Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Natalya

Recommended Posts

• Odpowiedzi 393
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne schody !!!:yes: Jak je zobaczyłam pomyślałam od razu: też takie chcę !! mmm i w tym momencie przypomniałam sobie, że przecież chcemy budować parterowy dom, a tam "raczej" schodów nie ma :rotfl:

Dzięki, ale.. Nawet nie wiesz jak chętnie oddałabym Ci te schody żeby móc mieszkać w parterowym domku..

Zawsze możesz sobie takie schody zrobić na strych :)

Madzioochna,

Dopiero teraz doczytałam się, że pobudowaliście się pod Radzyminem. My na wiosnę rozpoczynamy budowę Natalki po drugiej stronie Warszawy. Czy zgodziłabyś się w dogodnym dla Ciebie terminie na wpuszczenie ciekawskich oczu ? Szczególnie interesuje mnie Twój domek ze względu na boczny taras i likwidację wykusza bo też tak robimy. Będziemy dozgonnie wdzięczni, chociaż oczywiście zrozumiem jeśli z jakiś powodów nie będziesz chciała wpuszczać obcych do swojej perełki...

Agnieszka

mhm.... czyli dom raczej malo popularny w malopolsce, szkoda bo myslalam ze obejrze w realu, no ale trudno, bedziemy budowac i wszystko bedzie wychodzic na biezaco, bo na waszych zdjeciach wyglada pieknie!

a dzisiaj dzwonil moj kierownik budowy ze projekt przyszedl, juz nie moge sie doczekac jak jutro odbiore :rolleyes:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

madzioochna, GRATULUJĘ serdecznie przeprowadzki i.. właściwie po przeczytaniu Twojego maila od razu wróciły mi wspomnienia - to sprzątanie, ten bałagan, ten wszędobylski kurz i ten brak drzwi - jakbyś była u mnie prawie rok temu ;)

Mogę jedynie Ci doradzić, żebyś do wody z płynem dodawała sobie ocet (dość sporo) wtedy ten kurz budowlany tak nie wychodzi...

Przeprowadzki gratuluję, ale sprzątania nie zazdroszczę ;)

..i czekam na zdjęcia ;)

U nas latem "upolowałam" na zdjęciu takiego oto zajączka:

http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2Fbudowa1724.jpg

Wczoraj też kręcił się jeden za ogrodzeniem, ale nie zdążyłam zrobić zdjęcia :( Czy przypadkiem zając nie zwiastuje wiosny? Eeee, to raczej bocian - widziałyście może gdzieś jakiegoś bociana? U nas na łąkach co roku rodzinka bocianków się zagnieżdża, ale jeszcze ich nie widziałam... ;)

madzioochna gratuluje przeprowadzki, o jak ja bym juz tak chciala, a my dopiero na samym poczateczku tej drogi.

schody cuuuuuuudo, kuchnia tez super, bardzo podoba mi sie blat drewniany, mozna wiedziec ile takie cudo i gdzie to sie zamawia? (u stolarza czy w salonie?).

jeszcze raz gratuluje i zycze jak najszybszego uporania sie z bałaganikiem i dokonczenia reszty prac.

madzioochna gratuluje przeprowadzki, o jak ja bym juz tak chciala, a my dopiero na samym poczateczku tej drogi.

schody cuuuuuuudo, kuchnia tez super, bardzo podoba mi sie blat drewniany, mozna wiedziec ile takie cudo i gdzie to sie zamawia? (u stolarza czy w salonie?).

jeszcze raz gratuluje i zycze jak najszybszego uporania sie z bałaganikiem i dokonczenia reszty prac.

Dziękuję :) blat w DLH zakupiony, bo akurat w IKEI zabrakło (w całej Polsce :/ ) Zakupione były 3 blaty trzymetrowe, w sumie wyszło 2tys.

Gratuluję przeprowdzki!!!

Kolejny raz zachwycam się Twoją kuchnią :yes:

Schody też swietnie się prezentują.

Chcę wiecej!!!

Dziękuję również :)

Następne pomieszczenie jakie będę mogła zaprezentować to łazienka mała, ale to jak się doczekam zamontowania kabiny przez mojego "męża" , a trwa to już 3 tygodnie :/

:wave:

Wspaniale się z tym uporałaś!!!:D Gratuluję!!! Opisywanego bałaganu na zdjęciach w ogóle nie widać, a poza tym, "jak to wszystko pięknie urządzone!!" podłogi aż się świecą!!...szafki i ściany kuchni z resztą też:p Wszystko na swoim mscu:)

Wyczuwam ironię :) Nawet ja ze swoją wadą wzroku widzę brudną podłogę :)

Aż z ciekawości wróciłam do zdjęć;) Rzeczywiście pod schodami ktoś do jakiś środków budowlanych przedreptał nieczystymi butkami:P

Z tego, co piszesz macie jeszcze sporo pracy... Myślałam, że drzwi już macie... Napisz przy okazji jak to jest z ich montażem. Robi to firma, u której je kupujesz, czy montujesz we własnym zakresie?