rutinowa żona 20.02.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Oj tam drzwi, łazienkę pokaż! To nic ,że nie ma kabiny. jak mamy podobnego męża, to jeszcze trochę jej nie będzie Mój mąż 5 lat listwy przypodłogowe w jednym pokoju montował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 21.02.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mój mąż 5 lat listwy przypodłogowe w jednym pokoju montował Weź mnie nie strasz.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 21.02.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Po miesiącu mieszkania mam wreszcie zamontowaną kabinę w małej łazience, jeszcze tylko oświetlenie i będzie skończona. http://img853.imageshack.us/img853/6717/dsc0631a.jpg http://img804.imageshack.us/img804/1096/dsc0630x.jpg http://img3.imageshack.us/img3/5549/dsc0633kr.jpg http://img26.imageshack.us/img26/3166/dsc0634iz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.02.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pięknie! jakie to kafle na podłodze i ścianach? jaka kabina? bardzo w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 21.02.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 łazienka na plus generalnie, minusem jak dla mnie jest to, że płytki są błyszczące..., ale nic nie jest przeładowane - czysto i schludnie, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 21.02.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pięknie! jakie to kafle na podłodze i ścianach? jaka kabina? bardzo w moim guście Dziękuję. Płytki to Venis Katmandu a kabina Radaway Torrenta PDD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 21.02.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 łazienka na plus generalnie, minusem jak dla mnie jest to, że płytki są błyszczące..., ale nic nie jest przeładowane - czysto i schludnie, fajnie Błyszczące, bo tak ostro je polerowałam Na zdjęciach wychodzi zimna, ale te płytki podobają mi się bo są ciepłe. Jak dołożę dodatków, kwiatków to powinno być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 21.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Błyszczące, bo tak ostro je polerowałam Na zdjęciach wychodzi zimna, ale te płytki podobają mi się bo są ciepłe. Jak dołożę dodatków, kwiatków to powinno być lepiej. madzioochna, a mnie się podoba jak jest i nie uważam jej za zimną Mnie po prostu nie odpowiada błyszcząca płytka.. - takie moje widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al.g. 24.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja jak zwykle pełna zachwytu:)... Tym bardziej, ze właśnie jestem w trakcie włóczęgi po wszelkich dostepnych sklepach, salonach i hurtowniach glazurniczych...i mam kompletny mętlik w głowie!!! Koszmar jakis po prostu!! Madzioochna, ratuj!! podobają mi się Twoje błyszczące powierzchnie w kuchni, łazienkach i salonie... Tez bym tak chciała u siebie:) I byłam już prawie zdecydowana na złożenie pewnych zamówień na płytki, ale doszły mnie niepokojące słuchy na temat trudności z utrzymaniem czystości na takich polerowanych powierzchniach ( mowa o podłogach w gresie polerowanym na podłodze i meblach kuchennych z błyszczącymi frontami) Powiedz mi, proszę; prawda to, czy mit? Zostają te paluszki na frontach? ...faktycznie tak każdy pyłek na polerze widoczny z daleka? Jak to jest??? p.s. Ale ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 24.02.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nie wiem co Ci powiedzieć.. fronty szafek w kuchni brudzą się, ale jakie się nie brudzą. Moje dziecko non stop coś swoimi brudnymi łapkami dotyka.. ale raz na parę dni, przejeżdżam mokra ściereczką i mikrofibrą i jest cacy. A zajmuje to nie wiele czasu. Każdego pyłku nie widać, wiele jest takich plamek które widzę dopiero przy czyszczeniu. Płytki w kuchni bardzo fajnie się czyści, najpierw odkurzaczem, a potem mopem - 2 minuty i jest czyściutko. We wcześniejszym mieszkaniu miałam takie chropowate płytki, kolorowe, na nich nie bylo widać brudu. Ale mi to nie odpowiadało bo wolę widzieć że coś mam brudne, niż jeździć z gębą przy kafelkach i patrzec czy to brud czy wzorek.. A kafelki podłogowe w łazienkach nie są błyszczące wiec nie widać tak brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al.g. 24.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 hmmm;) Nieco mnie uspokoiłaś Słyszałam już takie opinie o gresie polerowanym, że dla osiągnięcia efektu posprzątanego pomieszczenia trzeba by nie tylko odkurzyć i przetrzeć mokrym mopem, ale jeszcze WYTRZEĆ SUCHĄ ŚCIERKĄ!! Wyobrażenie pucowania NA SUCHO tych wszystkich metrów trochę mnie przeraziło;) Już zaczęłam się nawet rozglądać za jakąś szkliwioną płytką ceramiczną Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 24.02.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Powiem Ci, ze każda płytka jest inna, inaczej się czysci. Bo np. te na górze w łazience co mam na podłodze, one nie są polerowane, to najlepszy efekt jest jak przetre MrMuscle czy czymś takim, bo tak to jest matowa i taka nijaka. Najlepiej to jakby można było zabrać sobie do domu parę różnych płytek i je potestować. w niektórych sklepach się na to zgadzają, mówisz ze chcesz sprawdzić czy bedzie do czegoś pasowało, czasami zostawiasz kaucje, i szalejesz w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 24.02.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Bardzo fajna łazienka! Też chciałam tą kabinę, ale jest niestety za niska dla mojego męza:rolleyes: Bardzo mnie ciekawi co to masz za umywalke i szafkę podumywalkową- bardzo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 24.02.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Rutinko.. mój ma 189 i się mieści spokojnie. Dał sobie tylko wyżej deszczownice. Umywalka to Koło Quattro 60cm. A szafka robiona na zamówienie pod kolor płytek, robił ten sam stolarz co kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 24.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Teraz dopiero zauwazyłam że deszczownica jest wyżej. Uzytkowo nie ma z tym problemów? NIe chlapie się woda górą na zewnatrz? Mogłabyś mi napisać ile Cie kosztowała ta szafka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 24.02.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nie, też się tego obawiałam, ale woda leci tylko w dół, nie rozpryskuje się na strony. Ale pryska troszkę na dole, za krótkie uszczelki są chyba. A za szafkę dałam tysiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 27.02.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam. Super domek.Powiedz jak sprawują się płytki z połyskiem na podłogach, bo zdaje się że masz właśnie takie( przynajmniej na zdjęciach tak wyglądają)Nie są śliskie? Jak sprawują się w myciu ?Bardzo nam się podobają , ale nie wiem czy są praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 27.02.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nowy1 dziękuję za miłe słowa.. Nie wiem o które plytki pytasz, zakładam że o te w kuchni, bo w małej łazience nie są polerowane/błyszczace, w górnej łazience też nie. Śliskie raczej nie są, chyba że ktoś biega w skarpetkach Pyłki i brud na nich widać, są jasne, więc inaczej nie da się, ale wystarczy zmiotka czy odkurzacz i już. Nie musze też ich czyścic MrMuscle, tak jak inne, sama woda wystarczy. to są te płytki, ja płaciłam 111 za m2: http://img193.imageshack.us/img193/8505/dsc0510o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 27.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dzięki wielkie za odpowiedź . A co masz w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 27.02.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Bambus prasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts