w glowie. Ja najwiekszy mialam z oknami,od poczatku bylismy zdecydowani na orzech po czym moja mama mowi a nie uwazasz,ze moze byc przez te okna takie wrazenie ze jest jakos ciemno i ponuro w pomieszczeniach?Przyznam,ze pokoi nie mam za duzych. I ot zaczelo sie dumanie,jezdzenie po znajomych i ogladanie. A Ty zadowolona jestes z tych ciemnych okien? Co do blatu w kuchni mi zawsze podobaly sie takie realizacje,ze biala kuchnia i blat drewniany. Chodzi tylko o strach przed utrzymniem go bo nawet material na niego mamy Dziekuje jeszcze raz i zycze powodzenia. P.S.My ogrodzenie juz mamy,przod dosyc standardowy klinkier a boki siatka. Jesli mysliscie takze o bocznym ogrodzeniu z siatki daj znac,moge podac Ci tani sposob mojego taty na ogrodzenie siatka.Mysle,ze dzieki temu zoszczedzilismy jakies 5 tys na ogrodzeniu. Nie oznacza to,ze jest ono slabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 04.01.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej.Dziekuje za odpowiedz Gdybym miala okna zloty dab to pewnie takze zrobilabym parapety w tym samym kolorze. Zloty dab jest jasniejszy niz ciemny orzech,a ja martwie sie ze okna ciemny orzech i parapety w tym odcieniu beda dawaly wrazenie,ze jest tak ciemno i w ogole. Znow nie wyobrazalam sobie parapetow debowych w innym kolorze niz okna,znow moj maz twierdzi ze czemu nie jasne?Przeciez mozna. I tak szukalam w internecie i znalazlam zdjecie madziochny. O kna ma ciemne i parapet jasny , wyglada ok. I teraz znow metlik w glowie......Przez cala budowe bylam pewna ,ze dach grafitowy,ze kuchnia biala i ze w salonie potrojne okna balkonowe Reszta metlik! Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Gdyby mój M był trochę szybszy to myśle że mogłabym rozwiazać Twoj problem. Bo w kuchni mam inny kolor parapetu niż okno, ale w pokojach na dole były bejcowane na ten sam kolor. Ale.. do tej pory parapety w tych pokojach są zakryte bo caaaaałyyyy czas malujemy może za jakiś rok będę mogła się nimi pochwalić. Myślę jednak że ciemne okna i parapet wcale nie sprawią że bedzie ciemno. To jest wszystko kwestia dodatków (zasłonki, doniczki, kwiatki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 04.01.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 A Ty zadowolona jestes z tych ciemnych okien? Co do blatu w kuchni mi zawsze podobaly sie takie realizacje,ze biala kuchnia i blat drewniany. Chodzi tylko o strach przed utrzymniem go bo nawet material na niego mamy Generalnie bardziej podobają mi się okna ciemne niż białe, choć ostatnio zastanawialam się czy w kuchni nie lepiej było zrobić białych od wewnątrz. Nie uważam że są ciemne, fajnie wyglądają z beżową ścianą. I tu się musisz też zastanowić czy jestes z tych co lubią białe ściany czy kolorowe. Bo jak walniesz róż to lepiej będzie dać białe okna. Ale właśnie białe, beżowe, brązowe lepiej z ciemnymi wyglądają. Co do blatu to ja w 90% urzęduje w kuchni, i mam już taki nawyk że zawsze po myciu rąk czy umyciu naczyń w zlewie pzecieram wkoło żeby nie było mokro. Jak gotuje to mam specjalną dużą łyżkę na łopatki, łyżki itp. Ja po prostu pamiętam o tym że blat musi być suchy. A innych pilnuję i łażę i wycieram za nimi Kwestia przyzwyczajenia. P.S.My ogrodzenie juz mamy,przod dosyc standardowy klinkier a boki siatka. Jesli mysliscie takze o bocznym ogrodzeniu z siatki daj znac,moge podac Ci tani sposob mojego taty na ogrodzenie siatka.Mysle,ze dzieki temu zoszczedzilismy jakies 5 tys na ogrodzeniu. Nie oznacza to,ze jest ono slabsze. Hehe.. szkoda że wcześniej nie dalam znać, bo mój teściu z moim M całe dwa tygodnie spędzili na robieniu murku pod siatkę po bokach. No i mamy murek po bokach ze słupkami bez siatki, a z przodu częsciowo ułożony murek z cegły takiej łupanej (nie wiem jak to się nazywa). Na wiosnę trzeba bedzie położyć siatkę i zamówić metalowe części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 05.01.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Gdyby mój M był trochę szybszy to myśle że mogłabym rozwiazać Twoj problem. Bo w kuchni mam inny kolor parapetu niż okno, ale w pokojach na dole były bejcowane na ten sam kolor. Ale.. do tej pory parapety w tych pokojach są zakryte bo caaaaałyyyy czas malujemy może za jakiś rok będę mogła się nimi pochwalić. Myślę jednak że ciemne okna i parapet wcale nie sprawią że bedzie ciemno. To jest wszystko kwestia dodatków (zasłonki, doniczki, kwiatki). Aha czyli z tym parapetem w kuchni to taka mala zmylka Ok Takze czekam na zdjecia z ciemnymi prapetami ;P Moze uda mi sie jej zobaczyc wczesniej niz ja zaczne montowac swoje Masz racje,ze dodatki na parapecie i w oknie potrafia rozjasnic. Trzeba robic wszystko z glowa i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 05.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Generalnie bardziej podobają mi się okna ciemne niż białe, choć ostatnio zastanawialam się czy w kuchni nie lepiej było zrobić białych od wewnątrz. Nie uważam że są ciemne, fajnie wyglądają z beżową ścianą. I tu się musisz też zastanowić czy jestes z tych co lubią białe ściany czy kolorowe. Bo jak walniesz róż to lepiej będzie dać białe okna. Ale właśnie białe, beżowe, brązowe lepiej z ciemnymi wyglądają. Co do blatu to ja w 90% urzęduje w kuchni, i mam już taki nawyk że zawsze po myciu rąk czy umyciu naczyń w zlewie pzecieram wkoło żeby nie było mokro. Jak gotuje to mam specjalną dużą łyżkę na łopatki, łyżki itp. Ja po prostu pamiętam o tym że blat musi być suchy. A innych pilnuję i łażę i wycieram za nimi Kwestia przyzwyczajenia. Hehe.. szkoda że wcześniej nie dalam znać, bo mój teściu z moim M całe dwa tygodnie spędzili na robieniu murku pod siatkę po bokach. No i mamy murek po bokach ze słupkami bez siatki, a z przodu częsciowo ułożony murek z cegły takiej łupanej (nie wiem jak to się nazywa). Na wiosnę trzeba bedzie położyć siatkę i zamówić metalowe części. Co do kolorow scian raczej jestem zwolenniczka bezow,brazow,ostatnio podobaja mi sie tez pokoje dzienne w takich szarobezach. Ani to szary taki typowy ani bez. Byc moze w sypialni dam jakis kolor,mysle o czyms z fioletem ale sama nie wiem...mysle tez o jakiejs tapecie. Dzieci jeszcze nie mam Ale u nich w pokoikach tez mysle o jakichs lekkich,cieplych barawach. Raczej nie przepadam za mocnym rozem u dziewczynki a niebieskim u chlopca.Wiec mysle,ze moje upodobania kolorystyczne beda pasowac do koloru okien. My wlasnie na tym o to murku pod siatke zaoszczedzilismy,tez mamy murek ale nie typowo szalowane,wylewane itd. Cement kosztowal nas tylko na obsadzenie slupkow mozna tak powiedziec,a murek zrobilismy z tzw.betoniakow. Ludzie czasem robia z tego cale ploty takie betonowe. Nie podoba mi sie to strasznie i poczatkowo nie chcialam sie nawet zgodzic na taki"murek" ale jak mi tata pokazala i wytlumaczyl co i jak,ze jak podsypie ziemia to bedzie go widac tylko troszke to sie zgodzilam I jest zrobione super i duuuzo taniej wlasnie przez ten cement ktorego nie musielismy dawac w "murek". Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 06.01.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Co do kolorow scian raczej jestem zwolenniczka bezow,brazow,ostatnio podobaja mi sie tez pokoje dzienne w takich szarobezach. Ani to szary taki typowy ani bez. Byc moze w sypialni dam jakis kolor,mysle o czyms z fioletem ale sama nie wiem...mysle tez o jakiejs tapecie. Dzieci jeszcze nie mam Ale u nich w pokoikach tez mysle o jakichs lekkich,cieplych barawach. Raczej nie przepadam za mocnym rozem u dziewczynki a niebieskim u chlopca.Wiec mysle,ze moje upodobania kolorystyczne beda pasowac do koloru okien. No to w takim razie brązowe okna będą jak najbardziej pasować. My wlasnie na tym o to murku pod siatke zaoszczedzilismy,tez mamy murek ale nie typowo szalowane,wylewane itd. Cement kosztowal nas tylko na obsadzenie slupkow mozna tak powiedziec,a murek zrobilismy z tzw.betoniakow. Ludzie czasem robia z tego cale ploty takie betonowe. Nie podoba mi sie to strasznie i poczatkowo nie chcialam sie nawet zgodzic na taki"murek" ale jak mi tata pokazala i wytlumaczyl co i jak,ze jak podsypie ziemia to bedzie go widac tylko troszke to sie zgodzilam I jest zrobione super i duuuzo taniej wlasnie przez ten cement ktorego nie musielismy dawac w "murek". Pozdrawiam! A jak słupki do siatki montowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 06.01.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aha czyli z tym parapetem w kuchni to taka mala zmylka Ok Takze czekam na zdjecia z ciemnymi prapetami ;P Moze uda mi sie jej zobaczyc wczesniej niz ja zaczne montowac swoje Masz racje,ze dodatki na parapecie i w oknie potrafia rozjasnic. Trzeba robic wszystko z glowa i bedzie ok No sama nie wiem czemu w kuchni taki jest jasny, chyba mój M stwierdził że tak bedzie lepiej. I ten parapet nie jest bejcowany tylko olejowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 06.01.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 No to w takim razie brązowe okna będą jak najbardziej pasować. A jak słupki do siatki montowaliście? Do slupkow przyspawane zostaly po 3 sruby, w ktory wkladany byl drut(cos jak do zbrojenia) przepleciony siatka. Potem siatka naciagnieta i gora puszczona linka dla wzmocnienia To tyle,tak na moj rozum ;P Jakis facet powinien wiedziec o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 07.01.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Może się powtarzam ,ale wnętrza rewelacyjne.Czy mogłabyś mi zdradzić - co to za umywalka w łazience dużej . Nigdzie nie umie znaleźć zdjęcia z przejścia z kuchni do salonu- interesowałaby ,mnie ta szafka przy murze z krzesłami ale widok z boku.Aha i jakiej szerokości jest przejście między ta szafka Wreszcie zrobiłam zdjecia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 07.01.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 A to moje drzwi, nie wiem dlaczego nie mogę przez imageShacka.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts