Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Natalya

Recommended Posts

• Odpowiedzi 393
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z pozostałych postępów to hydraulika jest zrobiona, elektryk przyjdzie za jakiś miesiąc, później wchodzą tynkarze, a na początku kwietnia mamy umówiony montaż okien i bramy.

Witaj miłam podobne terminy budując swoja Natalkę. Okna montowaliśmy pod koniec marca wiec jak dobrze popedzisz z budową to na koniec lata mozna sie wprowadzać:)

Oj nie mów tak, bo mi aby niepotrzebnie nadziei narobisz... :)

Mnie sie udało, co prawda góra wymaga jeszcze wiele pracy ale na dole domu spokojnie mozna mieszkać, wiem bo mieszkam już 5 - ty miesiąc. A swoją drogą to też wolałabym parterówkę ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma. Co do okna w kuchni to na dzień dzisiaejszy bym je zmniejszyła jest ładne duze daje dużo światłą ale zabiera miejsce w kuchni.

• 2 weeks później...

ja robię trochę odwrotnie - najpierw okna i brama - też Normstahl model euro flair, montaż za ok 2 tygodnie, potem elektryk (boję się aby kabli nie ukradli dlatego najpierw zamykam), następnie hydraulik i tynki :)

jaką masz dachówkę - moja wygląda podobnie, mam kreatona premion antracyt :) w antracycie będę też miala okna z zew.

a co do okien dachowych - dlaczego nie mogłaś ich zamontować inaczej? podobno z tym nie ma problemu.

możesz napisać ile bierze elektryk za robociznę? mój chce 6500 netto - za elektrykę, alarmy, kamery, tv i net - wydaje mi się, dobrą ceną.