Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Natalya

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 393
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm:) Dlaczego mówisz, że kominek wyszedł kobylasto? W sensie, że za bardzo w głąb salonu się wciął? Czy po prostu duży?

Ładna ta twoja natalka :) Podobają mi się wybrane przez ciebie płytki na ścianie w dolnej łazience. Też o takich myślałam, chociaż nie wiem jeszcze gdzie je dam:p Widziałam w necie schody wew obłożone taka podobną do tej właśnie glazurą; jasna ścina z jednej str i chyba szklana balustrada z drugiej...

http://img32.imageshack.us/img32/4893/zdjecie3411nowoczesneci.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Wydaje mi się, że w tym domku też ładnie by się prezentowały :0 A twoje schodki jak będą wyglądały? pochwal się swoimi planami!:yes:

Edytowane przez al.g.

:o wo! Wygładziła się Twoja natalka , połyskuje już tu i ówdzie, i tak jakby co raz piękniejsza :D A gdy glazurnik z nią skończy, to już będziesz mogła walizki pakować, co? Spodobały mi się szczególnie płytki w górnej łazience i ta armatura w pralni (co to jest? wanienka mała?, czy może taki zlew duży? jakiś specjalny? :??: )

Miło się na te zdjęcia patrzy :) Dawaj więc ich tu jak najwięcej :) Powodzenia przy dalszych pracach wykończeniowych!

Oh! 8-) Nabrała rumieńców ta Twoja natalka:) Pralnia mi się szczególnie podoba! Bardzo sprytnie ją sobie urządziłaś:)

W takim ładnym domku, to i wiejskie klimaty nie straszne :p Bezpośrednie sąsiedztwo zwierząt i przyrody, do tego w dużych ilościach rzeczywiście może nieco przerażać "urodzonego mieszczucha" Ale nawet wieś ma swoje uroki! naprawdę! Najważniejsze żeby droga dojazdowa była przyzwoita, to i do miasta wcale tak daleko nie będzie, jak się teraz wydaje :) A jako młoda mama szybko docenisz swobodę, jaką daje ten lasek wokół i trawka...Chcesz pochodzić boso po łące, to chodzisz, chcesz się poopalać, to po prostu wychodzisz z cienia i masz słonko; chcesz zimą bałwanka z dzieckiem ulepić, to lepisz go przed samym domem....wszystko bez potrzeby strojenia się do parku, pakowania pieluszek, butelek, zabawek i in. tobołków! :D ...No a jak Ci się zatęskni do koleżanek i znajomych, to zadzwonisz:) albo wsiądziesz w auto i już pijecie razem kawę:p Widzę, że jesteś osobą dobrze zorganizowaną , więc szybciutko przywykniesz się do nowej sytuacji :)

A co do naszych "nadwornych doradców", ;) to chyba jednak wolałabym porozmawiać z kimkolwiek na temat urządzania mieszkania, nawet gdy oznacza to dyskusję, w której każda ze str ma inne zdanie, niż takie moje własne "bicie się z myślami" . Mam nawet wrażenie, że tak jest bardziej zdrowo; poznać czyjeś zdanie, zapoznać się z innymi opiniami, nowymi argumentami...Przynajmniej nie musisz sama sobie tych różnych opcji do analizy wymyślać :p

Edytowane przez al.g.